Home Security: Sikring af dit hjem Før tager på ferie Tips

Check Alarm backup-batteri

Nogle sikkerhed i hjemmet systemer kommer med en back-up batteri, der kan vare i op til 18 timer. Disse batterier er beregnet til at sikre sikkerheden i dit hjem, selv under en strømafbrydelse.

Inden sin afrejse til ferie, kontrollere status for din backup-batteri for at sikre, at det er fuldt opladet. På denne måde, selv om der er en strømafbrydelse i nabolaget, mens du er væk alarmen skal stadig bevare din sikkerhed i hjemmet.

Når elektriciteten kommer tilbage i huset back-up batteri bør begynde at genoplade sig selv. Den 18 timer batteriets levetid bør holde dit hjem beskyttet under eventuelle driftsforstyrrelser, men kun i tilfælde af strømafbrydelse er længere end lade en betroet nabo kender.

Hvis strømmen er slukket i mere end 18 timer, de kan fortælle dig, og du kan gå dem igennem igen aktivere dit hjem sikkerhed alarm ordentligt, når el er genoprettet. Hvis din back-up udløber inden 18 timer kontakte vagtselskab til at fortælle dem om problemet. De kan være i stand til at løse problemet, eller udskifte batteriet med et nyt til dig.

Rengør uden for dit hus, inden de forlader

Sikkerhed hjemme starter på ydersiden. Før du tager en ferie kig på forsiden af ​​din ejendom fra gaden. Dette vil give dig et overblik over, hvad alle andre forbipasserende vil se. Du ønsker at forlade det indtryk, at nogen er hjemme og afskrække potentielle tyve fra at forsøge at bryde ind.

Ud til indersiden af ​​dit hus, afslutte enhver værftet vedligeholdelse, der skal gøres, før du forlader. Især hvis du vil være væk i et stykke tid. Hvis en indbrudstyv ser, at din græsplæne bliver tilgroet, og at ingen har taget sig af haven eller træer i din have, kan de lægge to og to sammen og indse du er ude af byen.

Her er en tjekliste til at få dig i gang.

  • Klip græsset
  • Trim hække og buske
  • Trim grene, især enhver, der kunne nå i retning af et vindue af dit hus
  • Hvis du har nogen form for frugt træ, frugt falder af, afhente nogen der drop
  • Vand og pleje til haver
  • Sweep fortove og indkørsler

Sørg for at alle udvendige belysning / hjem sikringssystemer er i orden

Sæt Mail / avis Levering I venteposition

Når ingen er hjem for en strækning af tid, det være sig på grund af en ferie eller forretningsrejse, har verden ikke stoppe spinding. Det betyder, at din e-mail og aviser og levering mælk (hvis du bor i kvarteret Mr. Rogers '), kan hobe sig op foran dit hus.

En stak af post og aviser er et klart tegn på indbrudstyve at ingen er hjemme, og måske ikke være tilbage i et stykke tid. Nu de føler tillid til, at de har hele tiden i verden til at komme ind i dit hus og tage, hvad de vil, hvilket efterlader dig med en ubehagelig overraskelse, der kan ødelægge det bedste af ferier.

Før du rejser, kan du overveje din sikkerhed i hjemmet. Spørg en af ​​dine naboer, hvis de kan samle disse ting op for dig, og hold dem, indtil du kommer tilbage. Hvis der ikke er en, der kan gøre dette for dig kalder Post Office, avis selskab og andre organisationer, som du modtager leverancer fra. Bed dem om at sætte et hold på alle dine forsendelser, indtil du vender tilbage.

Viderestilling

Det er blevet en almindelig og lige så farlig praksis for folk at ændre deres meddelelser på telefonsvarere, voice-mail eller e-mail lade andre vide, at de er ude af byen og vil være væk et stykke tid. Dette svækker alvorligt din sikkerhed i hjemmet.

Hvis en indbrudstyv mistanke om, at du ikke kan være hjemme og forsøger at finde ud af ved at se op dit nummer og ringer, kan dette budskab forårsage en masse problemer. Nu ved de, at ingen er hjemme, og huset er moden til plukning.

Kun fortælle folk, du har tillid og føler du har brug for at anmelde, når du forlader dit hjem i længere tid end en dag. Dette kunne omfatte familie og Neighborhood Watch medlemmer. Lad alle andre antage, at du stadig er hjemme. En god måde at gøre dette er viderestilling af opkald.

Hvis dit telefonselskab tilbyder denne mulighed, kan du nogen opkald til dit hjem telefon sendt direkte til din mobiltelefon. Når du besvarer det vil give det indtryk, at du er hjemme, selv når du er hundreder eller tusinder af miles væk.

Få et hus-Sitter

At have en ven eller slægtning tilbringe et par dage på dit hus, mens du er væk er en fantastisk måde at hjælpe med at undgå at blive udsat for gravrøvere. De især komme i praktisk, hvis du har kæledyr, der skal tages hånd om eller planter, der skal vandes.

Hvis du vælger at have nogen bo i dit hus er der et par ting at gøre, før du forlader. Sørg for at dine naboer og nabolag ur ved, at en anden skal bo der. Ingen ønsker en tur til at blive afbrudt af et telefonopkald fra hjemmet, fordi deres bror fejlagtigt blev arresteret for forsøg på indbrud.

Også tage sig tid til at sørge for, at dit hus-sitter er fortrolig med dit hjem sikkerhed alarm. De bør være i stand til at til- og frakoble systemet og kender adgangskoden i tilfælde overvågningen selskabet har til at kalde. Minde dem om at tilkoble sikkerhed tyverialarm, når de forlader huset.

Den sidste ting er at forlade kontaktnumre hvor du kan kontaktes. Hvis noget sker, mens du er væk dit hus-sitter skal kunne nå dig i nødstilfælde. Sørg for at efterlade så mange numre som muligt, herunder cellulære og hotel telefoner.