Hot Tub Deck Design

Hot Tub Deck Design

Hot tub dæk design er den mest praktiske måde at sikre dine dæk kan håndtere vægten og brug af et varmt karbad. På op til 8000 pounds, når i brug, boblebad kræver specielle dæk designs for at sikre deres sikkerhed.

Tilføjelse af en Hot Tub til dine dæk

Dækket er et af de mest logiske steder at tilføje et varmt karbad. Det er tæt på dit hjem, så adgang til vand, en vandvarmer og el er lige i nærheden. De fleste dæk er placeret på bagsiden eller på siden af ​​et hjem, der giver lidt privatliv til brugerne, mens dækket selv kan blive et samlingssted for venner og familie både.

Du skal blot placere et varmt karbad på dækket, selv om, er ikke noget, de fleste dæk strukturelt kan håndtere. Derudover af æstetiske grunde, vil du ønsker at opbygge varme karbad lige ind i dit dæk, der giver siderne og pyntede af karbad selve de samme materialer.

Hvad du behøver at vide om Hot Tub Deck Design

Hot badekar kan komme i mange former og størrelser. De kan rumme flere personer på én gang, eller skal bygges til en hyggelig to. De kan komme med deres egen pyntede eller skal, eller de kræver et dæk, der skal bygges op omkring dem.

I hvert fald hvis du vælger at bygge din nye hot tub i din nye eller eksisterende dæk, skal du sikre dig et par ting først.

Størrelse

Størrelsen af ​​varme karbad selv henviser typisk til de indre dimensioner. Dette omfatter ikke nogen ramme eller pyntede omkring karbad, eller plads til VVS, generatorer, varmeapparater eller elektricitet. Få skabelonen til varme karbad selv og finde ud af præcis hvor meget plads det vil nødt til at stå af sig selv. Du kan opleve, at du bliver nødt til at udvide dine dæk i den ene ende til at rumme det ordentligt.

Forstærkning

Din hot tub kan veje op på 8000 pounds, når fyldt med vand og mennesker. Du bliver nødt til at styrke dine dæk nedenfor, hvor varmt karbad sidder for at sikre, at det kan håndtere denne vægt.

Adgang

Du har et par valg, når det kommer til placeringen af ​​din varmt karbad, og hvordan den er installeret. Da boblebade kan være så mange som 25 inches dyb, plus udvendig pyntede, hvis karret er placeret direkte på dækket gulvet, du kan kræve skridt til at komme ind og ud af karbad. Våde skridt kan være glatte, så overveje at bygge en sekundær platform på dine dæk en kort måder væk fra karbad selv. Sink halvdelen karbad måde ind i den øvre plan for at eliminere behovet for trappen direkte ind i karret. Alternativt kan du også synke karbad lige ind hoveddækket så fælgen flugter med dækket. Dette vil kræve en platform under dine dæk til at understøtte vægten.

Pyntede materialer

Din hot tub dæk design er ikke komplet uden en ramme eller pyntede til karbad selv. Mens mange boblebade kommer med en plastramme, mange husejere vælger at bygge et dæk omkring det, for at hjælpe den falde i med resten af ​​deres hjem.

Overvej at bruge det samme træ og pletten for både dæk og varmt karbad surround for en sammenhængende look. Du kan også tage materialer fra resten af ​​din værftet, såsom pool pyntede eller gårdhave materialer. Sørg, hvis du bruger sten eller andet tungt materiale, at du tager denne ekstra vægt i betragtning, når en styrkelse dækket.

Byg dit Tub

Hot tub dæk designs er ofte bygget op omkring to ting; størrelsen og formen af ​​karret og størrelsen og formen af ​​dækket kommer fra hjemmet. Sørg for at have planer lavet af både og tage et kig på, hvordan de vil passe sammen, før du begynder at bygge. Selv om det er muligt at tilføje et varmt karbad til en eksisterende dæk, er det langt nemmere at bygge med en allerede i tankerne.

Tag din tid, måle og styrke herom og foretager dine dæk hot spot af kvarteret.