How To Make Billig Smykker rubrik

Den bedste måde at opbevare dine dyrebare juveler er ved at holde dem i smykker kasser. Men desværre fleste smykker kasser er meget dyre. Ikke desto mindre, kan du stadig lave din egen smykkeskrin, og det er absolut billigere, men ikke nødvendigvis mindre chic end dem, du ser i butikkerne. Alt du behøver, er en god portion fantasi og inspiration.

  1. Saml de ting, du har brug for projektet. Du skal bruge en stor plader af træ, fortrinsvis 15 med 18 inches bestyrelse og et tyndt karton på ca. 4 af 4 inches. Du skal også bruge en træ sav, 8 små træ søm, sandpapir for udjævning af kanterne, to hængsler, skruer og skruetrækker, trælim, super lim og træ lak. Forbered ornamenter, som du vil bruge til de udvendige flader. Du kan bruge perler, skaller eller gamle smykker.
  2. Tegn ansigter kassen. Du vil nu komme ind på detaljerne. Først trækker en 4 af 6 inch rektangel fra et af hjørnerne af blokken. Derefter skitsere de andre sider af kassen. Du skal være i overensstemmelse med de dimensioner, som du vil bruge. Brug en lineal til at lave præcise skalaer. Kontroller, om formerne trukket er nøjagtige rektangler ved at tegne diagonaler inde i dem. Mål hver og rette, hvis der er nogle fejl i Disposition.
  3. Sav ned de skitserede ansigter. Nu videre til savning af ansigterne. Du behøver ikke at præcis så kanterne af linjen. Efterlad lidt af godtgørelse for at give dig plads til slibning du vil gøre senere. Når du så, skal du gå brast med burst. Må ikke haste jobbet, fordi du kan miste overblikket over den skitse du har lavet.
  4. Hold dem sammen ved hjælp af lim. Slut hver flade i henhold til dens rette sted stykke for stykke. Før du fortsætter til næste ansigt, lad den del, der ikke hænger sammen tørre i omkring et minut.
  5. Nail dem i steder. Giv yderste forsigtighed i din hamring. Fordi kun selvklæbende pins dem på plads, præcision ved hamring er meget vigtigt. Du kan få brug en assistent til at gøre dit arbejde lettere på dette tidspunkt. Lad boksen til helt tørre.
  6. Saw boksen i halve. Du skal lave to identiske halvdele af din boks. Gør dette ved at save på siderne. Du vil forbinde disse to halvdele ved hjælp af hængslerne. Sandpapir alle ru kanter af kassen.
  7. Ved hjælp af tyndt pap, gør rum på den ene side af kassen. Mål rummet inde i en af ​​parrene, du har foretaget og konstruere rummene efter dine behov.
  8. Forbind de to stykker gennem siderne. Brug hængslerne. Før skrue dem på plads, sætte lim at gøre forbindelsen stærkere. Kontroller, om kan nu åbnes boksen og lukket funktionelt.
  9. Påfør lak på overfladen af ​​kassen. Efter limen var tørret op, vil du nu lak kassen. Lad det stå tørre i 4 timer.

Boksen er nu færdig, og du kan designe det i henhold til din egen stil. Line interiør med pude eller fløjl klud og dine smykker box er nu en juvel selv.