Home Security: Sikkerhed Systems Tips

Hjem Awareness Systems vil overvåge Hjem Funktioner

Ledere på kommercielle og industrielle bygninger ofte overvåge funktioner - sikkerhed, lys, varme - fra en central enhed.

Nu fabrikanterne er farende for at perfektionere lignende, overkommelige systemer til boliger, kendt som hjem bevidstgørelse systemer.

De har ikke konvergerer alle hjemmets elektronik, såsom medier og kommunikation. Men de lader dig styre og overvåge vigtige bygningsfunktioner gennem et netværk af trådløse sensorer. Sensorerne kommunikerer med boligejere gennem e-mails og tekstbeskeder.

Hjem bevidstgørelse systemer overvåge dit hjem magt, sikkerhed, vand og aircondition. På området for indre sikkerhed, de bringer et nyt niveau af raffinement til tjenester. Systemet vil fortælle dig, hvis en dør eller et vindue åbnes overalt i huset. Det minder dig om, at du forlod garagen døren åben.

Tidlig udgave af dette system allerede er på markedet, og kan findes online. Kig efter mere avancerede systemer med DIY installation at være på markedet for $ 200 eller mindre i 2007. Det er for tidligt at forudsige effektiviteten af ​​disse produkter. Deres mål at forbedre sikkerhed i hjemmet og sikkerhed vil sandsynligvis tiltrække sig opmærksomhed fra forbrugerne.

Gated communities ingen erstatning for Home Security

Gated communities er ikke en erstatning for hjemmet sikkerhed. Alt for ofte husejere fejlagtigt se gated communities og vagt stationer som deres personlige sikkerhed i hjemmet. Beboere udvikler en falsk følelse af sikkerhed.

I virkeligheden vagterne rutinemæssigt tillader i pizza levering, apparat reparation folk og entreprenører.

Husejere kan naivt fortælle personalet på vagt stationer deres ferie tidsplaner, selv om de ved lidt om dem eller deres partnere.

Teenagere, der bor i disse gated communities selv kan være ansvarlig for nogle af de indbrud eller tyveri.

Der har været en række sager på tværs af nationen, hvor klynger af indbrud fandt sted i gated communities. Når en indbrudstyv mestrer hvordan du indtaster et hus, andre blev ramt.

Den kriminelle var bekendt med inddeling, og brugt den samme metode til andre indbrud. Boliger i gated communities ofte er ens i struktur og design for at gøre gentagne forbrydelser let.

Politiet embedsmænd siger, at tyverialarmer give mere pålidelig beskyttelse end en mur rundt om underrubrik, hvor du bor. Systemet hjem beskyttelse mest sikre er en elektronisk en med sensorer, der "ser" dit hjem hele tiden.

Future Home Security Fokuserer på Convenience

Det er svært at tro, men vi er ved Model T fase i teknologiske revolution. Tidlige biler førte til luksus SUV'er i dag.

På det teknologiske revolution, er computere omdanne vores liv derhjemme. Forestil dig en dag i den nærmeste fremtid, når hjemmeelektronik konvergere i ét praktisk system. Du er i kontrol på din computerskærm.

Tryk på skærmen eller tastaturet til at vælge din favorit film, arm dit hjem sikkerhed, skrue op for varmen, eller tale med levering person ved døren.

Dit hjem funktioner kan virke gennem din bredbåndsforbindelse computernetværk, og din pc kan være central kommando.

Hvis du er væk fra hjemmet, kan du styre dit hjem funktioner - lys, apparater og varme - fra din bærbare computer.

Er en person på din gate eller dør? Dit sikkerhedssystem vil lade dig vide via talekommunikation og et overvågningskamera, der viser billeder på din pc, eller en hybrid af din computer og tv-skærme.

Er der en ny film du ønsker at se? Scan tilbud på pc'en og sætte aftenens underholdning.

Har nogen forlader bagdøren på klem? Du vil modtage en advarsel fra din sikkerhed system via din PC.

Er batteriet løbe tør for din røgalarm? Dit sikkerhedssystem vil tekstmeddelelse Du eller der vil være en advarsel på computerens startside.

Hold Garage Secure med en automatisk oplukker

Garager er fælles mål for tyve. Det er nemt at se hvorfor. De må ikke være tilsluttet et tyverialarm system, eller har nogen form for sikkerhed.

 • Garageporte ofte står åbne. Manuelle dem er nemme at åbne.
 • De holder en masse dyre ting, der er transportabel og nem at bære væk, herunder cykler og el-værktøj.
 • Garager også er uden opsyn en masse. Oftest de ikke bruges om natten, bortset fra at parkere et køretøj.

Det er afgørende at sikre din garage. Du ønsker ikke at blive overrasket af en ubuden gæst gemmer sig i din garage. Du ønsker ikke at give en indbrudstyv adgang til resten af ​​dit hus gennem en vedhæftet garage.

Du skal også beskytte de ting, der er gemt i din garage. Tilføj op udgifterne til emner inde - din plæneklipper, sneslynge, værktøj, cykler, sportsudstyr - og det nemt kan top $ 5.000 eller $ 10.000.

Her er nogle tips til at holde din garage sikker:

 • Brug en automatisk portåbner. Det er sværere for tyve at tvinge åbne døren.
 • Automatiske portåbnere bruger en touch pad eller en håndholdt knap, så sørg for at vælge en kombination, der ikke er let at regne ud.
 • Kontroller tilstanden af ​​garageporten selv. Kig efter svage eller beskadigede pletter, og løse paneler.
 • Lad ikke garage døren åben. Det tager sekunder for en tyv at cykle ud med din cykel, eller få fat i værktøj og køre.

Sikkerhed Systems En del af New Home Construction

Sikkerhed systemer har ikke været en standard del af nye hjem byggeri. Men det er ved at ændre.

Bygherrer er ved at opdage, at sikkerhed i hjemmet installationen er billig og tiltrækker købere. Sammen med opvaskemaskiner og centrale klimaanlæg, hjem sikkerhed er et ønskeligt træk i midten af ​​prissat hjem.

Hjem sikringssystemer har eksisteret i generationer, men de var ikke en rutinemæssig del af nye hjem byggeri. Omkostningerne var for høj for hardwiring systemer, der krævede specialiserede teknikere.

Men den nye generation af trådløse systemer er overkommelige og praktisk. Finansieringsplaner muligt for forbrugerne at betale for den månedlige kontrol af deres hjem sikkerhed, efter at de bevæger sig i. Har bygherre ikke at påtage sig omkostningerne.

Sikkerhedssystemer imponere nye boligkøbere. De er stadig usædvanlig nok i nye boliger, at bygherrer kan prøve at fremme funktionen som et markedsføringsredskab. Det gør deres hjem særpræg.

Alarm Systems Kom med personsøgere, panik knapper

Når du køber en tyverialarm, vil du finde de fleste systemer har lignende standard funktioner: bevægelsesdetektorer, sirener og sensorer. Men nogle systemer tilbyder ekstra funktioner, der tilføjer beskyttelse og bekvemmelighed uden at køre op prisen.

Du ønsker måske at tjekke nogle af disse state-of-the-art funktioner, når du køber et nyt alarmsystem:

 • One-touch aktivering, der lader dig tilkoble systemet ved at trykke på en enkelt knap.
 • Personsøgere, der kontakter dig, når systemet ikke er tændt eller slukket som planlagt. For eksempel, hvis din husholderske ikke ankommer på et fastsat tidspunkt og frakoble systemet, vil du blive sideinddelt.
 • Yderligere brugerkoder. Giv din baby sitter, kæledyr sitter og hus renere deres egen kode for at få adgang til huset. Du kan slette en kode, når du ikke længere har brug for det.
 • Emergency knap der lader dig tilkalde øjeblikkelig hjælp 24 timer i døgnet.
 • Self-test, der tillader kontrolpanelet for at advare dig, hvis systemet er fejlbehæftet.
 • Batteri backup, der holder systemet kørende, hvis der er et strømsvigt.
 • Chime, som lader dig vide, hvis nogen åbner den forreste eller bagdøren, når systemet er slukket.

Vælge en alternativ til VoIP Home Security Monitoring

VOIP giver brugerne foretage telefonopkald over internettet. Det er billigt at bruge, men kan være sårbar over for hackere. VOIP er så nyt, at det ikke har direkte 911 tjeneste, og kan ikke være super pålidelige.

Så det er ingen overraskelse, at hjemmet beskyttelse virksomheder ikke anbefaler VOIP at linke med overvågede sikkerhedstjenester. I stedet husejere rådes til at bruge en bredbåndsforbindelse. LAN linjer er standard indstillingen.

VOIP kan lade dit sikkerhedssystem kommunikere med overvågning facilitet, men de fleste hjem beskyttelse virksomheder vil ikke stå bag forbindelsen.

Hold Døre låst, når du er hjemme

Bor i en sikker kvarter vil ikke gøre dig immun over for kriminalitet. Vær opmærksom på mistænkelige biler eller mennesker i dit nabolag, og også lære dine børn at være sikker.

 • Hold altid døre låst. Må ikke antage, at en indbrudstyv eller ubuden gæst vil undgå et besat hus.
 • Lad aldrig fremmede inde i dit hus, selv om de er iført uniformer eller bede om hjælp.
 • Lad kun teknikere i dit hus for pre-arrangeret besøg. Bed om at se virksomheden id og et foto. Hvis du stadig føler dig utilpas, så spørg en nabo til at bo hos dig, indtil serviceteknikeren blade.
 • Installer et hjem sikkerhedssystem. Tyverialarmer er overkommelige og har en dokumenteret track record for at forebygge kriminalitet og holde folk sikkert. Du kan lære dine børn, hvordan man bruger systemet.
 • Rådgive dine børn ikke at åbne døren, når nogen banker uden at kontrollere først for at se, hvem det er. Barnet skal se gennem vinduet eller et pip hul, eller tilkalde en voksen til at besvare døren. Hvis den besøgende er en fremmed, skal barnet ikke åbne døren, selv om den person beder om hjælp eller iført en uniform.
 • Røvere kan store og små et hjem for at lære din rutine. Det er en god ide at variere dine aktiviteter.
 • Invester i et hjem sikkerhedssystem, der vil advare dig eller en alarm, når nogen døre eller vinduer åbnes i begrænsede områder.

Internet Forbinder Home Security Systems til Skærme

Med bærbare mobiltelefoner, der går, hvor du går, der har brug for LAN linjer?

Mange amerikanere spørger sig selv netop dette spørgsmål. Deres svar kan være at frakoble LAN linjer, fordi de duplikere mobiltelefon service.

Hjem sikkerhedsfirmaer har reageret på ændringen ved at tilbyde 24-timers-en-dages overvågning tjenester, der ikke kræver en LAN linje.

Tjek de følgende muligheder:

 1. Bredbånd overvågning er valget for sikkerhed i hjemmet kunder, som bruger mobiltelefoner udelukkende hjemme. I stedet for at tilslutte til en traditionel telefonlinje, master kontrolpanelet tilsluttes dit modem eller en router. Dit hjem sikringssystem er knyttet til den kritiske overvågning service via din hjemmecomputer. Hvis din tyverialarm lyder der et signal, der sendes via internettet til overvågningen facilitet.
 2. LAN ledningsforbindelser er stadig den mest almindelige måde for hjem sikringssystemer at advare faciliteter til overvågning. De fleste amerikanere stadig har LAN linjer og har valget til at linke til overvågning tjenester gennem deres telefonlinje eller internettet.
 3. To-vejs stemmekommando forbinder dit hjem med overvågningsfacilitet via et samtaleanlæg. Intercom tjeneste er afhængig af traditionelle telefonlinjer til at arbejde. Hvis din alarmen starter, overvågning facilitet taler direkte over samtaleanlægget at kontrollere dit velvære. Denne indstilling er især appellerer til seniorer eller afslutning ins.

Hvad er New Hjemmet Intruder Detection?

Hvis du er bekymret for ubudne gæster, uventede gæster, tyveri, post indgreb eller endda farlige områder for dine børn rundt omkring i huset, ser ikke videre end den nyligt patenterede og trådløs Voice Alert Protection System. Det giver dig besked om enhver ubuden gæst med din egen stemme.

Dette Voice Alert System er et nyt system med trådløse sensorer, sendere og en fjernbetjening modtager / højttaler basisenhed. Brugere indspille deres egne advarsler og derefter anmeldt med deres egen talebesked, når der registreres aktivitet i et overvåget.

Systemet tillader maksimalt seks brugerdefinerede indspillede meddelelser. Hver meddelelse er specifik for en zone. Eksempelvis zone kunne være for en indkørsel alarm - "Car kommer op i indkørslen", mens zone to kunne være for en sensor overvågning bagsiden yard "Alert! Child ved poolen! "Måske en tredje sensor bevogter en sideindgang mod ubudne gæster. Men når denne sensor registrerer bevægelse, baseenheden spiller "Intruder på patio" og udløser en projektør ved hjælp af en af ​​fire relæer inkluderet på baseenheden. Den seneste Systemet kan overvåge alle tre zoner samtidigt og stadig have yderligere tre zoner til rådighed, når det er nødvendigt. Brugere kan ændre deres budskaber og placere de trådløse sensorer, uanset hvor de ønsker.

Vigtige applikationer omfatter:

• Trådløs Indkørsel Alarm
• hjemmet og mindre firmaer Sikkerhed
• Child Overvågning og Pool Sikkerhed
• Home Automation

Teknologiske udvikling går så hurtigt, at det er det værd at holde trit med nye elementer til hjemmet sikkerhed.