How To Make Badges

Badges er en af ​​de bedste måder at vise din støtte til en gruppe, et sportshold eller en advocacy samt udtrykke dine tanker og overbevisninger. Der er masser af badges, der er tilgængelige på markedet i dag. Der er dog stadig masser af badge designs og ideer, der endnu skal foretages. Hvis du ønsker at skille sig ud med en badge af dine egne, her er de måder at gøre din egen badge.

  1. Design. Det første skridt i at gøre dit skilt er at tænke på design og publikum. Du kan oprette de runde badges, der er trykt på lamineret plastik eller jern cirkler, eller du kan oprette emblemer, der ligner id'er Eller du kan også oprette enkle badges til fødselsdagsfest for dit barn, som kan være fremstillet af papir, og som kan skæres med en kniv eller saks liggende rundt i huset. Konstruktionen skal også have baggrundsgrafik, som kan supplere meddelelsen eller formålet med badge.
  2. Skitse billedet. Du kan gå til en all-tekst badge design. Men inkorporerer fotografier eller billeder er stadig en af ​​de bedste måder at dekorere og gøre din badge skiller sig ud. For at gøre dette, er du nødt til at skitsere det billede, du vil bruge til badge. Du kan bruge blyant til at tegne konturerne, og en blæk markør til at færdiggøre og gøre klare linjer i billedet. Hvis du planlægger at bruge fotografier, skal du uploade disse på din computer.
  3. Scan. Det næste skridt er at scanne billederne. Åbn scanneren og skub skitsen i enheden. Du kan scanne direkte fra enheden, ved at åbne enheden via panelet Denne computer på din computer .kan kan også få adgang til scanneren via din billedprocessor, som Adobe Photoshop. Hvis du ønsker at udskrive billedet eller gemme det til andre formål senere, bør du justere og øge opløsningen, så du kan redigere billedet til andre anvendelser en anden gang.
  4. Rediger. Det næste trin er at redigere dit billede. En af de bedste billedredigeringsprogram software-værktøjer, du kan bruge, er Adobe Photoshop. Dette vil tillade dig at rense dit billede og derefter tilføje andre effekter, der vil skabe en meget sofistikeret og moderne leder badge. Du kan også kombinere flere billeder, som du har foretaget ved hjælp af et billedredigeringsprogram, og tilføj derefter den tekst, du har brug for badge.
  5. Udskriv. Når billedet er foretaget, er det næste trin at udskrive det. Du kan bruge papir til simple badges, såsom navneskilte til seminarer og konferencer. Disse kan udskrives på papir, der har klæbemiddel rygge, så brugerne kan nemt vedhæfte badge til deres tøj. Du kan også bruge pins til at fastgøre badge. Hvis du går efter nyhed badges på rund metal eller plastik ben, kan du besøge custom badge beslutningstagere, som skal udskrive emblemet i disse formater til dig.

At vide, hvordan at lave din egen badge er en meget bekvem færdighed, især hvis du ønsker at udtrykke dig, eller hvis du er i gang med et værk felt, der kræver at organisere store begivenheder, konferencer og fora, hvor folk, der aldrig har mødt hinanden behov for at interagere.