Hot nye fitness Trends

Hot nye fitness Trends


I betragtning af antallet af nye hotte fitness trends, kedsomhed er ikke længere en undskyldning for ikke at udøve. Faktisk grund kreativ tænkning hos avancerede fitness fagfolk, er du forpligtet til at finde et fitness-program, der passer til dine bevægelser stil og musiksmag. Nogle af disse programmer er sjove og nogle er ligefrem underligt. Heldigvis er de fleste er temmelig effektive.

Hot New Fitness Tendenser i Dance Øvelse

I de sidste par år har dans-relaterede fitness klasser blevet ret populært. Disse klasser giver fremragende aerob motion, uden at du føler, at du gør aerobic. Dance-type fitness klasser kan forbedre nåde, en følelse af rytme og koordination.

Zumba

Zumba er et perfekt eksempel på en af ​​de nye hotte fitness trends. Hvis du elsker gruppe træningshold, men hader den kedelige, gentagne edb musik, er dette klasse for dig! Zumba bruger sensuelle, pulserende latinske rytmer at inspirere dit hjerte og toning træning. Både bevægelse og musikken er bundet til at motivere.

Naturligvis vil Zumba gøre dig føle sig sexet. Hvis du ønsker at tage, at sexet følelse et skridt videre, overveje en pole dancing træning. Det er naturligvis udført i høje hæle og bruger de typer af stænger, der bruges i disse eksotiske dansesteder, som du håber, din mand og / eller kæreste har ingen grund til at besøge. Spøg til side, pole dans er fantastisk til balance samt overkrop og ben styrke. Hvis der ikke er klasser i nærheden af ​​dig, kan du købe en stang kit online.

Få Tough på Boot Camp

Kom mænd til at slutte sig til deres gruppe træningshold har altid været en udfordring for fitness fagfolk. Faktisk mange mænd, såvel som kvinder med raffineret smag i musik har problemer med at ryste deres skod til musik af Britney Spears og andre former for musik i denne genre. Endvidere har nogle af fleksibilitet øvelser udført i typiske gruppe øvelser er udfordrende, eller i nogle tilfælde, umuligt udføre, som kan gøre en fyr forståeligt flov over at deltage i. Heldigvis er der boot camp, som er en gammeldags stil af motion der er baseret på militær uddannelse. Forvent at se bevægelser, som, hvis du er gammel nok, kan du huske for folkeskolen gym klasse. Disse omfatter sprællemænd, pushups, squat fremstød og lunges. Disse klasser kan eller ikke kan gøres til musik. Hvis der anvendes musik, forventer at høre hård rock and roll, og ingen af ​​den girly-girl stuff. Også i de fleste tilfælde bevægelser vil ikke blive udført synkroniseret med musikken. Det vil simpelthen blive brugt som baggrund og motivation. For at citere Talking Heads, "Dette er ikke nogen Dance Class!"

Kettlebell træning

Kettlebells er endnu en af ​​de nye hotte fitness tendenser i styrketræning. En kettlebell bærer en tæt lighed med en kanonkugle med håndtag vedhæftet. Teknikken blev oprettet i Rusland. Bevægelser omfatter kettlebell swing, kettlebell ryk, kettlebell snatch og mange flere.

Slackline Yoga

Som nævnt, nogle af de nyeste fitness tendenser er mærkværdig og Slackline Yoga er et godt eksempel. Det kan bedst beskrives som en krydsning mellem yoga øvelse og linedans og er nok mest egnet til folk, der ønsker at en dag blive medlem af Cirque de Soleil. I Slackline Yoga, er et langt stykke rørformet gjord forankret til to stabile objekter, såsom træer. Deltagerne udfører yogastillinger mens afvejning på gjorden. Mediter hvis du gerne vil, men husk på, at nogle chanting lyde kunne ligne fugl parring opkald, så medmindre du vil nogle selskab, kan det være bedre at recitere dine mantraer i stilhed. Prøv ikke dette derhjemme uden ordentlig tilsyn.

Variety er både krydderi skive og nøglen til at udøve tilslutning. Disse nye fitness trends kan hjælpe dig med at være tro mod din træning program.

.