House Training og tygge Udfordringer

House Training og tygge Udfordringer

Hus uddannelse og tygge udfordringer kan vække brat stopper for denne bryllupsrejse perioden mellem kæledyr og deres nye ejere. Se, hvad råd the Dog Expert har for en besøgende.

House Training og tygge Udfordringer

Hej,

Vi har en Toy Poodle, og han er altid tygge op papirer og andet liggende rundt omkring i huset. Vi ønsker at huse træne ham til at bruge en hvalp pad, men han tygger, at op også. Hvordan kan vi huse træne ham uden at lade ham tygge op alt og gå på toilettet overalt?

~~ Monique

Ekspert Svar

Hej Monique,

Lige nu, står du over for to af de største uddannelsesspørgsmål alle hundeejere står over for: tygge og pottetræning. Jeg antager, at siden du står begge disse problemer lige nu, at din hund er stadig en hvalp.

Ærligt, det er helt forskellige spørgsmål, så du får brug for at løse dem som sådan. Først, lad os tale om tygge. Du er nødt til at gøre lidt af hund proofing omkring dit hjem. Det betyder optagning enhver vare, du ikke ønsker din hund at have og sikker lagring det ud af hans rækkevidde. Du kan også sprøjte dine møbler ben og elektriske ledninger med Bitter Apple spray at modvirke tilfældige tygge. Sørg for at du har nogle relevante tygge legetøj inden for rækkevidde for din hund.

Nu til pottetræning. Det er klart, hvalpen pad er for meget af en tygge fristelse, så jeg foreslår, at du skifter til uden uddannelse. Du skal være meget omhyggelig med at tage din hund udenfor hver halve vores eller så under vågne timer over de første par dage, og du kan være nødvendigt midlertidigt at nedsætte sin frihed til at strejfe huset. Brug et enkelt ord kommando såsom "potte", og belønne din hund med ros, når han går uden for som han burde. Hvis han ikke er i overensstemmelse med din kommando efter en rimelig tid, gå tilbage inde i stilhed. Der er ingen belønning eller opmærksomhed for ikke at overholde.

Hvis du fange din hund kredser i huset, så fortæl ham "NEJ", samle ham op med det samme og tage ham udenfor. Giv ham kommandoen til "potte", og forhåbentlig vil han overholde. Det er den rutine, du skal følge konsekvent med henblik på at huse træne din hund.

Tak for dit spørgsmål, og jeg håber du er i stand til at arbejde ud disse udfordrende uddannelsesspørgsmål med succes.

~~ Kelly