Honeymoon: billige ture Tips

Santa Catalina Island Honeymoon

Hvis du bor på vestkysten, har kun et par dage efter brylluppet for din bryllupsrejse, men vil virkelig gerne komme væk fra det hele, kan Catalina Island være lige stedet for dig. Blot en times færgesejlads fra Los Angeles, romantisk Catalina er verdener væk fra den store by.

Der har været lidt udvikling siden de dage, hvor William Wrigley Jr. (tyggegummi berømmelse) boede i hans palæ mere end 80 år siden. Gendannet til sin tidligere elegance, grand hus er nu Inn på Mt. Ada, tilbyder charmerende værelser, smukke suiter, fantastisk udsigt over byen Avalon og vidunderlige køkken.

Mens der i Avalon, vil du ikke være i stand til at gå glip af glødende, cylindriske Casino. Også bygget af Wrigley, omkring 70 år siden, denne smukke art deco struktur fortsat nærer med dans, bands og film.

Der er stor snorkling og dykning omkring øen (ofte beskrevet som den bedste i det sydlige Californien) og dykke både er tilgængelige for udflugter. Faktisk kan næsten alle vand-relaterede sport tænkelige nydes, fra parasailing til kajaksejlads.

Hvis du er en landkrabbe, er du sikker på at elske den vidunderlige stier, smukke haver og flokke af roaming bison.

I løbet af ugen og lavsæsonen, priserne er helt rimelige, især i betragtning af uberørte havudsigt, fantastisk måltider og relative ro, der venter dig på Santa Catalina Island.

Romantisk Key West bryllupsrejse

Hvis du bor på østkysten, har ikke meget tid til at komme væk efter brylluppet, og elsker tanken om en tropisk ø bryllupsrejse, er et fremragende valg til en mini-moon Floridas Key West.

Key West er kendt for sine mange interessante barer, hver mere interessant end den sidste. Fans af amerikansk litteratur vil have en stor tid haunting de gamle hjemsøgt af Ernest Hemingway, især Sloppy Joe, "Papa 's" foretrukne tilholdssted. En anden must-see er Hemingway House, den berømte forfatter hjem i otte år, og hvor han skrev flere af sine berømte værker.

Der er gode shoppingmuligheder og sightseeing i Old Town, smukke haver, palmer og naturligvis spektakulære strækninger af Atlanten.

Key West også prale af nogle fine restauranter; hotelophold er mange og kan være ganske fornuftig, selv om det er tilrådeligt at bestille i god tid. Så når du ankommer, kan du sparke skoene af og forkæle i Key West specialitet: afslapning!