How To Make Hjemmelavet soveværelse gardiner

Et af de vigtigste dele af dit hus er soveværelset. Det tjener som det sted, hvor du kan hvile og slappe af efter en hel dag. Det er også normalt det sted, hvor du kan få dine mest private øjeblikke. Derfor dit værelse skal have en atmosfære, som du beslutter dig for at have.

Opsætning af gardiner i dit soveværelse kan indgyde det med en bestemt aura. Gardiner holde sollyset i at trænge ind dit værelse og afhængigt af dit valg af materiale, kan seclude dit værelse fra omverdenen. Her er en guide til at gøre soveværelse gardiner uden at bruge for meget.

  1. Beslut dig for den slags gardin du ønsker for dit værelse: Du skal overveje den nuværende udformning af dit værelse. Vær opmærksom på den dominerende farve i dit værelse og sikre, at det vil blande godt med den farve, du vil vælge til din gardin. Du skal også bestemme tykkelsen af ​​gardinet, at du vil bruge, da størrelsen af ​​gardinstang vil afhænge af det. Kendskab til disse oplysninger vil gøre det lettere for dig at købe de komplementære dele af dit soveværelse gardin.
  2. Er de nødvendige målinger: Identificer det vindue, hvor du vil bruge tæppet og måle dets dimensioner. Mål størrelser af alle sider af vinduet. Også måle længden fra gulvet til positionen af ​​gardinstang hvor man vil hænge gardinet. Når du køber det stof, du syr for at gøre gardin, sørg for, at det har en ydelse i størrelse. Den ideelle størrelse godtgørelsen ene fod. Dette vil give tilstrækkelig arbejdsplads i dit stof eller plads til at tilføje mønstre og andre dekorationsgenstande.
  3. Forbered det stof, du syr: Køb en stof, som størrelse er i overensstemmelse med dine tidligere målinger. Udseendet af stoffet vil meget afhænge af den slags atmosfære, du ønsker at opnå for dit værelse. Bright-farvede tekstiler vil arbejde, hvis du ønsker at lysne op i atmosfæren på dit værelse. Tykke, plain-farvet stof vil gøre, hvis du vil oprette en formel udseende. Bagefter sætte dem i vasketøj så at forhindre dem i skrumpende når de allerede er hængt.
  4. Begynd at sy stoffet: Efter målingerne, klippe det stof, du har købt. Tryk derefter på bunden af ​​gardinstoffer hårdt, finde sømmene og fold de to sider af en fjerdedel tomme. Også fold bredden af ​​stoffet ved en halv inch. Brug en stift til at folde bunden hinanden af ​​gardinet. Bagefter presse folderne, du har lavet, og sy dem sammen. Opret oplægning ved at folde den nederste del af gardinet
  5. Stryg gardin og forberede dem til ophæng: Når syningen er færdig, kan du nu stryge det færdige gardin til at arrangere sit udseende. Omvendt må ikke stryges, hvis den slags stof er resistent. Derefter hænge gardiner ved hjælp af gardinstang. Dit værelse er nu prydet med din hjemmelavede curtain!

Gardiner i dit soveværelse kan fremkalde en særskilt slags atmosfære i dit værelse, der kan arbejde godt sammen med dit humør og præferencer. Når gardinerne hænges på dit værelse, og det ser godt ud for dig, kan du få mere positiv vibe, der kan kvikke dig op eller gøre dig mere produktiv. Ved at have soveværelse gardiner og gøre dem korrekt, du er op til en sundere livsstil!