Honeymoon: Tropiske rejsemål Tips

Tahiti Honeymoon

Som gorgeous ved måneskin, da det er fantastisk under den tropiske sol, Tahiti er en virkelig romantisk ø-paradis. Indkvartering spænder fra charmerende stråtækt hytter til all inclusive resorts og hotel suiter. Denne mousserende juvel, omgivet som det er af frodige kokospalmer, blå laguner og bløde hvide strande, indbyder alle til at spille i det krystalklare vand. Den spektakulære koralrev er hjemsted for en regnbue palet af tropiske undersøiske liv, hvilket gør Fransk Polynesien en snorkling og dykning eventyrland.

For en pause fra windsurfing og sejlads, kan du prøve at udforske din ø på hesteryg, på cykel eller på
foden. De berømte elskværdige og interessante øboerne vil helt sikkert hilse du varmt. Og sørg for at
tage del i den lokale musik og dans, som synes at være foregår overalt. Selvfølgelig, hvis det, du virkelig ønsker, er salig afsondrethed og totalt afslapning, der er masser at være havde.

Bryllupsrejse i Venligt Fiji

Bula betyder "Velkommen" på Fiji, og det er en af ​​de hyggeligste destinationer i det sydlige Stillehav. Varmen af ​​de mennesker rivaler øen solen. Plan om at deltage i et fascinerende brand-walking ceremoni eller Meke, hvor udklædte lokale kunstnere skildre Fijis rige historie og skikke. Sørg også for at spise på ægte Fiji grill-You'LL være tilbage til mere.

Fiji selv er en yndefuld land, kantet med svajende palmer og omgivet af klare blå vand. Det er også den bløde koral hovedstad i verden, så snorkling og dykning er spektakulære. The Coral Coast har den største koncentration af opholdsrum, plus det kan prale af de fantastiske Sigatoka-milen.

Fiji er det ideelle sted at læne dig tilbage og slappe af, flod tømmerflåde, prøv dybhavsfiskeri eller endda ramme golf links. Fijis 300 øer tilbyder nogle af de mest afsides og intime bryllupsrejse hideaways på jorden, og er et godt valg for en romantisk destination bryllup. Vi kender også enklere bures (huse), luksuriøse, all-inclusive Five Star Resorts-selv "liveaboard" bryllupsrejse krydstogter for alvorlige dykning entusiaster. Spisning: Du vil opdage vidunderlige retter, herunder lokale skaldyr, ø grill, frisk frugt og grøntsager og eksotiske desserter.

Vejret: Temperaturerne ligger i 70'erne F. året rundt. Den tørreste tid er midt på sommeren til midten af ​​efteråret.
Sprog: Engelsk er bredt forstået; men lærer Yalo Vinaka (venligst) og Vinaka (tak). Du ønsker at give udtryk for venlighed til nogen af ​​de gæstfrie mennesker, du møder.
Penge: Tipping er ikke nødvendig; kreditkort er generelt accepteret, eller vælg en altomfattende pakke, og glemme alt om penge!