How To Make Hjemmelavet Colon Detox

Den kolon eller tyktarmen, er det sidste stop for alle fødevarer, før de fjernes fra vores krop gennem udskillelse. I det, kroppen forsøger at absorbere de resterende næringsstoffer for at sikre vores sundhed gennem maksimal absorption. Normalt tyktarmen renset af den mad, vi spiser gennem de uslebne fibre, der bogstaveligt talt skrubber vores tyktarm ren. Men med den manglende grovfoder i den normale menneskelige kost, vores koloner er ikke så rene som de plejede at være. Colon afgiftning er en god måde at rense din tarm. Tages mindst en gang om ugen, kan du sikre, at din kolon vil fungere korrekt, selvom du har for travlt til at have den anbefalede mængde af fiber i din krop. Den bedste del om dette er, at det er billigt og lækkert. Denne guide vil hjælpe dig med at gøre forskellige kolon detox-programmer.

1. citron te detox. Betragtes som den mest populære hjemmelavede kolon afvænning, citron te detox er en simpel en, der kan gøres mindst ugentligt for at hvile dine organer og rense dit system. Det anbefales, at du gør dette på din fridag, da det kræver at afholde sig fra mad, noget, der er ikke er sundt, når du arbejder mange timer. Her er de ting, du skal bruge:

  • 1 spsk. citronsaft
  • 1 knivspids cayennepeber
  • 1 kop lunkent vand.
  • 1 tsk. af ahornsirup.

Dette er en god opskrift på kolon udrensning for hele dagen. Om natten, tage en kop afførende te og om morgenen, drikker en liter stuetemperatur salt-vand-kombination, og du vil finde dig selv i badeværelset fjerne alle snavs i din krop!

2. Bentonit rense. Bentonit rense er en af ​​de mere populære detox rensemidler rundt. Bentonit er en forvitret vulkansk aske med påståede udrensning evner. Det siges at fjerne mucoid plaque, et stof, der er blevet drøftet af både udrensning guruer og det medicinske samfund. Her er, hvordan du laver en bentonit rense.

  • 1 spsk af fødevarekvalitet Bentonit Clay
  • 1 glas vand

Det anbefales, at du afstå fra hvidt mel fødevarer og fedtede produkter, mens du får en Bentonit rense. Du skal blot spise frisk frugt og grøntsager i et par dage, mens du tager 5-6 glas bentonit rense hver dag.

3. Psyllium og ingefær shake. Dette er en forbedring af den populære bentonit rense tilføje i magt psyllium og ingefær med bentonit s udrensning evner. Her er ingredienserne:

  • 1 tsk. Bentonitler
  • 1 tsk. Psyllium skallerne pulver
  • ½ tsk. Ginger Powder
  • 250ml æblesaft

Bland alle ingredienser i en kande og bland indtil der ikke er flere klumper. Tag denne rense to timer før eller efter et måltid med en grænse på fem glas om dagen og holde sig til en frugt kost for de bedste resultater.

Hver dag, vi spiser mad, der har for meget olie eller fedt eller endda trans-fedt og kunstige konserveringsmidler og sidesten pesticider fra maden. Beskidte koloner er farlige som stumper af snavs kan irritere den normale tarmflora og fauna gør dem dysfunktionel fører til diarré og endog kræft. For ikke at nævne det faktum, at siden vores mave ikke kan nedbryde konserveringsmidler og pesticider, vil vores krop nedbrydes hurtigere end normalt. Så prøv at få et kolon afvænning ugentligt!