Home Security: Overvågningskameraer Tips

Fake Overvågningskameraer Kan få arbejdet gjort

Hvis du vil have den status, der følger med at have overvågningskameraer i dit hjem - men kan ikke rigtig råd til dem - overveje at installere falske overvågningskameraer. De ser virkelig. Ingen vil kende forskel.

Falske sikkerhed kameraer typisk behøver kun en AA-batteri til at udsende den blinkende rødt lys, der angiver de er "på" og "optagelse." Falske sikkerhed kameraer kommer i så mange modeller som de rigtige. Nogle ligne film kameraer, eller tyverisikring kameraer, du ser i butikker. Andre har den moderne kuppel form af udendørs lys. Mange af dem har kabel, så de ligner de er forbundet til en stikkontakt. Nogle har en reel kameralinse, og kamerahuset bevæger sig frem og tilbage for at tilføje, at strejf af troværdighed.

Hvorfor købe og installere falske overvågningskameraer?

  1. Nogle mennesker anser dem tyverialarmer. Hvis din husholderske eller barnepige tror de bliver overvåget, er de mere tilbøjelige til at følge dine regler.
  2. Du kan købe en stor mængde kameraer til en billig pris og installere dem i hele din ejendom.
  3. Hvorfor gider med besværet med ægte overvågningskameraer? Falske kameraer er meget lettere at samle og installere.
  4. Hvis du vil have en afskrækkende virkning, kan synet af en sikkerhed kamera på din ejendom være nok af en advarsel. De fleste tyve er amatører, og vil kigge efter en lettere mål end en godt beskyttet hjem.

Fjernovervågning kan du kontrollere op på dit hjem

Fjernovervågning tillader dig at kontrollere, om dit hjem sikkerhed, selvom du er miles væk. Transreceivers bruger almindelige telefonlinjer til at sende farve video og lyd fra overvågningskameraer på dit hjem eller forretning.

En anden mulighed er at bruge din PC til fjernovervågning af dit hjem. Med speciel software, kan du logge ind på en Pentium stationær eller bærbar og forbinde med master transreceiver i dit hjem. Du kan derefter se video fra op til seks hjem sikkerhed kameraer, i realtid.

Digitale videooptagere Tilbyd Crystal Clear Afspilning

Du kan købe høj opløsning overvågningskameraer til at tage de bedste billeder. Men medmindre din have en kvalitet videooptager, kan afspilningen ikke godt ud.

Den nye generation af digitale videooptagere kan være din bedste valg. De er overlegne i forhold til analoge optagere på flere måder.

  • DVRs kan håndtere højere videoer opløsning end analog optager kan. Par en DVR med en høj opløsning sikkerhed kamera, og resultatet er et skarpt billede på video.
  • DVRs tilbyder også en høj billedhastighed, der let overstiger analoge optagere. Den højere rente giver mulighed for en jævn afspilning. Det ender irriterende forsinkelser og tid bortfalder i dine videooptagelser.
  • Med DVRs, er kvaliteten af ​​videoer ikke mindre med tiden. Videooptagelsen kan afspilles igen og igen uden at ofre billedkvaliteten.

Hjem Overvågningskameraer er ikke kun for berømtheder

Du kan være sikker på, at Brad Pitt og Angelina Jolie har 24-timers sikkerhed kamera overvågning af deres hjem. Deres verdensomspændende berømthed kræver det.

Men overvågningskameraer til hjemmet beskyttelse, er ikke en eksklusiv luksus af de super-rige og berømte. Din rigdom, status eller personlige forhold kan gøre det nødvendigt at købe sikkerhed i hjemmet, der går langt ud over en simpel tyverialarm.

Stigende grad amerikanske forbrugere køber sikkerhed i hjemmet kamerasystemer. De sælges af mange hjem / personlig sikkerhed detailhandlere, og er bredt tilgængelige på internettet.

Teknologiske fremskridt gør dem mere økonomisk end nogensinde. Forvent at betale op til $ 1.000 for en grundlæggende pakke til flere tusinde dollars for en state-of-the-art system. Nogle af de større digitale systemer kommer med et dusin eller flere vandtætte kameraer til indendørs og udendørs overvågning. Kameraerne har, hvad der er kendt som en elektronisk iris og en vidvinkel linse.

Hvilket gør dem praktisk overvåger systemer, der kan sættes op ved hjælp af et standard kabelmodem og internetforbindelse. Bare spørg efter en model, der har "plug and play" kapaciteter.

Bullet Overvågningskameraer er små og pålidelig

Bullet kameraer er kameraet valg for mange forbrugere, der ønsker at forbedre sikkerhed i hjemmet. Disse video overvågningskameraer er holdbare, og kan installeres indendørs eller udendørs. De er små, så det er usandsynligt at blive bemærket. De er sofistikerede, også.

Flere forskellige fabrikanter fremstiller bullet kameraer, så shoppe rundt efter den kameramodel der passer til dine sikkerhedsbehov. Her er blot nogle af de anvendelsesmuligheder for bullet kameraer:

  1. Bullet kameraer ofte anvendes som såkaldte barnepige cams til diskret overvågning babysittere eller hus rengøringsmidler, mens du er væk.
  2. Nogle modeller har Infrarød teknologi, hvilket betyder at de kan "se" folk i mørke og overføre billeder på film. Disse bullet kameraer kan parres med sikkerhed i hjemmet alarmer. De vil indspille en ubuden gæst bevægelser på din ejendom, som din alarm meddeler myndighederne.
  3. Nogle modeller af bullet kameraer arbejder under vandet, hvilket gør dem ideelle til overvågning pool sikkerhed. Disse bullet kameraer kan operere i vandet så dybt som 100 meter.

Er nogen ser dig? Håndholdt enhed lader dig vide

Nogensinde føle du bliver overvåget i dit eget hjem? Nu kan du finde ud af, om det er sandt - eller du er bare at være paranoid.

Shop hjemme sikkerhed butikker for afstemmelige receiver skærme, der vil hurtigt opdage trådløse kameraer i dit hjem.

Efter påvisning enhver skjult videokamera, den håndholdte skærm kan du se, hvad det skjulte kamera videooptagelser. Monitoren er lille, ikke mere end 2 1/2 inches høje.

Det er sådan her det virker: Modtageren scanner fælles video frekvenser - 900MHz, 1,2 Ghz og 2,4 GHz. Når det opfanger et videokamera transmitter, det lyder en alarm. Modtageren kan låse ind på videokamera-sendere op til 500 meter væk.

Vælg et Home Security kamera med høj opløsning

Uanset om du er ude efter et hjem sikkerhed kamera system, tid bortfalder sikkerhed optager, eller barnepige cam, kontrollere kameraets opløsning for de bedste resultater. Den bedste hjem sikkerhed kameraer vil have den højeste opløsning.

Hvad er opløsning? Det er bestemt af, hvor mange vandrette linjer udgør et billede på tv-skærmen. Jo flere linjer pr billedet klarere billedet skal være.

Den rigtige beslutning vil give billeder med klarhed, når du har mest brug for dem. Hvis din sikkerhed kamera indfanger en person på film begår en forbrydelse i dit hjem, skal du have et klart billede at identificere ham eller hende for politiet.

Nanny Cams Forklædt som Bamser

Vi har alle hørt om barnepige cams: De lader dig spionere på babysitteren for at sikre, hun gør sit job. Nøglen for mange arbejdende forældre er at diskret observere hendes samspil med dit barn. Det er nemt, hvis en sikkerhed kamera er skjult i et udstoppet dyr, boom box, eller kunstig plante.

Måske du har mistanke om din barnepige er tyveri småting fra dit hjem, eller invitere sin kæreste over, når hun skal være at se dit barn. Hun kan ikke give dit barn den fornødne vægt, eller ved hjælp af disciplin, er uhensigtsmæssig.

Den sikreste måde at evaluere performance er at se hende på jobbet uden at hun vidste det. Nogle af de mere populære barnepige cams er forklædt som almindelige husholdningsartikler objekter. De kommer pakket i tøjdyr, dvd-afspillere, radioer, lamper, vægure, clockradio og røgdetektorer. Fordi de er trådløse, de har brug kun batterier til at arbejde, så de kan flyttes fra rum til rum, og der er ingen ledninger stikker ud fra den skjulte kamera.

Den tommelfingerregel for at finde den rigtige babysitter eller barnepige, er, at hvis du tror, ​​du har brug for at udspionere hende med en sikkerhed kamera, så har du sandsynligvis har et problem på dine hænder. Det kan give mest mening at finde en anden hjælper uden at forsøge at fange hende at bryde reglerne.

Night Vision kameraer bruger infrarød teknologi

Nattesyn kameraer er ikke kram af James Bond svip. De er bredt tilgængelige, og kan være en del af dit hjem sikringsordning.

Med den rigtige nat-vision udstyr, er det muligt at se en person, der står 200 meter væk på en bælgmørkt nat. Hvis du har mistanke om en ubuden gæst er på din ejendom natten, tage telefonen og ringe 911.

Men hvis du også vil have high-tech spænding af ledende overvågning af din ejendom, købe en nattesyn kamera, der bruger billedet-enhancement-teknologi. Disse høj opløsning kameraer "se" i mørke ved at øge infrarødt og synligt lys.

Kameraerne er edb, men robuste. De normalt kommer med visir, som beskytter enhederne i regn eller sne. Men forventer at betale en stor pris for en kvalitet nattesyn kamera. De kan koste $ 700 eller mere.