Home Security: Sikkerhed for lejere Tips

Stærke dørlåse

Din gennemsnitlige lejlighedskompleks, især ældre bygninger, generelt ikke bruger de bedste dørlåse ret off the bat. Tilføjelse af en nyere og stærkere lås er en fantastisk måde at komplimentere dit hjem sikringssystem, men det er aldrig en erstatning for en alarm.

Hvis døren til din lejlighed er splintret, beskadiget eller bare ikke op til snus, så tal med din udlejer om at få det repareret eller udskiftet. Idéen er at placere så mange barrierer (låse, døre, alarmsystemer, etc.) som muligt mellem dit hjem og potentielle indbrudstyve.

En stålforstærket dørlås vil ikke gøre meget godt, hvis selve døren falder fra hinanden ligesom Mr. Potato Head ved synet af en pose Lays. Der er mange forskellige muligheder, når du køber en ny lås, herunder deadbolts der kræver en nøgle til at låse og låse op på begge sider af døren.

Hvis du ikke er sikker på, hvad den bedste løsning er for dig, så spørg din alarm selskab, hvad de anbefaler at komplimentere din alarm og øge lejerens sikkerhed. Og altid sørge for at lade din udlejer ved, hvad du planlægger at installere lige så der er ingen problemer senere.

Lejlighed Sikkerhed kan spare penge på forskellige måder

Lejlighed sikkerhed er ikke kun vigtigt, men det er meget overkommelige samt. Hjem alarm pakker variere baseret på størrelsen af ​​ejendommen og det nødvendige udstyr til at sikre dit hjem.

Medmindre du er velhavende nok til at leve i en suite i et Las Vegas hotel og kasino, din lejlighed er mest sandsynligt lidt mindre end dit gennemsnitlige hus. Det betyder færre adgangspunkter som vinduer og døre. Du behøver ikke udendørs sikkerhed belysning og bevægelsessensorer. Det betyder også, at du højst sandsynligt ikke behøver at sikre adgang til en garage.

Fordi lejlighederne har mindre område og indgangssteder for at sikre hjemmet alarmer nødvendige tendens til at være billigere end dem, der anvendes i huse. Et system, der overvåges 24 timer i døgnet med en overvågning selskab kan også få dig en reduceret sats på dine lejere forsikring samt.

Kontakt dit forsikringsselskab, når systemet er installeret og se, hvilken slags rabat du kan være berettiget til. Hjem sikringssystemer kan spare penge på forsikring og i eventuelle tab ejendom afholdt uden en.

Slå alarm!

Hvis en indbrudstyv forsøger at bryde ind i din lejlighed, du ønsker alle at vide det. Du ønsker en sirene så højt tyven ikke kan tænke klart; en, der får opmærksomhed alle i området, så de kender nogen, der begår en forbrydelse.

Beskyt America tilbyder alarm sirener, der vil gøre en indbrudstyv tur på hans eller hendes hæle og køre som vinden. Enheder som X10 Powerhorn Siren kan nå 105 db. De kan sættes i overalt i din lejlighed og arbejde gennem dit eksisterende ledninger.

Sirenen reagerer på en alarm signal fra dit hjem alarmsystem Kommando Station og gør en lyd ikke indbrudstyv vil holde sig omkring og lytte til.

Pointen med hjem sikkerhed alarmer er at gøre kriminelle ubehageligt. Hvis de er ubehageligt, når de kommer til din dør, vil de ikke blive. I dit hjem du vil have en alarm, der ikke bare anmelde alarmen selskab, men en, der meddeler alle inden for hørevidde og skræmmer tyven ind forlader før de får chancen for at tage noget.

Støjen vil ikke genere dine naboer, når de indser, at tyven vil ikke komme tilbage til bygningen igen. Beskyttelse af dit eget hjem forbedrer højhus sikkerhed over hele linjen.

Farlige reservenøgler

Du ser det hele tiden på tv og i film. Folk skjule en ekstra nøgle til deres lejlighed i et lysarmatur over døren eller en potteplante i gangen. Ideen er, hvis du mister din eller har brug for en ven for at få noget på din lejlighed, er der nøglen.

Hvad det betyder er forlade dig helt prisgivet enhver, der tager et minut til at kigge på disse områder. Indbrudstyvene er den nøjagtige type mennesker, der vil tage det øjeblik at se. At gøre dette er ikke anderledes end at lade din dør ulåst.

Hvis du vil beholde en ekstra nøgle eller andet sted, forlade en på en vens hus. Hvis du har en værdiboks kan du endda sætte en i der, men aldrig forlade det uden for døren.

Hvis en indbrudstyv formår at plukke eller bryde låsen på døren og komme i lejligheden, vil et alarmsystem ofte skræmme dem væk. De vil ikke kender koden til at komme ind i kontrolpanelet, og de vil ikke vide dit password for at give kontrollen selskab.

Den nemmeste ting du kan gøre, er at gøre det svært for kriminelle.

Sikring Lejlighed Vinduer & Døre

En almindelig fejl blandt mennesker, der bor i boligblokke er ikke at sikre vinduer. Du tror måske, at du er sikker, fordi du er den tolvte etage, men tænke som der kan få dig i problemer.

Windows kan tilgås af brandtrappe stiger, terrasser, et vindue fra bygningen næste dør, hvis tæt nok, og mere. Gårdhave med glasskydedøre er særligt sårbare og ofte ramt af indbrudstyve. Beskyt America hjem alarmsystemer kommer med sensorer til dine vinduer, der kan opdage, hvis de åbnes eller hvis glasset går i stykker.

Nogle lejligheder er forbundet med en dør, der er blevet forseglet lukket og er ikke længere i brug. Disse kan stadig bruges af tyvene at få adgang til dit hjem. Sikkerhed pakker kommer med sensorer til dine døre samt vinduer. Placer en på disse typer af døre og alle de "arbejder" indgange.

Eventuelle potentielle adgangspunkter bør sikres. I lejlighederne folk ofte overser disse ting, fordi de ikke anerkender den sårbarhed, de præsenterer.