Hope Cures Depression

Et team af amerikanske forskere kom op med en nysgerrig erklæring om siderne i Psychological Science journal: Det viser sig, at bortset fra stoffer, kan håb held helbrede depression.

Hope Cures Depression

Dette blev bevist ved en række undersøgelser foretaget af specialister med deltagelse af hundredvis af frivillige, der lider af depression. Forfattere af artiklen hævder, at denne metode til at slippe af med symptomerne på depression er meget mere vellykket, fordi lægemidler har for mange bivirkninger.

Ifølge eksperterne håb er direkte relateret til et fald i antallet af symptomer på depression hos patienter. De udviklede en metode til at måle niveauet af håb ved to parametre: eksistensen af ​​en metode til at opnå den ønskede og viljestyrke til at følge denne metode.

Under "håb terapi" sessioner, frivillige deltagere lærte færdigheder i forbindelse med håb - hvordan man definerer mål, nå dem og fremgangsmåder til selv-motivation. Resultaterne viste, at sessioner om håb terapi bidraget til at dramatisk reducere symptomer på depression sammenlignet med kontrolgruppen. Forskerne planlægger at fortsætte forskning om dette emne.