Honda Fit Problemer

Honda Fit Problemer

Med løftet om store brændstoføkonomi og priser forbrugerne havde råd, Honda i 2001 introducerede Honda Fit. Lige ud af porten, denne fem-dørs hatchback blev godt modtaget og drivere rapporteret nogle Honda Fit problemer.

Historien om Honda Fit

I USA og Canada, blev Honda Fit betragtes som en subcompact, bygget på Hondas globale lille bil platform. Selv om produktionen af ​​Honda Fit begyndte i 2001, var det ikke ramte nordamerikanske markeder indtil 2006. Oprindeligt kaldet "fitta," af 2006 denne hatchback fulgte med både automatiske og manuelle gearkasser, en 1,5-liters, 4-cylindret motor og Alle modeller har forhjulstræk. Det havde en kombineret brændstoføkonomi på en forbløffende 30 miles per gallon.

Det var oprindeligt tilgængelig i basen, sport og sport med navigation modeller, men i 2009 flere sikkerhedsfunktioner blev tilsat sammen med en roomier interiør. Modellen 2009 blev fire inches længere end tidligere model år. Med mere passagerrum og dens fold ned bagsæder, basismodellen muligheder omfattede 15-tommer stålfælge, air-condition, og en tilt teleskopfunktion rat. Også standard på basismodellen var CD / MP3-afspiller. Navigationssystemet var en mulighed i basismodellen, men var standard i sporten med navigation model.

Med prissætning fra $ 14,750 til 18,960 dollars, forbrugere, der har købt en Honda Fit kun bemærket et par problemer.

Fælles Honda Fit problemer

Ifølge Honda Problemer, de to værste år for Fit var 2007 og 2008 baseret på forbrugerklager.

I 2007 to største bekymringer kom fra vej vragrester. Først på ca. 20.000 miles, klimaanlæg kondensator på visse modeller udviklede huller og behov for en ny o-ring. Den anden havde at gøre med forruden problemer og revnedannelse.

I 2008 så det ud flere Honda Fit problemer blev bemærket. Mest almindelige var motor, air-conditioning og varmer problemer, transmission bekymringer, og igen, forrude revner.

Overraskende blev der kun to tilbagekaldelser udstedt af Honda til model 2007 og 2008, selv om Honda Fit ejere bemærket andre problemer. For nogle modeller i 2007 og 2008 blev en airbag tilbagekaldelse udstedt. På nogle 2007 modeller instruktionsbogen indeholdt urigtige kontaktoplysninger for National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA). Til dato er der udstedt nogen tilbagekaldelser for enten 2009 eller de nye 2010 Honda Fit-modeller.

Hvis du ejer en 2007 eller 2008 Honda Fit, besøg Hondas Ejer link, hvor du kan registrere dig gratis. Når du er registreret, kan du levere dit køretøj identifikationsnummer eller VIN og Honda Ejer Link vil fortælle dig, hvis dit køretøj har en åben tilbagekaldelse. Recall reparationer er gratis for kunderne og kan udføres på ethvert autoriseret Honda reparationscenter. Du kan også besøge en Honda reparation center og har dem køre et køretøj historie rapport på dit køretøj for mere information om brug tilbagekaldelse reparationer.

Nyt for 2010?

Den 2010-modeller, har Honda forhøjet prisen spænder fra $ 14,900 til $ 19,110. Sammen med denne pris boost kommer funktioner som Hondas satellitbaseret navigation med stemmegenkendelse, iPod med USB-interface, og ti kopholdere.

Honda siger 2010 Fit tilbyder en "super-forward aero-form" ydre, der øger synligheden og giver denne subcompact en sporty holdning. Køretøjet har også opnået en fem-stjernet frontal crash test rating fra NHTSA.

Med en samlet brændstoføkonomi en kæmpestor 33 miles per gallon og overkommelige priser, behøver eksperter forventer ikke nogen Honda Fit problemer i horisonten. Især da dette køretøj er blevet godt modtaget med lidt klager og kun to tilbagekaldelser. Interesseret i en Honda Fit? Læs mere på Honda Fit officielle hjemmeside.