Honning er din nye Shampoo

Vask håret med honning er en ny trend blandt pigerne fører en øko-livsstil. Prøv denne metode, og dit hår vil ændre sig.

Honning er din nye Shampoo

Hvad er en no-poo?

Den "no-poo" (ingen shampoo) trend gevinster popularitet fra tid til anden, men interessen aftager, så snart det bliver klart, at en hjemmelavet shampoo er ikke i stand til at give os det resultat, vi forventer. Husk tanken om vaske hår med sodavand eller hårbalsam. Vi forsøgte, men det viste sig, at soda tørrer hår og hovedbund og ændrer balancen olie og balsam gør håret tungere og vaske dårligt.

Det er derfor logisk, at en ny idé dukkede - honning shampoo.

Hvordan laver honning shampoo?

Realiseringen honning shampoo er enkel. Du har brug for lidt: nogle økologisk honning, vand og en ren beholder. Bland 1 spiseskefuld honning med et glas vand (det bør ikke være fuld). Honningen vil opløse sammensætningen bliver homogen, og din nye shampoo vil være klar.

Advarsel: Brug kun frisk honning; Hvis honningen er blevet behandlet, vil det bringe nogen fordele til håret.

Påfør så tæt på rødderne som muligt, forsigtigt massere din hovedbund i 1 minut, derefter skylles med vand. Vask dit hår med honning løsning, og lad det tørre naturligt, uden at bruge en hårtørrer eller styling værktøjer.

Du vil straks føle, at håret er blevet blødt, lydig. Efter den første vask, vil du ikke få den samme følelse som med en færdig shampoo fra butikken. Dog vil dit hår ikke være fedtet. Du vil helt sikkert nyde de første resultater, samt selve proceduren, fordi badeværelset vil blive fyldt med en levende naturlige smag.

Praktiske tips om honning shampoo

  • En portion (honning + et glas vand) er nok til 1 eller 2 vaske, afhængigt hår tykkelse og længde. Den resulterende opløsning skal opbevares ikke længere end 1-2 uger.
  • Efter 2 eller 3 vaske, skyl dit hår ved hjælp af æble cider eddike opløst i vand.
  • Vask dit hår med honning som sædvanligt - ikke oftere end en gang i to dage.
  • Ind imellem hårvask, brug tør shampoo til at fjerne sebum og fedtethed, om nødvendigt.

Honning er din nye Shampoo

Din nye honning strategi

Gør honning vask i mindst 1 måned uden en pause til at se resultaterne. Det kan ikke være så nemt, fordi du måske ønsker den velkendte følelse af ren, affedtet hår og en skummende shampoo. Man kan kun ønske dig stædighed eller i det mindste nysgerrighed, hvis du ønsker at opnå gode resultater.

Bortset fra en tør shampoo, er der endnu et vigtigt supplement. Dit hår har brug for fugtgivende og toning. Til det, kan du tilføje et par dråber lavendel æterisk olie, tea tree olie eller E-vitamin olie til din honning shampoo en gang om ugen.

I slutningen af ​​"honeymoon", vil du sætte pris på de fordele, som den nye hjem afhjælpe. Blondes får en lys blond nuance, vil brunetter få en kobber én. Men det er ikke vores vigtigste mål. Dine grundlæggende stolthed vil være det sunde, lydig, fugtet og skinnende hår.

Honning er ikke kun en shampoo

Den resulterende honning blanding (honning + vand) kan let omdannes til andre hårprodukter:

Tilføj nogle olivenolie og gøre en overkommelig hår maske

Hvis du tilføjer olivenolie i stedet for vand, kan du få en tonet shampoo til blondiner. Men du har stadig brug for sommer og sol. Påfør honning-olieblanding og gå ud i solen. Efter 1 time, gå tilbage til badeværelset og vaske dit hår.

Honning er din nye Shampoo

Tilsæt honning-vand løsning til din favorit shampoo og vaske dit hår som normalt. Det er en lettere version af den nye metode, en glidende overgang til vask dit hår med honning udelukkende.

Producenter også lide honning

Moderne købt hårprodukter med honning er også populære og forskelligartet. Der er honning linjer, samt separate bestsellere. Honning, som en omsorgsfuld, fugtgivende middel og et naturligt konserveringsmiddel, der anvendes både i billigere og dyrere produkter. Hvis du har en favorit mærke, kan du bruge deres version af honning shampoo. De mest levende eksempler er honning shampoo fra Garnier, L'Oreal, Lush, The Body Shop, Herbal Essence, og Palmolive.