Honeymoon: Romantisk hånd Tips

Den mest romantiske Aloha!

En af de mest elskværdig skikke på jorden er præsentationen af ​​en blomst lei ved landingen i Hawaii. I virkeligheden, hvis du har været til øerne og ikke modtaget en duftende halskæde af blomster på landsætning dit fly, du uden tvivl misundte alle, der har modtaget en!

Intet starter en bryllupsrejse mere perfekt end en smuk udbud af hvid ingefær, Dendrobium eller sarte hvide orkideer, sømmer et bryllup. Udbuddet af en lei svarer til at sige "aloha", som bærer mange følelser, inklusive "kærlighed" og "hilsner".

Det er en enkel sag at bestille blomster Leis før tid online for dig og din nye ægtefælle (og hvis du både bestille dem, så fortvivl ikke -! It'll være dobbelt så nice).

Bring Wedding Romance til din bryllupsrejse

En rigtig god idé for en romantisk gave til en ny brud og brudgom er en buket friske blomster sendt til deres værelse.

Hvorvidt det lykkelige par har reservationer i en ø bungalo eller på et hotel bryllupsrejse suite, vil de blive begejstret og glad for at finde en gave af smukke, duftende blomster.

Honeymoon Wedding Gaver

En gave til din kæreste

Det er traditionel for brude og brudgomme at præsentere hinanden med bryllup gaver, så hvorfor ikke gøre din en antydning af hvor vidunderligt gift liv med dig vil være?

For eksempel, hvis du ved, han havde bare elsker at bruge lidt tid på at surfe eller snorkling, men du vil hellere ligge på stranden eller shoppe, hvorfor ikke forudbestille nogle surfing eller dykning lektioner eller sessioner (komplet med udstyr) til dele, mens på din Hawaiian bryllupsrejse? Efter alt, vil du stadig være på stranden! Eller hvis hun er en ivrig golfspiller, men du vil lige så snart tilbringe dine dage vandreture eller sightseeing, hvorfor ikke forudbestille 18 huller på links til de to af jer på en mesterskabsbane (igen, komplet med køller, sko og vogn )? Du får en temmelig god vandretur i, og har den fordel at besøge klubhuset bagefter!

Hvorvidt dette er din første mulighed for at være alene, eller du har været sammen i årevis, at hvedebrødsdagene er et godt tidspunkt at gøre nogle af hans eller hendes yndlings ting dine yndlings ting og finde glæde i, hvad det er, der gør din nye makker glad.