Home Security: Yard Vedligeholdelse & Landskabspleje Tips

Udendørs Sikkerhed Of Omkringliggende Egenskaber

Holde din ejendom velholdte er en stor del af at beskytte dit hjem, men det omkringliggende område er også vigtigt. Tal med dine naboer og sørg for at de forstår det er ikke kun et kosmetisk problem, men en af ​​sikkerheden for hele nabolaget.

Hvis dine naboer ejendom er overgroet med buske og træer, kan det give indbrudstyve med et skjulested, de kan bruge til at komme i nærheden af ​​dit hus uset. Jo flere huse og værfter, de ser i god stand og plejet, jo mere sandsynligt er det at gå videre til et andet kvarter. Udendørs sikkerhed kameraer er en anden god afskrækkende. Ingen kriminel ønsker at blive fanget på video klatring gennem et vindue.

Hvis du eller dine naboer har store træer i dine værfter, der er meget vigtigt at fastholde. Trim alle grene, der når hen mod vinduerne i dit hus, så de ikke kan bruges til klatring. Prøv at holde grene mindst 10 meter væk fra vinduerne. Uanset hvor langt de er, er det altid smart at holde disse vinduer låst.

Vinstokke og planter, der vokser op på siden af ​​et hus kan også anvendes til at klatre mod vinduerne, så undgå dette muligt. Der er ingen mening i at give en indbrudstyv incitament til at vælge dit hjem som deres næste mål.

Bevægelsesdetektorer for din værftet

Bevægelsessensorer kan bruges som en del af din trådløse sikkerhedssystem både i og uden for dit hus. Enhver bevægelse, når der ikke bør være, og din alarm.

Disse sensorer registrerer bevægelse og en alarm via dit sikkerhedssystem kommando station. Så hvis du er ude af huset, og nogen bryder ind, flytter fra rum til rum leder efter værdigenstande at stjæle, er de busted!

De kan bruges som en del af en udendørs sikkerhedssystem så godt, så alle krybende op til din dør eller vindue vil få en overraskelse de ikke var på udkig efter. Dette er en fantastisk måde at beskytte dit hjem, om du er der eller ej.

Hvis du har børn eller kæledyr, kan du justere følsomheden af ​​bevægelsesdetektorer til at redegøre for disse faktorer. Udendørs sikkerhed lys kan også programmeres med bevægelsessensorer, tænde når nogen bevæger sig i din værftet natten.

Alle Protects Amerikas sikkerhedspakker kan have bevægelsesdetektorer føjet til dem. Tilføj så mange som du har brug for at sikre hele dit hjem og værftet.

Gates og Fægtning For Security

Hvis din værftet er omgivet af en port eller hegn, du ønsker at sikre, at de holdes lukket og låst. En åben port tjener ikke noget formål. Hvis du har børn er dette en god måde at holde dem sikkert ved at stoppe dem fra at gå ud af værftet uden en voksen.

Disse kapslinger også fungere som en god afskrækkende og komplimentere dit alarmsystem. Et hegn, der kræver en indbrudstyv at klatre eller bruge tid frigøre er den første barriere, de støder på. Lad dem ikke igennem det nemt. Ofte nok, at ekstra tid til at låse op eller klatre vil afskrække en potentiel tyv.

Hegn og porte er store dele af udendørs sikkerhedssystemer. Plantning buske bag dem er nyttige, også. Holde dem altid i god stand. Det betyder ikke, du er nødt til at gøre dit hus til en fæstning og booby-fælde din græsplæne. Du er ikke at forsvare Alamo eller sikre Alcatraz.

Kontakt din trådløse sikkerhed udbyder om, hvordan du bruger dig landskabspleje sammen med det system, du har købt. Husk dog, porte ikke er tilstrækkelige i sig selv. Selv hvis du bor i et grønt område, der er måder gennem disse. Det er derfor, du skal have en alarm installeret. Når en indbrudstyv skal hoppe gennem tøndebånd efter hoop det er langt mere sandsynligt, at de vil holde op og kalde det en dag.

Holde Værktøj / Stiger væk fra indbrudstyvene

Hvis du har en garage eller arbejde stald holde det låst og sikker. Den sidste ting du ønsker, er at hjælpe en indbrudstyv pause ind i dit hus. Leaving stiger og værktøj liggende rundt og imødekommende i din have eller på din veranda gør netop det. Yard vedligeholdelse er kosmetisk, men det er også meningen, at hjælpe din alarmsystem.

Stiger kan bruges til at klatre op til vinduer over stueetagen. En indbrudstyv på en stige kunne forveksles med naboer som nogen gør vedligeholdelse eller liggende arbejde. Hvis de har til at forcere et træ bliver det lidt mere mistænksom.

Værktøjer som svensknøgle, brækjern, skruetrækkere og mere kan bruges af kriminelle til at indtaste dit hjem. Hold disse poster, der er gemt sikkert i din garage eller arbejdsområde, hvor de er kun tilgængelige for dig selv. Ellers kan de bruges til at lirke åbne døre eller vinduer, pause glas eller låse, eller endda som våben.

Dine værktøjer og lejdere skal være låst op og ud af syne. Spørg dine naboer til at gøre det samme, hvis du bemærker ting liggende rundt på deres ejendom. En indbrudstyv kan lige så let knalde en skruenøgle fra din nabos værftet og bruge det til at bryde dit vindue.

Eliminer skjulesteder for indbrudstyve

Hjem sikkerhed stopper ikke i det øjeblik, du træder udenfor hoveddøren. Kvaliteten af ​​din værftet vedligeholdelse påvirker også din familyâ € ~ s sikkerhed. Du behøver ikke at have en grøn tommelfinger at indse, at sikkerhed i hjemmet involverer hele din ejendom.

Hvis du har hække, buske, haver eller træer i din græsplæne, er det vigtigt at holde dem trimmet og pæne. Du ønsker at fjerne steder, at en indbrudstyv kan være i stand til at gemme sig under forsøget på at bryde ind i dit hjem.

Stien fra din værftet til huset skal også holdes fri og åben. Der bør ikke være plads til en indbrudstyv at springe ud fra og overraske dig på din vej ind i huset. Eventuelle buske eller haver, der grænser op til stien skal holdes så lav, at du kan se den anden side tydeligt.

Ved at holde jord og græs i din værftet frisk og taget sig af, er det meget lettere at lægge mærke til forstyrrelser som fodspor fra trespassers. Når der ikke er plads til en indbrudstyv at skjule de er tvunget ud i det fri. Det øger sandsynligheden for, at du eller en nabo kan se dem, og synlighed er en væsentlig hindring for indbrudstyve.