Honeymoon: europæiske destinationer Tips

En europæisk bryllupsrejse

Åh, at være i England ... eller Rom eller Paris! Der er nogle herlige europæiske krydstogter, der vil transportere dig rundt i denne fascinerende og kulturelt mangfoldigt kontinent. Hvis du vælger i stedet at flyve over "dammen," London er den traditionelle udgangspunkt fra punkt, så du får mest ud af det! Jeg anbefaler Shakespeares Globe Theatre, Tate Museum eller Westminster Abbey, efterfulgt af en stor pub frokost i Theatre District eller lækker eftermiddagste på Ritz.

En anden "skal se" byen er Paris, mindre end tre timer fra London via hurtigt Eurostar togene. Den uudtømmelige Lysets By venter dig i den anden ende af "Chunnel," med sin uforglemmelige Louvre, L'Arc de Triomphe og enestående shopping og natteliv. Selvfølgelig vil gastronomiske lækkerier vinke fra utallige romantiske fortovscafeer og uforlignelige restauranter og hoteller, så forkæl dig selv med en ekstraordinær måltid på en verdensklasse middag hus, såsom en af ​​kokken Guy Savoy udsøgte spisesteder. Og glem ikke at jogge med Eiffeltårnet på Champs de Mar haver næste morgen-du måske har brug for det!

Næste stop: Rome-den evige stad-et paradis for elskere af kunst og musik, romantik og køkken, let tilgængeligt med fly eller tog. Gå ikke glip af Peterskirken, en agtede og ærefrygtindgydende arkitektonisk og kunstnerisk skat. Og sørg for at bringe komfortable sko-Rom er en by designet til udforskning til fods. Vi anbefaler spadseretur Centro Storico, idet der i Colosseum og Circus Maximus. Du vil nemt arbejde op en appetit for nogle af Italiens verdensberømte pasta og skaldyr.

Vi har udeladt Venedig, Nice og Stratford-on Avon, for ikke at nævne Grækenland, Spanien, Tyskland, Skandinavien og snesevis af andre bemærkelsesværdige anløbshavne, alle destinationer mere end værdig til udforskning, og kun et klik væk.

* Køkken: haute cuisine, plus bangers og kød tærter, skaldyr, pasta, gullasch, høj te, gelato, Wien tortes-listen er uendelig!

* Shopping: Alt! Udsøgte glas, porcelæn og keramik; fabelagtig sengetøj og designer tøj

* Sprog: Må forsøge at lære et par sætninger på modersmålet-men ikke blive fornærmet, hvis de lokale rette din udtale!

* Penge: kreditkort er almindeligt accepteret, og kan bruges i pengeautomater til at trække euro eller pounds.
Adventure Honeymoon Kolli

International Tipping

Medbring en levering af en dollarsedler til deponering. Det sparer at akavet at søge om til små regninger eller beder om forandring. Dollarsedler er taknemmeligt accepteret i mange andre lande.