Honeymoon: Krydstogter Tips

Honeymoon Cruises

Ah, den friske, salte luft, et perfekt blå himmel overhead, den solbeskinnede dæk opvarmning såler af dine fødder, mens du kigger ind i din elskede øjne. Der er ikke noget så romantisk som en bryllupsrejse krydstogt!

Den gode nyhed er, at hvis du kan administrere en hotel eller resort-baserede bryllupsrejse, kan du sikkert råd til et krydstogt. Priserne for mange krydstogt pakker inkluderer din kahyt, alle måltider og underholdning, plus transport mellem alle porte på din rejseplan. De fleste store krydstogtskibe har flere swimmingpools, boblebad, butikker og elegante lounger. Afhængigt af skibet, kan de medregne aktiviteter lige fra casino gambling at udøve og madlavningskurser, og meget, meget mere.

Mindre skibe tilbyder en mere intim bord oplevelse, da de bærer færre passagerer og kan få dig tættere på den fascinerende seværdigheder i land, uden at miste noget af den nådige service og luksus.
Hvis du altid har drømt om en bryllupsrejse krydstogt, men du er ikke helt sikker på, hvilken vej du vil gå, komme i kontakt med en ekspert på romantisk rejse. Hun kan hjælpe dig med at vælge mellem utallige krydstogter, fra en 120-dag omkring-the-verden eventyr, til en fantastisk "minimoon," næsten overalt er der vand!

Cruise Ship Tips

Skal du på en bryllupsrejse krydstogt? Lucky dig! Men selvom din luksus krydstogt pakke indeholder alt, kan du være sikker på problemfri sejlads, hvis du pakker langs et par ekstra punkter:

· Maden ombord krydstogtskibe er notorisk lækre og rigelig! For at være sikker på at din romantiske brudeudstyr er ikke anstrengt til max, pack atletisk sko, sveder eller hvad du kan lide at træne i (mange skibe tilbyde aerobic og yoga klasser, eller du kan planlægge at tage et par omgange på dæk!).

· Hvis det er muligt, bringe ekstra badetøj, som du sikkert vil være at bruge noget tid i poolen. Bring flotte cover-ups, også, bare for at være på den sikre side.

· Pak et par sunhats-om muligt den slags, der fastgør under halsen eller hætter, der passer stramt. Du ønsker at tage i seværdigheder og aktiviteter på dæk, men du ville gøre klogt i at undgå for meget tropiske solen.

· Apropos sollys, skal du pakke nogle af høj kvalitet solcreme!

· De fleste mennesker på store krydstogtskibe aldrig lider et øjebliks søsyge, men det ville ikke skade at bringe nogle medicin for køresyge, bare i tilfælde af vandet bliver urolig.

· Pak jer nogle pæne, komfortable sandaler for omfattende spadseretur på dækket. Den sidste ting du ønsker at bekymre sig om, er ømme fødder!

· Husk at pakke nogle formelle slid til middag på kaptajnens bord. Hvis hendes husbond ikke ejer en smoking, kan man lejes i forvejen for at blive leveret til din kahyt.

Sidst, men ikke mindst, selv om alle nygifte er heldig - du har fundet hinanden, trods alt - er det en god ide at købe nogle cruise forsikring, i det usandsynlige tilfælde sker noget med din bagage, etc.

Er Staterooms værd?

Må ikke afvise tanken om et krydstogt, bare fordi du ikke har råd til en top-tier kahyt. Med få undtagelser, passagerer i de billigste kategorier har den samme mad, aktiviteter, underholdning, service og adgang til skibet som de opholder sig i ultra-luksus kahytter.

Cruise ved Freighters

En af de mest unikke måder at tage en "cruise" er ved fragtskib. Det er næsten altid billigere end et krydstogtskib, og du vil blive overrasket over at opdage, at tjenesten er høflig, maden er fremragende, og der er flere faciliteter, end du ville forvente.

Formel Cruisewear

Hvis du vil på en bryllupsrejse krydstogt, kan du blive forventes at klæde sig i formelle påklædning ved mindst én lejlighed. Hvis bruden er noget som mig, vil hun har ingen problemer shopping for en elegant formel kjole eller endda to aften kjoler og et ocktail kjole, hvis hun absolut skal.

Den nye hendes husbond kan imidlertid være mere tilbageholdende med at købe en smoking til en eller to romantiske middage på kaptajnens bord. En dejlig kulør eller sport jakke er undertiden godt nok, men ikke altid (især hvis du rejser i Europa eller din destination bryllup vil være på dette skib!).

Intet problem. Bare komme i kontakt med dit krydstogt linje eller rejsebureau, og du vil være i stand til ikke kun leje hans tux, men finder det hænger i al sin maskuline pragt i din kahyt ved ankomsten ombord.