Homecoming Slogan Ideer til klasse Spirit

Homecoming Slogan Ideer til klasse Spirit
Få livlig!

Du skal bruge nogle hjemkomst slogan ideer til klasse ånd, hvis du ønsker at gøre det en begivenhed at huske!

Sjov for Alle

Homecoming er mere end bare en chance for at få klædt i en fantastisk kjole og vise en smuk frisure (selvom de er helt sikkert gode grunde) - det er en begivenhed, der bringer hele skolen samfund sammen. Selvom hjemkomst starter i skolen, dens mindste detaljer er, hvad gør begivenheden mindeværdig.

Tænk på alle de aspekter, der er involveret i at gøre det bedste det kan være. Fodboldhold praksis i alvor for det store spil. Cheerleaders sætte deres eget spil ansigter på og styrke skole ånd opfordrer samtidig indtrængende holdet på. Forældre roden til deres sønner og døtre. Lærere synes mere som studerende, at få så involveret, at selv klasser synes sjovere end normalt. Tests er næsten glemt. Skolen maskot er pludselig den mest populære fyr - eller gal - på campus. Det er klart, hjemkomst er en begivenhed ikke begrænset strengt til de studerende. Dens energi er smitsom!

Valg Homecoming Slogan Ideer til klasse Spirit

Hvert år de studerende gør deres bedste for at top det foregående års arrangement. Det er kun naturligt at stræbe efter hjemkomst guld! Måske en af ​​de bedste metoder til at gøre det er at skabe en homecoming slogan, der ringer i hovedet på hele samfundet i uger, måneder og endda år fremover. Ofte studerende hente inspiration fra gamle slogans.

Hvis du er på en planlægning udvalg og har brug for nogle hjemkomst slogan ideer til klasse ånd, har du masser af valgmuligheder. Husk, at klasse ånd handler om at have det sjovt, at gøre hele skolen samfund føler sig som et team og fremme enhed mellem alle klasser. Med disse centrale punkter i tankerne, bør vælge en passende hjemkomst slogan være et snuptag!

Støt Team

Giv holdet et ekstra løft med et slogan, der fremmer skole ånd og viser hele samfunds støtte. Ofte vil skolerne vælge at bruge sit eget team og det modsatte hold navn for at skabe en verbal "rivalisering" slags. Dette er ikke blot inspirere en "gå få 'em" attitude, er det også pumper op teamet og får adrenalinen flyder. Specifikke ord har en stor indvirkning på holdånd, såsom:

 • Formål
 • Victory
 • Attack
 • Strøm
 • Oplad
 • Pride

Velgørende formål

Er din hjemkomst begivenhed bundet i med en specifik velgørenhed eller forårsage? Flere og flere skoler gør deres homecomings mindeværdige ved at hæve penge og bevidsthed for værdige sager, der er vigtige for samfundet. Mange skoler udvalg, studerende klubber, lærere og forældre bidrager til velgørende årsag. Disse ord har stor betydning, mens stigende interesse for årsagen:

 • Hæv
 • Tro
 • Honor
 • Hjælp
 • Roll
 • Fight
 • Unite

The Dance

Masser af tid og indsats sættes i planlægningen af ​​et hjemkomst dans, der vil blive mindedes i mange år fremover. Dramatiske temaer, ofte inspireret af bestemte epoker, film genrer, populære historier, sportslige begivenheder, berømte verdens steder og andre berømte emner, er inspirationen til nogle af de mest sjove, begivenhedsrige hjemkomst danse. Brug ord og sætninger, der refererer til temaet. For eksempel kan en vestlig-tema dans forbinde nemt med ordet "lasso". Ord som "hænge ti" og "stege" ville være passende for en hawaiiansk-tema dans. "Jackpot", "bet" og "odds" passer til en Las Vegas-tema dans, mens "røde løber", "premiere" og "blockbuster" parre godt med en Hollywood tema.

Vær kreativ

Det bedste, mest livlig slogan er den, der fanger og bidrager til skolens energi og spænding. Det skal generelt sætte gang i en feber af sorterer, spredt gennem haller og udstråler stolthed i skolen og dens team. Ofte er det bedst siges med en alliterated sætning, der er iørefaldende, punchy og let at huske. Du må ikke glemme, hvad sloganet egentlig drejer sig om: Det er indbegrebet af tradition på skolen og entusiasme af de studerende.

Nogle afsluttende tips

Pump op skole ånd med disse tips og du er sikker på at skabe minder for livet.

 • Vælg et tema sang, der passer til dit slogan eller danse tema (eller begge).
 • Fremme brugen af ​​skolens farver hver dag i ugen!
 • Giv hver dag speciel betydning med sit eget unikke tema.