Homeschool Science

Homeschool Science
Iagttage naturen er en kritisk videnskab færdighed i begyndelsen elementære.

Der er ingen forkert måde at undervise homeschool videnskab, medmindre du simpelthen ikke undervise i det. Mens nogle følger en klassisk model, andre kan favorisere Charlotte Mason stil Nature Study, og endnu andre måske ønsker en altomfattende læseplan, der lægger det hele ud. Der er mange ressourcer, både for at skaffe forsyninger og at sammensætte en stor homeschool videnskab program.

Hvordan man underviser Homeschool Science

Mange lærer / mødre siger, at en af ​​de sværeste ting ved at undervise videnskab er at finde tid til rent faktisk at gøre det. Men videnskaben er hele vejen rundt, og kan findes i tingene så enkle at lave middag ruller eller havearbejde.

Fem enkle Science idéer, som du kan undervise

Hvis planlægning i en stor lab og læse opgaver er dit problem, kig rundt i huset for aktiviteter og ideer, der er let at gøre og tage minimal indsats og tid:

  • Hæng en birdfeeder ud af vinduet og gøre en fugl diagram med dit barn. Hvilke typer af fugle kommer? Hvornår på dagen kan de lide at spise? Har de synes at lide en type frø frem for en anden?
  • Må en Charlotte Mason stil Naturstudier. Få en enkel skitsebog, og få tid til at gå udenfor eller kigge ud af vinduet og trække det, du ser. Brug et felt guide eller internettet til at mærke de elementer med deres korrekte videnskabelige navne.
  • Tag en ekskursion! Naturhistoriske museer, akvariet, lokale botaniske haver eller endda planetariet ikke kun vært hundredvis af besøgende dagligt, men de tilbyder også en masse information rettet mod pædagoger. Hvis du spørger, chancerne er gode, at du kan tage hjem en flok gratis lektionsplaner og andre ressourcer diverse.
  • Lav et brød! Brød er faktisk resultatet af en række komplekse kemiske reaktioner. Tal om, hvordan gæren producerer gas i brød, får det til at stige.
  • Grow en plante Planter har brug solskin og vand for at vokse. Dyrk en plante og tage målinger af dens vækst. For ekstra sjov, vælger at dyrke noget, der vil producere en frugt eller en grøntsag.

Forbundsregeringen ønsker at hjælpe Homeschoolers?

Ja, du læste denne ret. Den føderale regering har en lang række ressourcer, som de giver væk til undervisere hvert år gratis. Der er også flere regering køre hjemmesider for børn, der har fantastisk videnskab information.

FEMA

Folk på FEMA har sammensat en katastrofe side for børn, der har en masse gode oplysninger om naturkatastrofer.

USGS

USA Geological Survey har også en stor side for børn, men derudover byder lærere downloades lektionsplaner.

Nationale vejrtjeneste

National Weather Service tilbyder ressourcer til lærere, og en kids 'side.

NASA

De gode folk på NASA har også en masse information for både lærere og elever.

Husk på, at næsten alle offentlige instanser har frigøre ressourcer til undervisere. Kig efter et bureau, der matcher dit barns interesser og derefter sende væk gratis plakater, lektionsplaner og mere.

Hvor du kan få Science Supplies

Der er en række steder at få videnskab forsyninger. For elementært niveau videnskab, bør du ikke behøver at bekymre sig om at få ting, der er for komplicerede. Det meste af, hvad du har brug for, du bør være i stand til at finde i en købmand. Med det sagt, er der flere store leverandører, der arbejder med homeschoolers:

  • Tobins Lab
  • Hjem Science Tools
  • NASCO
  • Science Lab Supplies

Hvis du ønsker en komplet Science Curriculum

Hvis du ikke er behageligt at sammensætte din egen videnskab pensum, så kan du altid købe en hel pensum. Sørg for at finde ud af, om din studieordning kommer med sine egne forsyninger - nogle gør, og nogle gør ikke. Du vil altid betale mere for en læseplan, der er solgt sammen med leverancerne, men nogle gange er det værd at besværet ikke at skulle samle alting selv.

Rainbow Resource

Hvis du ønsker at vide, hvad der er derude, så tjek Rainbow Resource. De tilbyder flere hundrede forskellige typer af pensum. Mens der kan virke overvældende, hvis du giver dig masser af tid, kan du finde noget, der er et godt match både for dig og dit barn.

Usborne Publishing Ltd.

Selvom det ikke er en komplet pensum, Usborne Publishing Ltd. tilbyde nogle af de bedste opslagsværker til rådighed. Nyere udgaver af Usborne Publishing Ltd. er internet forbundet, således at der for næsten hver side i din bog, er der en tilsvarende hjemmeside.