Home Security: Indbrud Statistik Tips

Alarmer er Afskrækkende

En tyverialarm kan hjælpe fangst- tyvene forsøger at bryde ind i dit hus, men det kan også stoppe dem fra selv at forsøge. Den blotte tilstedeværelse af et sikkerhedssystem gør kriminelle tænke to gange, før du forsøger at burglarize et hjem.

Siden 1992 Protect America har givet state-of-the-art hjem sikringssystemer i hele USA. Takket være dette ry, bare se, at et hjem er beskyttet af et af disse systemer vil gøre en tyv genoverveje bryde ind i dette hus.

Navnet Protect America er velkendt og kan gå langt i at sikre dit hjem. Må ikke falde i den fælde at faking det selv. Bare sætte et skilt i din have eller på dit hus siger, at det er beskyttet, er ikke det samme som at blive beskyttet. Kriminelle ved det, og du bør også.

Når det er klart, der er en reel tyverialarm til stede, vil de gå videre til et hjem, der ikke er sikret ligesom din er. Protect America har været en førende leverandør af sikkerhed i hjemmet i 16 år.

Alarmer betyde forskellen mellem sommertid og tab

Af de boligområder indbrud rapporteret i 2006 opstod et svimlende 63,1 procent i dagtimerne. Disse tal aflive en udbredt misforståelse, at boliger bliver brudt ind meste om natten.

I løbet af dagen, mens du er på arbejde, og dine børn er i skole, dit hjem er mest sårbare. Med ingen hjemme til at afskrække et indbrud, er mere nødvendig end nogensinde en tyverialarm.

Kriminalitetsstatistikker viser, at dette er målet tidsperiode for privatkunder indbrud, mens natten er, når flere virksomheder brudt ind efter lukketid. Så du skal ikke gå lullet ind i ikke bevæbne dit sikkerhedssystem i løbet af dagen.

Indbrud statistik har vist boliger er målrettet mere i disse timer, fordi folk ikke er hjemme, og ikke forventer dagtimerne indbrud. Hvis der ikke er en hjem altid indstille en alarm for dit hjem sikkerhed.

Med en 1,3 procent stigning i indbrud fra det foregående år og 2/3 af det samlede antal overtrædelser begået på boliger, der er masser af plads til flere boliger at blive ramt i dagslys. Den tid, hvor de fleste mennesker tror, ​​et hjem er sikreste er, når kriminelle se dem som mest sårbare.

Omkostninger Of Home Safety Vs. Cost Of Bliver burglarized

Ifølge Federal Bureau of Investigation s kriminalitet statistik for 2006 var den gennemsnitlige økonomiske tab i tilfælde af indbrud var $ 1834. I samme år indbrud koster ofre i USA en anslået 4 milliarder dollars i tab ejendom. Mange af Protect America hjem sikkerhedsmæssige pakker er gratis, når du underskriver en 36-måneders serviceaftale. Andre pakker tilbyder utrolige rabatter.

På $ 34,95 pr måned for overvågning vil tre års tjeneste stadig falde flere hundrede dollars korte af den rapporterede gennemsnitlige tab i indbrud.

En ekstra bonus fra Protect America, er, at i tilfælde af et indbrud, vil selskabet betale op til $ 250 af din boligejer forsikring fradragsberettigede. De fleste forsikringsselskaber tilbyder også en rabat på boligejer og lejer forsikring præmier, når du installerer en tyverialarm.

Beskyt Amerika vil give dig et certifikat for installation. Alt du skal gøre er at give det til dit forsikringsselskab der viser, at du har en overvåget sikkerhedssystem.

Et system hjem beskyttelse kan ikke kun beskytte din familie, men det kan også spare dig penge. Besparelserne kommer i form af diskonterede eller gratis pakker, forsikringspræmie og fradragsberettigede rabatter, og den største af dem alle: prisen på dit hjem bliver opdelt.

Dække alle baser ved at beskytte vinduer og døre

Bordede op eller revnede vinduer er et let mål for indbrudstyve; de er stort set åbne invitationer. Derfor Protect America sikkerhedssystemer omfatter sensorer til alle dine vinduer og døre, herunder garageporte. Med deres pakker, er hvert punkt indgangen beskyttet.

De typer af sensorer omfatter enheder, der vil advare dig, når en dør / vindue åbnes, sensorer, der registrerer, om glasset er blevet brudt, eller dem, der registrerer et temperaturfald i dit hjem der betyder en åben indgangsstedet.

Så hvis et vindue eller dør pauser få det rettet med det samme. Må ikke dække det med plastic eller træplader i længere tid. Leaving vinduer og døre udsat dramatisk sænker dit hjem sikkerhed og viser sårbarhed. Tyverialarmer kan dække alle mulige måder ind i dit hus en kriminel kan prøve at udnytte. En brudt vindue er sårbare, men en intakt én med sensorer ikke.

En sensor på hvert vindue og dør efterlader en tyv med intet andet valg end at flytte eller blive fanget. Sørg for at sikre alle disse adgangspunkter, selv dem på øverste niveauer i dit hjem. Ground level indgange er ikke de eneste, der bør beskyttes.