Honda Accord fejlfinding

Honda Accord fejlfinding


Hvis du ejer en Honda Accord, kan tip til fejlfinding hjælpe dig med at spare nogle ture til garage. I det mindste kan lære lidt mere om, hvad der kan gå galt med dit køretøj hjælpe dig med at spare penge på reparationer og vedligeholdelse.

Om Honda Accord

Honda har solgt den Accord til amerikansk bil forbrugere siden 1976, og i de seneste årtier, har det fået et ry som en pålidelig familie køretøj. I årenes løb har Accord været igennem flere store redesigns. Med hver ny generation, har bilen fået lidt større, og det er nu betragtes som en fuld størrelse bil af Environmental Protection Agency.

Til tider i sin historie har Honda Accord været den mest populære bil i sin klasse, og den har modtaget adskillige priser for sin pålidelighed og design. Men på trods af denne glimrende ry for pålidelighed, bilen er ikke uden problemer. Hvis du opdager, at du står en af ​​disse almindelige problemer, kan der være en enkel løsning.

Almindelige problemer: Honda Accord fejlfinding

Er en af ​​disse situationer lyder bekendt? Hvis ja, kan du være i stand til at ordne det selv.

Din Honda Accord Har problemer med at starte

Hvis du har problemer med at starte din Accord, overveje at prøve følgende bil motor tip til fejlfinding:

 • Hvis du stoppede bilen med rattet drejes, kan du være i stand til at dreje nøglen i tændingen. Mens du drejer nøglen, skal du trække hårdt på rattet for at rette bilens hjul.
 • Tjek batteriforbindelserne. Sørg for, at terminalerne er rene og tørre, og at batteriet er installeret korrekt.
 • Hvis motoren vender, men der er en ryk følelse, kan du være lav på brændstof. Kontroller brændstofmåleren og tilføje brændstof efter behov.

Hvis disse tips ikke hjælper du starter din Accord, overveje at tage din bil til en lokal automekaniker hvem du stoler på. Sørg for at fortælle mekanikeren at du har prøvet fejlfinding af problemet.

Din Accord Har Problemer med Ruderegulator

Hvis du har problemer med at hæve eller sænke din magt vinduer, kan du prøve en af ​​disse tips:

 • Kontroller, at vinduet lås ikke er på. Denne knap er tilgængelig på nogle modeller, og det forhindrer passagererne i at kontrollere de elruder.
 • Brug din instruktionsbog for at kontrollere sikringerne for din magt vinduer. Du kan finde en sikring diagram i instruktionsbogen, sammen med instruktioner til at ændre sikringer.
 • Consult en automekaniker om andre ruder problemer med din Accord. Disse spørgsmål kan omfatte en defekt power vindue motor.

Din Accord forrude Vinduesviskerne fungerer ikke

Hvis du har problemer med din vinduesviskerne ikke arbejder, er du ikke alene. Dette er normalt et mindre problem, og der sker noget ofte. Prøv disse trin for at foretage fejlfinding af problemet:

 • Prøv alle indstillinger for viskeren for at sikre, at problemet ikke er med en bestemt visker hastighed eller indstilling. Undersøg, om begge vinduesviskere er berørt.
 • Tag kappen fra viskerarmen på ydersiden af ​​bilen. Undersøg det sted, hvor viskerarmen forbinder viskeren motor. Hvis du ser nogen defekte eller frakoblede områder, tilslut dem.
 • Hvis du ikke kan nemt vedhæfte armen af ​​viskeren, tage din bil til en mekaniker. Dine vinduesviskere er en vigtig del af bilens sikkerhedsudstyr.

Andet Accord Issues

For følgende Honda Accord spørgsmål, bør du tage din bil til en mekaniker med det samme, hvis du ikke har erfaring med gør-det-selv auto reparation:

 • Check engine lys lyser
 • Væske siver under din bil
 • Du hører usædvanlige lyde eller føler mærkelige vibrationer
 • Du har problemer med styretøj din bil
 • Dine bremser føler svampet eller anderledes end normalt

Din instruktionsbog

Hvis du har et mindre problem med din Honda Accord, kan tip til fejlfinding på bagsiden af ​​din instruktionsbog tilbyde nogle løsninger. Instruktionsbogen er næsten altid den bedste kilde til fejlfinding almindelige problemer i din bil.