Hotteste Crackle Manicure Trends

Siden sit udseende har vintage stil aldrig gået af mode. Masser af piger er glade for at bære garderobe elementer "fra deres bedstemors kuffert," tilbehør med en lang historie og arvestykker. Men der er en ting mere, der kan blive en særligt træk ved dit udseende, og dens navn er knitren manicure.

Hotteste Crackle Manicure Trends

Linjerne i neglelakker med craquelure effekt er produceret af mange kosmetiske mærker i dag. Hvis du ønsker at være i denne tendens, samle din samling af vintage elementer!

Fashion tendenser i knitren manicure

Hotteste Crackle Manicure Trends

Hvilke udskrifter populariseret af verdens førende brands vil se smuk og harmonisk på dine negle?

Først og fremmest, er disse eliminerende mønstre. Krokodille og snake print, udført i mørke farver, ser meget elegant og imponerende. Hvis du ønsker at skabe billedet af en femme fatale, en gotisk skønhed eller en vamp dame - det er et godt valg.

Crackle neglelakker med perlemor og metalliske nuancer af guld, bronze og sølv, vil hjælpe dig med at oprette en flimrende glød på neglene. De er uundværlige i udsmykning kvinders hænder, hvis du har besluttet at bringe en legende glamourøse billede til livet.

Fans af elegante outfits kan rådes til at farve neglene efterligne gamle porcelæn. Lignende mønstre på dine negle vil se pæn og enkel. Ifølge nogle eksperter, vil de matche selv de strenge business dress code.

Udvælgelsen af ​​neglelakker med en craquelure effekt er smuk og er i stand til at opfylde de ønsker, som de mest krævende fashionista. Ud over de mange forskellige nuancer, kosmetiske virksomheder skaber de produkter, der varierer alt efter antallet og størrelsen af ​​revner. De indeholder alle en anden virkning på neglene, smuk i dens ægthed.

Farvepaletten af ​​craquelure effekt

Hotteste Crackle Manicure Trends

Før du genskabe en brændende tendens på dine negle, overveje farveskema. Den monokrome klassiske kombination af sort og hvid sammen med pink, orange, grøn, gul, rød, blå og andre nuancer af regnbuen ser harmonisk. I paletten af ​​beroligende toner kan du vælge lilla, blå, kirsebær, smaragd grøn, bordeaux og brune nuancer som grundlag for din manicure.

Vær kreativ, knitren neglelakker er et frugtbart område for eksperimenter! Du kan oprette "age effekt" på alle negle, eller bare dekorere kun én eller to søm på hver hånd. Krakkeleret manicure kan dække hele søm eller kan være et print, udsmykning en del af neglepladen.

Teknikken af ​​knitren manicure

Hotteste Crackle Manicure Trends

  • Fjern overskydende fedt fra neglen med hjælp fra en neglelakfjerner; det vil øge holdbarheden af ​​din manicure.
  • Påfør en neglelak fundament og derefter grundfarven. Sidstnævnte vil være synlig gennem revner, så vælg en kontrastfarve skygge i forhold til crackle neglelak. Tværtimod, hvis du ønsker at få en blød og blid effekt, købe et par neglelakker (basen og craquelure), der supplerer hinanden.
  • Vent grundfarven bliver tør, og derefter gå videre med crackle manicure. Bemærk, at tyndere craquelure lag, du anvender på neglen, vil de finere revner vises efter det tørrer. Omvendt vil tætte teksturer af knitren manicure forårsage store revner i neglelak relief. Vælg effekten afhængigt af dine egne præferencer!
  • For at forlænge holdbarheden af ​​neglelak, dækker resultatet af dit arbejde med en fastsættelse neglelak. Således kan du få en luksuriøs mat belægning.
  • Brug glitter neglelak som det endelige fastsættelse lag, kan du tilføje nogle smarte og skinnende glans. Nogle damer supplere den resulterende effekt med pailletter og perler, og det ser fantastisk smuk.

Indsamlingen af ​​populære neglelakker

Her kan du se de bedste muligheder for krakelering neglelakker!

Crackle af Mia Secret

Hotteste Crackle Manicure Trends

Graffiti Nail Top af Isadora

Hotteste Crackle Manicure Trends

Black Shatter af OPI

Hotteste Crackle Manicure Trends

Spektakulære knitren manicure er en imponerende modetendens, der vil se lige så smuk på korte og lange negle. Det er så let at reproducere Desuden vil det spare dig fra at skulle besøge salonen.