How To Make DVD Covers

Realiseringen hjemmevideoer har aldrig været nemmere på grund af de mange digitale peg og skyd kameraer, der tillader næsten alle at optage videoer. Fordi filmklip er alle digitale, kan de nemt downloades fra kameraet til computeren, hvor software-værktøjer som Windows Movie Maker kan bruges til redigering. Når DVD-filmen er færdig, det sidste skridt er at skabe DVD covers. Her er hvordan.

Download software. Den nemmeste måde at oprette DVD covers er ved hjælp af DVD cover gøre software. Masser af DVD-brænding vil også omfatte et dække maker i pakken. Du kan hente disse på internettet og betale via online banker eller PayPal - hvis du vil have den magtfulde dvd-brændere og dække beslutningstagere. Der er dog masser af andre gratis programmer, som du kan downloade til at gøre dine covers. Installer disse i computeren efter overførslen, ved at følge vejledningen i dialogboksen.

Brug layout applikationer. Hvis du ikke ønsker at bruge DVD cover beslutningstagere, kan du også bruge layoute programmer som Adobe InDesign eller Microsoft Publisher. Angiv størrelsen på låget og derefter gå videre til at gøre designet.

Design. Der er skabeloner findes i de fleste DVD cover beslutningstagere, som du kan bruge. Men en af ​​de måder at skelne din DVD er ved at tilføje et fotografi eller to, fortrinsvis fra scenerne, der findes i filmen. Du kan tage screenshots fra film, og derefter bruge et billedredigeringsprogram til at skærpe billedet og rense ud i billedet. Dette er især vigtigt, da billeder udvundet videoer er normalt meget sløret og har lavere opløsninger for at lette mindre videoklip størrelser.

Tilføj tekst. Når billedet er redigeret, er næste skridt er at tilføje teksten. Opret en titel til DVD, og ​​tilsæt de øvrige understøttende tekst, der er placeret i låget. Dette omfatter en kort beskrivelse af filmen, scenerne i filmen, og de mennesker, der er i filmen. Du kan også tilføje andre detaljer såsom dato og tid, hvor klippene blev taget. Dette vil hjælpe dig med at organisere de dvd'er senere. Hvis du har redigeret en hjemmevideo, kan du også angive manuskriptforfattere, direktøren, kamera operatør, og videoen editor.

Udskriv. Gem filen og derefter udskrive dette ved hjælp af DVD papir. Standarden boks til DVD får brug for en dækning, der er 7,25 ved 10.75 inches lang. Hvis du bruger DVD cover gør applikationer disse formater er allerede pre-installeret. Placer papiret i printeren slot, og print. Hvis du bruger højglans papir, lad udskriften tørre ud i et par minutter, før du sætter dækslet på mellem kassen og plast dæksel.

Gennem disse trin, er let at gøre dit hjem film ligne en pro. Du kan også tilføje DVD dækker selvom du kun gemmer datafiler i DVD'er. Skriv projektets navn på omslaget, og andre oplysninger om DVD-indhold til at hjælpe dig i arkivering.