Homøopatisk middel mod hund søvnløshed og inkontinens

Homøopatisk middel mod hund søvnløshed og inkontinens

Besøgende søger efter naturlige løsninger på deres hundes problemer.

Et homøopatisk middel mod søvnløshed og inkontinens

Min hund er fjorten og er en insomniac løbet af natten. Når han gør søvn, befugter han sin kasse. Min dyrlæge har ikke været i stand til at hjælpe med hensyn til medicinske muligheder til søvnløshed og inkontinens. Er der nogen homøopatiske lægemidler, du vil foreslå? Andre end de problemer, der er anført ovenfor, han er sund og spise godt, men i mellemtiden kan jeg ikke sove, og jeg rydde op efter ham til venstre og højre. Jeg har brug for hjælp.

Tak ~~ Betsy

Ekspert Svar

Hej Betsy,

Jeg er ikke ekspert på homøopatiske midler, men jeg gjorde nogle forskning, så lad mig fortælle, hvad jeg har fundet.

Der er et produkt kaldet Utætheder No More, der formodes at lindre inkontinens hos hunde og andre kæledyr. Webstedet jeg dirigere du til selv har dosering. Der er også andre produkter, der tilbydes, som formodes at lindre stress og angst. Selv om de ikke specifikt siger, at de var designet til behandling af søvnløshed, tror jeg noget, der lemper din hund vil hjælpe ham sove.

Det vigtigste, jeg forstår om homøopatiske behandlinger er, at de ikke er meningen at skabe bivirkninger, og at det kan tage et stykke tid for produktet at opbygge i dyrets system til at skabe den ønskede effekt. Så det ser ikke ud som du ville have en øjeblikkelig helbredelse, men nødhjælp bør komme med gentagen brug.

Hvis du beslutter dig for at prøve nogen af ​​disse produkter, kan du komme tilbage og lad os vide, hvis de virkelig arbejde. Jeg har haft andre besøgende spørge om natten inkontinens før, og det er første gang, jeg har stødt på et homøopatisk middel.

Tak for dit spørgsmål, og jeg håber virkelig, du og din hund finde lindring.

~~ Kelly

Senior Dog er Restless at Night

Ms Roper,

Jeg er på min forstand ende fordi min 14-årige australske Shepherd ikke længere sove om natten. I stedet vandrer han rundt og pacer huset. Det startede for et par måneder siden, efter en kamp med Canine vestibulære sygdom. Han blev klart understreget af sygdommen, hvilket kan have forværret eller er blevet forværret af hans gigt.

I første omgang kunne jeg trøste ham og lokke ham til at sove igen. Men når vi begyndte en Previcox behandling at behandle hans gigt, hans søvnløshed blevet gradvist forværret. Alt jeg forsøgte, herunder Tremmekasser ham (som han tidligere fandt betryggende), fungerer kun for én eller to nætter, og så ville han reagere dårligt, såsom stønnende og forsøger at komme ud af kassen.

Denne sidste weekend, var han oppe hele natten og det meste af dagen. Jeg gav ham nogle Bendaryl at forsøge at hjælpe ham til at sove, men en 50 mg dosis ikke banke ham ud endda lidt. Dyrlægen synes at være så vild som jeg er. Al min hunds blod arbejde er forblevet konsekvent med intet at forårsage alarm. Enhver hjælp du har at tilbyde er meget værdsat.

~~ Fiona

Ekspert Svar

Hej Fiona

Jeg er så ked af at høre din hund går igennem så meget lige nu. Da dyrlægen henvender alle de medicinske problemer og din hunds nattetid rastløshed er ikke blevet tilskrevet nogen af ​​hans betingelser eller medicin, er problemet sandsynligvis relateret til hans alder.

Jeg får en masse spørgsmål om dette emne fra ejere af senior kæledyr. Ligesom senior mennesker, mange ældre hunde har svært ved at hvile om natten. Mit spørgsmål på dette punkt er, hvordan troværdig er din hund, når tilbage på sin egen? Kan du lukker ham i soveværelset med dig om natten og lade ham vandre, som han har brug for at så du kan få nogle resten? Ville han være i orden, hvis du gav ham køre af huset, men forlod dit soveværelse døren åben i tilfælde han havde brug for dig?

Du kan også overveje at give din hund med en ortopædisk seng. De gør senge til gigtplagede hunde, der giver varme og massage funktioner. En af disse bare kan gøre din hund føler sig trygge nok til at falder i søvn. Hvis dette ikke virker, kan du give et homøopatisk middel mod søvnløshed en prøve.

Jeg håber virkelig en af ​​disse forslag vil håbe både dig og din hund får nogle tiltrængt søvn natten. Tak for dit spørgsmål, og hænge derinde.

~~ Kelly