Honeymoon: Hawaiian bryllupsrejser Tips

Honolulu Honeymoon

Honolulu på øen Oahu er generelt det første stop på øerne, og du vil finde masser af naturskønne tropiske skønhed og sandstrande nok til at bo put! Hvis to af du virkelig elsker storby natteliv og masser af storbyområder aktiviteter - Hawaiian Style, naturligvis - Honolulu er stedet for dig.

Oahu North Shore prale af nogle af verdens bedste surfing sammen med nogle af de bedste natteliv i Hawaii.

Afgørende for enhver historie buff er Pearl Harbor og USS Arizona Memorial, som er Amerikas eneste kongebolig, det Iolini Palace.

Sporet op til toppen af ​​Diamond Head fører til en fantastisk udsigt over spændende Honolulu, og det er værd at trek.

De levende koralrev ved Hanauma Bay er hjemsted for skildpadder og andre gorgeous ocean liv og er et naturligt valg for snorkling, plus der er katamaran ture og udriggerkanoer hele øen at glide dig over det varme blå vand.

Hawaiian Honeymoon på Kauai

Kauai er "The Garden Island", og det er så afslappende, frodige og grønne et tropisk paradis som navnet lover. Brusende vandfald, utrolig frugter og blomster og forrygende strande fuldende naturskønne billede.

Kilauea Lighthouse er et vidunderligt sted for et besøg, og den nærliggende Kilauea Punkt Wildlife Refuge er en rugende reserve for albatros, boobies, og flere andre tropiske fuglearter.

Selvfølgelig Kauai har romantiske feriesteder, hoteller og restauranter nok for enhver honeymooners.

Bryllupsrejse på Hawaiis "Big Island"

The Big Island of Hawaii er faktisk mere end dobbelt så stor som i resten af ​​Hawaii-øerne tilsammen! Og på grund af Kilauea, dens stadig aktive vulkan, øen fortsætter med at vokse dag for dag. Andre fantastiske vulkanske seværdigheder er 13.796 meter høje Mauna Kea, og de enorme lavamarker.

Der er områder af sukkerrør og kaffe til at se (og prøve), sammen med regnskov, utallige vandfald og smukke, fredelige strande.

Selvfølgelig, i midt i al den sindsro, der er masser af hoteller, moteller og restauranter på Hawaii.

Maui Honeymoon

Øen Maui er en flerårig favorit af bryllupsrejse og alle dem, der sætter pris på romantik og ensomhed. Det er bare en kort flyvning fra Honolulu, men hvis du planlægger at tage en side tur fra Oahu til Maui, er det bedst at gøre hotel- og flyreservationer i forvejen.

Lahaina, Maui hovedstad, var engang Pacific travleste hvalfangst havn, og er stadig en populær historisk (og shopping!) Site.

Der er tre selvstændige resort faciliteter på Maui, der tilbyder utroligt luksuriøse værelser og omgivelser. Øen er også en guldgrube af underholdning, fra verdensklasse golf til helikopterture, for ikke at nævne næsten hver vandsport tænkelige.

Naturligvis ligesom alle Hawaii, Maui er smukt, fredeligt og vejret er næsten altid fantastisk.

Hawaiian bryllupsrejser

Aloha! Hvis dette er dit første besøg på Hawaii, du er ved at finde ud af, hvorfor det er en staude favorit af honeymooners. Efter landing i Honolulu, vil du blive mødt af duften af ​​tropiske blomster og varme af tropiske Tradewinds. Heavenly!

Under dit besøg, forkæle dig selv med en luau (den kongelige Hawaiian s er kendt) og nippe Mai Tais på Waikiki. Sørg for at besøge historiske Pearl Harbor og tage i den polynesiske Cultural Center.

På Maui, svømme på Kapalua Bay, stemte et af landets bedste strande, eller vandre i regnskoven til en afsondret vandfald. Senere kan du nyde nattelivet på South Kihei Road.

På Big Island of Hawaii, skal du tilbringe en dag på ærefrygtindgydende Hawaii Volcanoes National Park.

Der er forskellige Hawaii rejse tilbud, almindeligt tilgængelige året rundt til at passe næsten ethvert budget. Du foretrækker måske et hyggeligt sommerhus for to på Garden øen Kauai eller en romantisk høj herregård på mystiske Lanai, snarere end et ophold i et større hotel. Uanset om du ønsker at surfe, shoppe, cykle, spille mesterskabet golf eller nyde en afsondret putte med din kæreste, Hawaii har den perfekte ø for dig.

· Spisning: Du vil nyde Kalua svinekød, Mahi Mahi og kontinentale og asiatiske retter samt saftig tropiske frugter og drikkevarer. Selvfølgelig Hawaii har alle de typiske amerikansk stil fødevarer, du er vant til at spise i nogen af ​​de andre 49 stater!

· Indkøb: Hawaii er en shoppers glæde-der er masser af butikker og indkøbscentre. Vær sikker på at hente nogle macadamia nødder og Kona kaffe, mens du er der.

· Vejret: Konsekvent fint, med lidt regn fra marts til november.

· Sprog: Hawaii er multikulturelt, men amerikansk engelsk tales overalt på øerne.