How To Make Hjemmelavet Øre Målere

Med den stigende popularitet af forskellige organ modifikationer i dag som piercing og tatovering, er sporvidde også blevet populær i mainstream kultur. MÅLING er processen med at strække øreflipper ved sportslige større end gennemsnittet huller i ørerne. Størrelsen spænder fra 12 gauge hul til huller, der er inches brede. Omvendt dog mange hengivne til denne form for organ modifikation har svært ved at finde den rigtige smykker, der passer i den strakte hul i deres ører. Det er derfor, de normalt henvender sig til hjemmelavet øre målere for at sikre, at ørestykket de gjorde helt sikkert vil være en rigtige pasform. Så hvis du ønsker en til dine ører, skal du følge disse trin:

  1. Beslut hvilken standard stik, du foretrækker. Denne type øre gauge er den letteste at lave. Der er dog stadig flere typer af øre gauges du kan vælge imellem - bortset fra stik, kan du vælge mellem en række forskellige krøller og hvirvler, du kan gøre ud af legetøj ler. Så før du foretager en øre gauge, beslutte, hvilken type du ønsker.
  2. Køb materialerne. Til dette smykke, har du brug for en Fimo eller Sculpey ler. Du kan købe fra den nærmeste håndværk butik i dit sted. Købe så mange forskellige farver af ler, du ønsker for mange designs kan være lavet af at kombinere disse farver af ler. For eksempel kan du sammensætte to tynde strimler af ler med forskellige farver, rulle dem op og du har din egen hvirvel øre gauge.
  3. Mål måleren. Du skal bruge foranstaltninger ud af dit gamle strakt smykker til at lave nye øre målere. Du kan bruge en måler diagram til at matche op den relative størrelse af hullet i din gamle smykker. Hvis du ikke kender størrelsen på dine smykker, så brug en lineal til at måle strakte smykker.
  4. Forbered leret. Du kan søge på internettet for at finde flere designs øre målere. Du kan også lave dit eget mønster for at adskille den. Forbered ler ved at rulle den i en slange-lignende form over en glat overflade. Hvis du ønsker at sætte struktur på dit mønster, brug de nødvendige ler vejafgifter til at gøre det. Brug din gamle strakt smykker, måle ler i henhold til dens bredde og længde og derefter skære leret på et passende sted.
  5. Bag det. Når du er færdig med leret, bage det i ovnen under 230 ° F i 30 minutter. Lad dine nye stik til afkøling. Derefter kan du prøve dem på. Du kan bruge din gamle O-ringe til at holde dem på plads, eller du kan købe et nyt par i den nærmeste piercing butik i dit sted.

Faktisk er øre målere begyndt at blive mere og mere tilgængelige på markedet. Men at lave dine egne øre målere er lettere end at finde den rigtige størrelse med en bestemt øre gauge, der passer i dit øre. Hjemmelavet øre målere tillade dig at være unik for ingen anden person kan skabe dit eget design eller mønster. Begynd at lave dine egne hjemmelavede øre målere i dag og flagre dem når som helst, hvor som helst.