Honeymoon: Eventyrlystne Destinationer Tips

Wild Cat Workshop

Hvis du er på udkig efter ægte eventyr, overveje at deltage Kenyas "Wild Cat Workshop". Dette 9 dage safari giver dig en fantastisk mulighed for at se de "store katte" tæt. Også lære om andre vilde dyr også. (Elefant, bøffel, zebra, fugleliv og mere.) Faste teltlejre kombinerer al den komfort for et hotelværelse med spændingen ved at være i den sande afrikanske vilde. De har fuld senge og sengetøj, elektrisk lys og private toilet og badefaciliteter.

Bryllupsrejse Adventure!

Hvis du søger efter en flugt, der er mere en spændende rejse end en afslappende loll på stranden, overveje spændende idé om et eventyr bryllupsrejse! Adventure bryllupsrejser kombinerer elementer fra traditionel bryllupsrejse ferie med et gys-søger ekspedition!

En bryllupsrejse rejse specialist kan bestille din passage for en fantastisk rejse. Hvad med ...

· En tur til Zambia, Victoria Falls eller en afrikansk safari ..

· En Amazon-floden krydstogt fra Peru til mystiske Machu Picchu.

· En nat i et fransk slot efter en luftballon trek over Loire Valley?

Hvis du elsker dykning, kan du overveje ...

· En levende ombord dykning bryllupsrejse i det sydlige Stillehav, eller

· Selv udveksle vows undersøiske på Australiens Great Barrier Reef!

Foretrækker lavere temperaturer? Der er en fascinerende efterår Isbjørn safari på Canadas Hudson Bay.

Hvis du er presset på for tiden og ønsker en reel adrenalinsuset, kan en privat helikopter reserveres at levere din bryllupsfest til Grand Canyon rand, blot 40 minutter fra Las Vegas, til brylluppet.

Mulighederne for eventyr, mystik og ligefrem spændende skræddersyede bryllupsrejser er uendelige. Spørg din romantiske rejse ekspert, hvordan man udvikler en pakke til at hjælpe dig med at opdage lige det rette niveau af dejlige opstemthed til din utrolige bryllupsrejse rejse!

Bryllupsrejse i Afrika

I den voksende verden af ​​eventyr bryllupsrejser, en stand-out destination er Afrika. Par kan endda planlægge destination bryllupper på denne fascinerende og mystiske kontinent, mens andre kan vælge at gifte sig hjemme, så gå på safari.

Hvis "sporing" vildtlevende vildt er ikke din stil, men du er fascineret af skønhed og eventyr, der tilbydes af en afrikansk bryllupsrejse, kan du overveje et besøg på ærefrygtindgydende Victoria Falls i det sydlige Afrika. Der er et særligt vidunderlig hotel på den frodige bredden af ​​den nærliggende Zambezi-floden.

Længere ind i vildmarken i Botswana er der en elegant lodge, komplet med private haver. Du kan tage guidede drev i områder, der er hjemsted for store koncentrationer af elefanter, sammen med løver, flodheste og andre fantastiske væsener.

Hvis du gerne vil usleben det lidt mere, kan du bo i en Kalahari telt, ride cykler og tage spillet går med Bushman trackers.

Hvis honeymooning i en restaureret sultanens palads besidder nogle romantisk appel, kan du arrangere et ophold i den grand hotel i Stonetown, Zanzibar, derefter rejse til koralrevene og fine strande i Nungwi. Spillet reserver i Kenya er forbløffende, og er hjemsted for giraf og zebra, sammen med mange andre arter.

Det er nemt nok at planlægge en spændende rejse blande posh indkvartering med vilde udflugter. Eller du kan virkelig få at vide Afrikas fantastiske landskab og forskelligartede kulturer ved at planlægge en mere beskeden udflugt. Der er strande, museer, fabelagtige fødevarer og lokale markeder til at udforske. Som altid, bare spørg din romantiske rejse ekspert om gode tilbud og eventyrlystne bryllupsrejse pakker.