Home Security: valg af udstyr Tips

At få Alarm op at køre

At vælge den rigtige hjem sikkerhedsudstyr er ligesom opskriften på et stort måltid. Installationen af ​​dette udstyr er svarer til at lægge alle disse ingredienser sammen og madlavning entree.

Du er nødt til at sikre, at alt er korrekt installeret, så hver komponent i dit hjem alarmsystem gør sin del af jobbet. Hvis der er en svagt led i hegnet det hele bliver sårbar.

Det er derfor, det er vigtigt at gøre tingene rigtigt første gang omkring og derefter teste udstyr regelmæssigt. Du ønsker at vide, at systemet er i orden, ikke bare antage, at det er. Fordi når du antager ... godt, det skifter fra et ord til et par.

Hvis du er usikker, hvordan du installerer noget, så lad de professionelle håndtere det. Mens enheder er ved at blive installeret, pluk teknikeren hjerne om de bedste måder at gennemføre rutinemæssig vedligeholdelse og holde dit system optimalt.

Hvis du nogensinde bemærker nogen problemer eller manglende effektivitet i dit hjem sikkerhed, skal du kontakte alarm selskab højre væk og bringe spørgsmålet op med dem. Det er bedre at ringe og stille et spørgsmål end ignorere et potentielt problem og give en fordel til indbrudstyve.

Trådløse Alarmer skære ned på rod

Et hjem alarmsystem behøver ikke at aflede opmærksomheden fra udseendet af dit hus. Uanset om du kalder det trådløse Age eller den digitale tidsalder, er nutidens producenter skære ned på rod og kvæle fremad på ydeevnen.

Bare se på de muligheder, der findes i dag til hjemmet sikkerhed. Bevægelsessensorer? Glasbrudsdetektorer? Flood sensorer? Hvad er det fælles tema her? De er alle trådløse.

Din hele alarmsystem kan være baseret på en række trådløse sensorer og transmittere, der er lille og let på øjnene. Hjem sikkerhed kameraer får mindre og mindre hvert år. De behøver ikke at krampe din dekorative stil, og der er ingen grund til at have kabler hen over gulvet eller op ad væggene i alle rum i huset.

Rækken af ​​disse sendere har dramatisk forbedret i årenes løb, så en glasbrudsdetektor fra ovenpå i den modsatte ende af huset advare din kommando station til et brud.

Sikkerhed virksomheder gør det muligt for dig at beskytte dit hjem fra indbrudstyve, ild, vand og hele ni værfter uden at gøre det til at ligne du bor i Circuit City.

Udstyr Kompatibilitet: Kend hvad du køber

Før du ved hvad du skal købe, du har brug for at vide, hvorfor du køber det, og hvordan det vil blive brugt. Udendørs bevægelsesdetektorer har specifikke områder, at de kan dække. En gård, der er 800 kvadratmeter får brug for flere sensorer, eller i det mindste en meget stærkere en, end en 200 kvadrat-ft. værftet.

Tag nogle målinger og finde ud af hvor stort området er, du ønsker at dække. Så shoppe rundt efter sensor, der vil få arbejdet gjort. Det er bedre at gå med en kendt producent, når de køber ting som dette. De er som regel mere pålidelige og komme med en bedre garanti.

Det andet store spørgsmål er kompatibilitet. Sørg for, at det udstyr, du køber er i stand til at arbejde godt sammen med dit hjem alarmsystem. Det første sted, du bør undersøge for yderligere udstyr er den virksomhed, du har købt alarmen fra i første omgang.

Selv hvis du bruger et par dollars mere, kan have komponenter fremstillet af samme fabrikant hjælpe med at undgå mange problemer. Husk, at ikke alt udstyr er lavet lige og mens prisen kan være en faktor, performance skal komme først med hjem sikkerhedsudstyr.

Flood Sensorer & dit hjem sikringssystem

Oversvømmelser kan ske, før du ved af det, og forårsage alvorlige skader på dit hjem. Hvis dit hus eller det område, du bor i, er udsat for oversvømmelser er der en nem måde at holde sig på toppen af ​​det.

Flood sensorer kan arbejde direkte med dit hjem alarmsystem til at underrette dig om tidlige tegn på oversvømmelser. Dette giver dig mulighed for at begynde at tage skridt til at forhindre vandskader, før det sker.

Hvis du ikke er hjemme alarmen vil underrette din overvågning service, og de kan kontakte og informere dig om den potentielle oversvømmelse. Dette giver dig mulighed for at komme hjem og stoppe problemet, før det kommer ud af kontrol.

Placer sensorerne i områder, hvor oversvømmelser kan opstå, ligesom gulvet i din kælder eller i nærheden af ​​en vandvarmer. De kan også placeres i køkkenet eller badeværelset for at opdage lækager og tidlige tegn på vandskade på gulve og lofter.

Det er et spørgsmål, som de fleste mennesker ikke klar over deres hjem sikkerhedsudstyr kan hjælpe dem med. Mange boligejer forsikringer ikke automatisk omfatte dækning for oversvømmelsesskader. Oversvømmelser kan forårsage dig lige så meget i tab som indbrudstyv kan, så brug en sensor kompatibel med din tyverialarm og beskytte dig selv fra begge.