Homecoming Float Idéer

Homecoming Float Idéer
Gør det en begivenhed at huske!

Boost skole ånd med disse hjemkomst float ideer. Ligegyldigt hvor meget planlægning og hårdt arbejde kan det tage, slutresultatet er sikker på at være en succes, hvis du vælger et design, der er sjovt at skabe.

Den Float er i centrum

Tænk på alle de parader, du har deltaget og set på tv. Ud over den enorme indsamling af entusiastiske mennesker, jubel af spænding og den generelle følelse af kammeratskab, begivenhederne har også noget andet til fælles: En samling af imponerende flåd.

Homecoming parade flåd er farverige, sprudlende briller sat sammen, næsten fra bunden, ved studerende teams. Fra "fødsel" af svømmeren (starten af ​​ideen og dens forskellige elementer) til float faktiske "liv" (den visning foran hele skolen samfund), er holdet involveret med hvert øjeblik af flyderen eksistens.

For at gøre alle parade flåd kæmpe succes og så kreative som muligt, skoler fremmer ofte en "bedste flyde" pris, der uddeles til det mest innovative design. Andre lignende priser gives ofte, inklusive "mest kreative", "mest åndrig" og "mest mindeværdige." Awards også nogle gange givet ud for bedste udnyttelse af originale eller unikke produkter, såsom genanvendelige materialer, fødevarer og andre uventede ingredienser.

De flåd vil typisk alle center på et specifikt emne, som regel bestemt af en hjemkomst udvalg. Temaer er normalt legende og festlig: De er valgt specielt fordi de fremkalder energi og begejstring fra fællesskabet, bringe hele gruppen tættere sammen og er generelt velegnet til alle studerende. En bred vifte af populære emner findes, herunder:

 • Årtier (Flower Power 60'erne, Groovy 70'erne, radikale 80'erne, Grungy 90'erne)
 • Hollywood
 • Mardi Gras
 • Postkort destinationer (Balmy Hawaii, Icy North Pole, australske outback, Romantisk Paris)
 • Skole sportshold
 • Støt Troops

Ligegyldigt hvad det valgte tema er, er hver svømmer designet til at vise sig frem i spektakulær vis. Hollywood-tema flåd kan indeholde røde tæpper, masser af lys og kameraer, "filmstjerner" pyntet i kun de fineste jakkesæt og kjoler, store Oscar figurer og andre lignende Tinseltown funktioner. Ligeledes en flyder med en "til Proud være en amerikansk" tema kan indeholde nationens flag, stjerner, ørne og, selvfølgelig, en helt rød, hvid og blå farver.

Enkelte Homecoming Float Idéer

Den mest omtalte hjemkomst flåd er dem, der fremkalder gisp fra mængden, vende hoveder og lykkes i at repræsentere det valgte tema så tæt som muligt. Ofte er den mest mindeværdige flåd er dem, der inkorporerer unikke elementer, såsom enorme fodbold hjelme bærer skolens logo eller minigolf baner, der er på toppen af ​​en stor grøn. Alle temaer har potentiale til at inspirere masser af kreative hjemkomst float ideer! Overvej nogle af disse til dit arrangement.

Skole Spirit

Homecoming er intet uden en solid portion entusiasme og skole ånd. Indgyde lidt liv i din float ved at bruge din skoles farver generøst og kreativt.

 • Køb festligholder i din skolens farver og beskriver hele flyde med det skiftevis farver én efter én for at skabe en stribet, regnbue effekt.
 • Hvad er dit slogan? Byg din float design ikke kun rundt om skolens valgte tema, men også omkring en sætning, at udvalget udpeger. For eksempel, hvis din skole tema er centreret om Mardi Gras, kan din sætning være "Jazz Up en stor gevinst!" Din float kunne følge trop, og byder medlemmer af fodboldhold spille trompet som jazz musik udgår fra et skjult stereoanlæg.

Patriotiske Float

Lad frihed ringe - og lad publikum juble som din festlige flyde langsomt forbi. En patriotisk float er naturligvis en simpel en til at dekorere, men med et par unikke detaljer, kan det blive omdannet til noget uventet.

 • Opret et vægmaleri af en tændt skyline med fyrværkeri eksploderer over. Brug en perlerække af små lys for at skabe en glødende effekt, eller købe en skræddersyet vægmaleri oprettet med lys.
 • Ligesom ingen af ​​parterne er komplet uden mennesker, ingen float er virkelig komplet, medmindre folk gør deres del for at gøre det bedste det kan være. Har et par dit team medlemmer klæde sig ud som Onkel Sam og Lady Liberty.

Dejlig Luau

Gør det til en tropisk tema, men klæde det op med din skolens farver i stedet. Med alle de solrige rekvisitter til rådighed til din rådighed, bør du have noget problem at komme op med noget sjovt for hele skolen!

 • Læg nogle græs måtter ned og placere et par chaiselonger over dem. Dress medlemmer af fodboldhold og skolens maskot i afslappet badetøj og få dem læne dig tilbage og nyd turen!
 • Få den involverede crowd - kaste et par Leis deres vej!