Homeschool Planlægning

Homeschool Planlægning

Finde ud homeschool planlægning kan være forvirrende. Det er vigtigt at huske, at hvad der er rigtigt for én familie er ikke rigtigt for alle. For der findes så mange forskellige metoder til Hjemmeundervisning, findes også der, at mange forskellige måder at planlægge din homeschool.

Homeschool Planlægning for Året

En af de gode ting ved Hjemmeundervisning er, at du kan gøre, hvad der passer til din familie bedst. Du behøver ikke at bruge en traditionel skole tidsplan, hvis det ikke fungerer for dig. Overvej de mange muligheder, du har, når du tænker på at planlægge hele din år.

År Runde Skolegang

Mange familier vælger at "gøre skolens hele året. Skolegang året rundt betyder ikke aldrig at tage en pause eller ferie, men snarere tage mindre pauser og ferier oftere. Nogle familier homeschool fire dage om ugen året rundt forlader den sidste dag i ugen for ærinder, aftaler eller co-op typen aktiviteter. Andre familier skole for en tilsvarende tre uger pr måned under den sidste uge i måneden fra. Der er flere fordele ved at Hjemmeundervisning hele året:

  • Studerende aldrig har en lang sommer pause og ikke oplever at "sommer learning gap" og derfor ikke behøver at tilbringe efteråret gennemgå sidste års materiale.
  • Når du har spædbørn og småbørn, der er afhængige af en tidsplan, Hjemmeundervisning året rundt opstiller daglige forventninger og kan hjælpe tingene kører mere jævnt.
  • I løbet af året, kan du passe den samme mængde skolegang i, men du kan gøre det i mindre bidder hvilket gør den ideel til børn med korte opmærksomhed spænder.

Traditionel Planlægning

Traditionel planlægning ser meget gerne din lokale folkeskole tidsplan. Du ville gøre en solid 180 dage skole (eller omkring at mange dage), tage somre off, og har jul og spring break ligesom traditionel skole. Mange familier foretrækker denne metode, især hvis de har nogle børn Hjemmeundervisning og andre stadig i skole.

Block Homeschool Planlægning

Block planlægning giver din studerende til at fokusere på en eller to klasser på én gang og i dybden. Familier, der følger en blok tidsplan gøre en hel års værd af arbejde i et semester i disse en eller to klasser. Så for eksempel kan en blok tidsplan omfatte engelsk og videnskab i efterårssemestret og matematik og historie i forårssemesteret. Familier, der blokerer planlægning tendens til at parre en hårdere klasse med en lettere en. Det er ikke det rigtige for alle, og har tendens til at arbejde bedre sammen med high school i alderen teenagere.

Daily Homeschool Planlægning

Nu hvor du har tænkt lidt om hvordan dit år vil blive planlagt, er det tid til at tænke over den daglige trummerum. Montering alle dine fag i dagligt kan være skræmmende i bedste og nogle gange umuligt. Mange nye homeschoolers spekulerer på, hvor ofte de skal gøre emner som stavning eller kunst? Hvordan passer det hele i? Hvilke fag har du brug for at gøre dagligt? En god tommelfingerregel er, at hvis motivet er noget, der skal praktiseres ofte, eller er grundlæggende for fremtidig akademisk succes, det er noget, der bør gøres dagligt. Dette vil omfatte emner som musik, matematik og sprog, kunst. Hvis det er et emne, der er et valgfag, så hvor ofte du gør det virkelig afhænger af din tidsplan og dit barns læringsstil. De fleste homeschoolers vil forsøge at gøre mindst matematik, skrivning og læsning på daglig basis.

Loop Tidsplaner

I et forsøg på at komme ind på alt ofte, nogle homeschoolers 'loop' deres faglige arbejde. Hvis du vil administrere en løkke tidsplan, starte med et sæt tid til Hjemmeundervisning for dagen. Lav en liste over alle de emner, du ønsker at dække. Gennemgå din liste, og når tiden er gået for Hjemmeundervisning, du stopper. Den næste dag, fortsætte, hvor du slap.

Dette system har en tendens til at fungere godt for familier, der kommer til de fleste af deres fag på en dag. Men giver det lige stor vægt på alle fag. Med andre ord ville dit barn lave matematik så ofte som han ville gøre kunsten.

Prioriterede Tidsplaner

Prioritet planlægning er en fleksibel tidsplan, der gør det muligt at bestemme, hvilke fag du skal komme i hver dag kontra hvad emner, du kan gøre med mellemrum. For eksempel, hvis du beslutter, at matematik, skrivning og læsning er i toppen af ​​din prioriteringsliste, så disse ville få gjort hver dag i morgen. Eftermiddagen er derefter fri til at udforske historie og videnskab eller andre valgfag. Familier, der hælder i retning af en hands-on tilgang i historie og videnskab ligesom disse typer af lister. Det sikrer, at du kommer til de vigtige emner, men tillader dig og dine børn tilstrækkelig fleksibilitet til at udforske andre fagområder.

Hver time Tidsplan

Denne type system er meget struktureret og er ideel for familier, der er afhængige af en streng struktur til at komme igennem deres dag. Hvis du vil oprette en tidsplan timeløn, ville du beslutte, hvor meget tid det tager at fuldføre et emne og derefter planlægge det i en tidsplan time kunne se sådan ud.:

Hver time Tidsplan
Emne Tid
Math 8: 00-8: 30
Reading 8: 35-9: 35
Skrivning 9: 35-10: 05
Break 10: 05-10: 20

Alt er planlagt ud og den studerende derefter ved præcis, hvad de skal gøre og hvornår. Justeringer kan foretages over tid, hvis noget ikke fungerer. Planlægning regelmæssige pauser hjælper eleven blive på opgaven og arbejde hen imod et mål.

Sådan Stick til din tidsplan

Nu hvor du har lavet din tidsplan, skal du huske at holde sig til det. Nøglen til at holde sig til en tidsplan er virkelig bliver realistiske omkring, hvad dine behov er. En stram tidsplan time virkelig måske ikke fungere godt for en familie, der lærer ved at gå ind tangenter på historiske begivenheder og en løkke tidsplan måske ikke fungere godt for en familie, der har brug for mere struktur. Som du finde din niche, vil du sandsynligvis også opleve, at hvad der virker for dig, er en unik kombination af forskellige planlægning stilarter. Vær ikke bange for at holde, hvad der fungerer, og grøften hvad der ikke.