Home Security: Hold Teens Sikker Tips

At kende dine børns venner & deres forældre

Som dine børn bliver teenagere og dykke ned i gymnasiet antallet af andre børn de møder skyrockets. Nogle gange kan det endda virke som en svingdør af nye venner, kærester og veninder.

En del af at holde teenagere sikkert er at holde styr på, hvem deres venner er, og hvem deres venners forældre er. Hvis deres forældre ofte lade dem uden opsyn hjemme end det betyder, at din teenager kan være uden opsyn, mens i deres hus.

Du arbejder hårdt for at sikre dine børn er sikre i dit eget hjem, og du vil have dem til at være sikker, når de er i en andens hus også. Har de et hjem sikringssystem? Er der røg og CO2 detektorer i huset?

Vide, hvordan alvorligt de tager deres eget hjem sikkerhed og sikkerheden for deres børn vil give dig en idé om, hvor sikker din teenager er med dem. Hvis du ikke er tilfreds med sikkerheden i en vens hjem, har dine børn bringe dem til dit hus i stedet. På denne måde ved du, at de er under opsyn af voksne, og er sikre i dit hus.

Hjem sikkerhed for børn bør være lige så vigtigt at andre forældre, som det er for dig.

Gør dine børn med alarmsystemet

Som dine børn vokse ind teenagere er der flere tilfælde, hvor de kunne være alene hjemme. Med ingen andre hjemme, de har brug for at være bekendt med, hvordan dit hjem sikkerhed system fungerer. Når de er gamle nok er det vigtigt at sikre, at de er komfortable betjening af alarmen og ved, hvad de skal gøre i en nødsituation.

Dette omfatter følgende punkter:

  • Vide, hvordan man til- og frakoble systemet
  • At vide hvordan man bruger kommandoen station til at styre lys, bevægelsessensorer og andet sikkerhedsudstyr
  • At forstå præcis, hvilke områder af huset og værftet trådløse sikkerhedssystem beskytter
  • At være i stand til at teste hjem sikkerhedsudstyr for at sikre det er i orden
  • Vide, hvad adgangskoden er i tilfælde overvågning selskab opkald

Alle disse er ting, som din teenagere bør vide for at opretholde sikkerhed i hjemmet. Jo mere fortrolige de er med tyverialarm og nødprocedurer jo mere de kan hjælpe med yngre søskende så godt.

Sikring din garage

Når dine børn begynder at få deres licenser og vove sig ud på vejene, du ønsker at sikre, at de er lige så sikre at trække ind i din indkørsel, da de er på vej ud af det. Beskyttelse af dit indkørsel og garage med et trådløst hjem sikringssystem er altid en god idé, men det er endnu mere så når dine teenagere tager af sted. Dette starter med udendørs sikkerhed belysning.

Disse lys kan programmeres med bevægelsessensorer og tænd når en bil trækker ind i indkørslen. En automatiseret garageport kan styres af en nøglering fjernbetjening, så du eller din teenager aldrig har for at komme ud af bilen.

Din garage bør sikres som enhver anden del af dit hus. Når inde i døren kan lukke på en timer, og alarmen vil væbne sig. Ved at tage disse forholdsregler, der fører op til og i din garage, er du forbedre hjemmet sikkerhed for din familie og undgå potentiel kontakt med indbrudstyve eller biltyve.

Nu behøver du ikke at bekymre dig om din søn eller datter trækker sikkert ind i garagen om natten eller bilen bliver stjålet, når du står op om morgenen. Hjem sikkerhedsfirmaer gør særligt udstyr for at sikre din garage med de samme standarder som resten af ​​dit hus.

Altid kunne nås til dine børn

Når børnene bliver ældre og mere modne, kan du give dem mulighed for at være alene hjemme på visse betingelser. Selv hvis din teenagere er modne og ansvarlige, de endnu ikke er voksne. De kan få brug for din hjælp til noget, mens du ikke er der.

Hvis du er på arbejde eller løbe ærinder eller noget, der kan tage dig væk fra hjemmet, mens dine børn er der alene, holde regelmæssig kontakt med dem. Sørg for at de kender dit mobilnummer, hvis de har brug for dig, og gøre det til et punkt til at ringe til dem, når du kan.

Spørg om alt er okay. Har de indstiller hjem sikkerhed alarm? Har de spiser aftensmad? Har de låse døre og vinduer?

Selv den mest ansvarlige teenagere kan glemme noget eller har brug for din hjælp. Efterlad en liste over telefonnumre på køleskabet, at de måske har brug for. Disse kan omfatte din mobiltelefon eller arbejde numre, antallet af restauranten du spiser middag på en nabo, et familiemedlem, etc.

Lad dem vide, når du kommer tilbage, og at de skulle ringe til dig straks, hvis der er et problem. Hjem sikkerhed er vigtig hele tiden, men især når dine børn er hjemme uden dig. Gør alt hvad du kan i at holde teenagere sikker.

Internet Safety er en del Of Home Safety

Internetbrug er en stor del af hjemmet sikkerhed. Enhver computer i dit hjem forbundet til internettet kan blive ramt af hackere, der ønsker at stjæle personlige oplysninger. Dette omfatter oplysninger om dit hjem sikringsordning.

Opbevar aldrig information kodeord og andre følsomme materialer om dit tyverialarm system på en computer. Alle disse data bør være på papirkopier (papir) og gemt inde i dit hjem.

Med chatrum og instant messaging så populære i disse dage, så sørg for, at dine børn ikke deler nogen af ​​disse oplysninger med folk over internettet. Der er også forældrenes låse, der kan bruges på computere til at stoppe børn i at se websteder, der ikke opfylder din godkendelse eller forsøger at hente oplysninger fra din harddisk.

Internettet er et stort kilde til information og indhold, men ikke alle af det er passende for dine børn. Hjem sikkerhed strækker sig til computeren, så sørg for den tid din teenager bruger på internettet er produktiv og ikke har negativ indvirkning deres sikkerhed eller sikkerheden i dit hus.