Home Security: indbrudssikring Tips

Skift Låse Efter flytning ind i en lejlighed

Husejere nødt til at fokusere på første sal til forebyggelse indbrud. Det er den sædvanlige indgang for indbrudstyve. Her er nogle skridt at tage for at sikre sikkerheden starter på første sal:

 • Tilføj deadbolt låse, hvis du ikke allerede har dem.
 • Trim træer, der kan give let adgang til anden sal vinduer. Tyve vil ønske adgang til soveværelse, da smykker, kontanter og kreditkort normalt holdes der.
 • Tjek kælder vinduer og døre for at sikre de er sikret.
 • Cover kælder vinduer med dekorative glas film eller belægninger. Lav, tornede buskads udenfor er en anden afskrækkende.

Tyve kan omgå huse på hjørner, da de har mere trafik. Hvis dit hjem er midt i en blok, sørg for at have udendørs belysning, herunder bevægelsesdetektor lys, der går på, når nogen går forbi.

I lejligheder, bør lejere ændre deres låse umiddelbart efter at flytte ind i en enhed. Den tidligere lejer kan have en kopi af nøglen. Men først tjekke din lejekontrakt og tale med din bygning leder eller udlejer. Det kunne være låsene allerede blev ændret.

Rækkehuse kan være lette mål, fordi de ofte har privatlivets fred hegn og afsondrede haver. Disse er perfekte spots for indbrudstyve at komme ind uopdaget. Overvej at tilføje døre og vinduer sensorer til disse områder.

Hvis du bor i et landdistrikt eller rolig blok, overveje at bede politiet om ekstra patruljer eller udgør et kvarter watch gruppe. Disse områder kan få mindre opmærksomhed fra myndighederne ellers.

Prøv Tyverialarmer ruder til Secure Windows

Første sal vinduer kan være sårbare over for indbrud. Det tager kun et par sekunder for en indbrudstyv at snitte en skærm og kravle gennem et vindue, eller bryde glasset for at komme i Der er måder at sikre vinduer og holde ubudne gæster ude.:

 • Tilføj et alarmsystem, der har sensorer, du kan placere på vinduer. Hvis en stueetagen vindue åbnes, vil en sirene gå væk.
 • Udskift ruder med indbrudstyv-bevis glas, der ikke kan brydes nemt.
 • Installer et vindue med mange små ruder i stedet for en enkelt stor en, der kan gøre det muligt for en person at komme ind, hvis pried åben eller brudt.
 • Dryp lodde på skruerne af vindue låse, som vil forhindre en indbrudstyv i at fjerne dem.

Må ikke gøre det klart, at dit hus er ubeboet

Noten du forlader på din hoveddør for en levering person eller husholderske er et sikkert tegn, at ingen er hjemme. Se din egen adfærd for at sikre, at du ikke "reklamere", at dit hus er ubeboet, eller at du bor alene.

Tjek denne hurtig indbrud forebyggelse liste for opholder sikker:

 • Lad ikke reparatører og entreprenører alene i dit hus. De let kunne rapse elementer og du måske ikke opdage tyveri indtil måneder senere.
 • Lad ikke tilfældige bekendte vide, når du skal være væk på ferie. Dette kan være en græsplæne eller levering person, du ser hver måned, men ved lidt om.
 • Vær mistænksom over mennesker, der går fra dør til dør. De kan forsøge at få et hurtigt kig inde i dit hjem.
 • Må ikke frivilligt oplysninger om dig selv til folk du næppe kender. Hvis en servicetekniker eller levering person anmoder om din tidsplan, ikke føler sig tvunget til at give det.
 • Ældre og enlige kvinder kan opfattes som sårbare indbrudstyve. Du må ikke gøre det kendt for fremmede, som du bor alene.
 • Diskuter hjem sikkerhed med børn. Forsøg ikke at skræmme dem, men forklare behovet for at holde dørene låst og ikke at lade fremmede inde i hjemmet, selvom de virker venlige eller bede om hjælp.

Overvåget Alarm Systems tilkalde hjælp når det er nødvendigt

Når du køber ind for sikkerhed i hjemmet, overveje en overvåget system. Uden overvågning, tyverialarm lyder simpelthen inde i dit hus for at skræmme ubudne gæster og advare beboere på et problem.

Værre, falske alarmer kan irritere naboer, især når ingen er hjemme til at frakoble systemet. Nogle kommuner fine beboere, hvis hjem og bil alarmer svigte ofte.

Ligesom Chicken Little, der advarede en gang for meget, at himlen var ved at falde, en uovervåget alarm er mindre tilbøjelige til at beskytte din ejendom, når du har brug for det.

Løsningen overvåges hjem sikkerhed, der beskytter dit hjem rundt døgnet.

Det er sådan her det virker:

 1. Dit sikkerhedssystem er knyttet til overvågningen facilitet ved din telefonlinje eller internetforbindelse.
 2. Når sikkerheden er overtrådt, er overvågningsfacilitet signaleret.
 3. Overvågningen service vil forsøge at kontrollere en nødsituation.
 4. Du og andre på din nødsituation liste straks kontaktet. De lokale myndigheder indkaldes om nødvendigt.

Indbrudstyve Target Homes med nem adgang

Kend sindet af din fjende. Det ordsprog lyder mere som rådgivning til slagmarken end for forebyggelse indbrud. Men at kende de fælles motiver og mål for indbrudstyve vil hjælpe dig med at udtænke et hjem sikkerhedsplan, der holder dig og din familie.

Rådet Forebyggelse Indbrud oplyser, at tyvene kan opdeles i tre kategorier: professionelle, semi-professionelle og amatører. De fleste indbrud begås af amatører, mens professionelle indbrudstyve kan være en del af organiserede kriminelle grupper, der er målrettet high-end poster - såsom antikke malerier eller juveler.

Her er nogle tips til at beskytte dit hjem og ejendom fra almindelige indbrud:

 • Overvej at installere en tyverialarm, uanset om det er en simpel anordning med en sirene eller en overvåget system. Amatør indbrudstyve søge hurtige og nemme mål. De vil ikke forsøge at bryde ind i hjem, hvis de tror, ​​de vil blive fanget. Amatører søge muligheder - et åbent vindue eller en dør, der står på klem.
 • Semi-professionelle indbrudstyve case huse. De kan køre frem og tilbage i en uge, eller cykel gennem et kvarter til at vælge den "rigtige" hus - en egenskab, der synes sårbare over for indbrud eller indbrud.
 • Indbrudstyvene ikke spilder tid. Tyverier forekomme i løbet af få minutter, så låse din døre og arm dit sikkerhedssystem, selvom du forlader huset for at køre dit barn til skole eller køre en hurtig ærinde.

Gør Værdigenstande let at identificere i tilfælde af tyveri

Somrene er normalt den varmeste tid for hjemmet indbrud. Folk bruger skærmen døre i stedet for massivt træ eller metal døre. Husejere forlade windows åbne og cykler er tilbage i indkørsler.

Indbrudstyve har tendens til at stjæle ting, de kan hurtigt få fat i og bærer, såsom elektronik, bærbare computere, cd'er, dvd'er, smykker, kontanter, kreditkort og checkhæfte. Nogle vil ride ud på din cykel. Her er nogle tips til at beskytte dine værdigenstande:

 • Gør dine værdigenstande let at identificere i tilfælde af tyveri, så du kan bekræfte ejerskab med myndighederne.
 • Marker dine initialer på cd'er og dvd'er. Gravere dit kørekort nummer på andre værdigenstande.
 • Inventory værdigenstande i dit hjem. Tag billeder af dem. Lav to kopier af din liste og dublerede fotos. Hold et sæt derhjemme, og den anden på dit kontor eller i et sikkert depost kassen.
 • Overvej at installere en overvåget hjem sikringssystem, der vil give øjeblikkelig reaktion, hvis nogen kommer ind i huset gennem en dør eller et vindue.
 • Få lejer forsikring til at dække dine værdigenstande, hvis du bor i en lejlighed. Husejere nødt til at sikre, at de har rigelig dækning for deres værdigenstande.
 • Hold redskaber, cykler, plæneklippere, selv grill inde i en aflåst garage eller en stald.

Perimeter Alarmer fungere bedre for Boliger med kæledyr

De fleste mennesker har kæledyr for fornøjelsens skyld, ikke sikkerhed. Men tilføje en tyverialarm for beskyttelse kan være irriterende, fordi Fido eller Garfield kan udløse de bevægelsesdetektorer. Din alarm aktiveres, som om der er en indbrudstyv, når faktisk dit kæledyr bare gik på tværs af lokalet.

Overvej et hjem sikkerhedssystem, der beskytter omkredsen af ​​dit hjem. En perimeter alarm system beskytter de mest sårbare område af dit hjem: I stueetagen. Med en perimeter alarm, du placerer sensorer på alle døre og vinduer, der kan tilgås udefra. Men du behøver ikke bruge bevægelsesdetektorer inde i hjemmet. Perimeter alarmer vil lyde en sirene det øjeblik indbrudstyve forsøger at indtaste dit hjem.

Din anden mulighed er at sætte dit hjem bevægelsesdetektorer til at ignorere objekter, der er størrelsen og vægten af ​​dit kæledyr. Uanset om du ejer en shiatsu eller hyrdehund, kan du programmere dine bevægelsesdetektorer til at genkende dit kæledyr og ikke en alarm. Nogle detektorer kommer med et kæledyr immunitet system, der automatisk programmeret til at ignorere de små og mellemstore kæledyr.

Tage skridt til Burlgar-Proof dit hjem

Du må ikke gøre dit hjem et nemt mærke for indbrudstyve. Tag enkle trin til at holde dit hjem sikkert:

 • Hold døre låst. Uanset om du er hjemme eller forlader huset for at køre en hurtig ærinde, er det en god ide at holde dørene låst.
 • Gå rundt dit hus, og gå værelse til værelse for at lede efter nemme måder for hackere at få adgang. Opportunity og adgang kan gøre dit hjem et mål.
 • Køb timere, der automatisk skifte lamper og radioer til og fra, når du ikke er hjemme. Installer en bevægelsesdetektor lys over din garage, og på entryways. Om natten, vil lysene gå på, når du kommer hjem, eller hvis nogen går op til dit hus.
 • Når du flytter ind i et nyt hjem, låsene har ændret sig med det samme. Få en deadbolt låsesystem. Din installatør vil give et låsesystem til alle døre, der bruger den samme nøgle.
 • Undgå at give kopier af dine hus nøgler på tjenesteydere, som f.eks husholdere eller hundeluftere.
 • Trim tilgroede træer og buske omkring dit hus, der kan skjold en ubuden gæst fra visningen.
 • Det er aldrig en god ide at lade en fremmed ind i dit hjem, om personen er beder dig om at underskrive et andragende eller tilbyder at trimme dine træer. Personen kan være at forsøge at "sagen" dit hjem og vende tilbage senere for at stjæle værdigenstande.
 • Hvis du går på ferie, skal du stoppe avis og postomdeling, eller spørg en betroet nabo til at indsamle de elementer, så de ikke hober sig op på dit hus.

Forsøg ikke at beskytte Værdigenstande Hvis du støder på en indbrudstyv

Du har brug for et hjem sikkerhedsplan for at stoppe indbrud. Du skal også vide, hvordan man skal reagere, hvis nogen bryder ind i dit hjem, mens du er der, eller hvis du støder på en indbrudstyv i dit hus. Her er nogle tips fra forebyggelse Råd Indbrud i tilfælde af at du er i nærheden af ​​et indbrud, når det sker:

 • Må ikke at indtaste dit hjem, hvis du tror, ​​en ubuden gæst er inde. Kør til en nabos hus og kalde politiet om hjælp. Hvis en ubuden gæst kommer ind, når du er hjemme, så prøv at komme ud.
 • Hvis du ikke kan forlade dit hjem, skal du ikke forsøge at udfordre den ubuden gæst eller beskytte dine værdigenstande. Forsøg ikke at være en helt eller jage en ubuden gæst, der er flygtet dit hjem.
 • Hvis du har et hjem sikringssystem, skal du trykke på panik-knappen. Den panik knap er til nødsituationer som denne. Myndighederne vil blive kontaktet med det samme.
 • Forsøg ikke at sætte dit hus tilbage i rækkefølge efter den ubudne gæst blade. Ring til politiet, hvis de ikke er blevet indkaldt. Politiet vil interviewe dig og indsamle beviser. Giv dem en skriftlig oversigt over dine værdigenstande. Prøv at identificere elementer, der blev stjålet.