Home Security: Flood Protection Tips

Basement Flood Sensorer beskytte lagrede Værdigenstande

Der er så mange grunde til at installere en oversvømmelse sensor i din kælder, herunder:

 • Måske en fugtig kælder er en årlig ritual, men du har det under kontrol med Wet Vac. Du skal bare bekymre dag, at du ikke vil fange de stigende vand, før dine ting blive beskadiget.
 • Du læse om andre samfund overrumplet af oversvømmelser, og spekulerer på, om din kælder har brug for nogle beskyttelse mod kraftige regnskyl eller foråret sne-melt.
 • Du gemme værdigenstande i din kælder - antikke møbler, du har arvet, dokumenter og papirer, eller tøj og camping gear. De ville blive ødelagt, hvis de fik våde.

Flood sensorer er praktiske, fordi de advare dig straks til vand i din kælder. Du kan derefter handle hurtigt for at løse problemet.

Sammenlign Flood Sensorer før du køber

Når du køber ind for en oversvømmelse eller vand sensor, sammenligne funktionerne i forskellige mærker. Væsentlige funktioner kan variere, f.eks vanddybden målt eller om sensoren kan tilsluttes en eksisterende hjem alarm.

Her er en checkliste over features til at shoppe for:

 • Pålidelighed og mange års vedligeholdelsesfri service. Gå online for at tjekke kundernes vurdering af produkter, du overvejer.
 • Kompatibilitet. Hvis du allerede har et hjem sikringssystem, købe en vand eller oversvømmelse sensor, der vil tilslutte til dit hjem alarm. Hvis du er usikker, skal du kontakte den forhandler, hvor du har købt dit alarmsystem. Enten vil selskabet have et kompatibelt produkt eller ved hvor man kan finde en.
 • Effektivitet. Kig efter en sensor, der kan registrere vand overløb eller oversvømmelse ret, når det sker. Nogle sensorer anvender en tynd klæbestrimmel, der kan detektere vand under tæpper.
 • Højt niveau af beskyttelse. Nogle produkter kan du tilslutte flere sensorer - i køkkenet, kælderen, vaskerum - til en alarm.
 • State-of-the-art alarm. Du kan vælge en alarm, der lyder i flere timer eller endda dage, hvis der er et problem.
 • C onvenience. Kig efter en oversvømmelse sensor, der har nem DIY installation.

Flood Sensor, sump pumpe Alarm advarer dig om stigende vand

Der er en række af vand sensorer til rådighed til at opfylde behovene i din husstand. Disse produkter er let tilgængelige på mange hjem butikker, online eller gennem dit hjem sikkerhed forhandler.

 • Tilslut en oversvømmelse sensor til et eksisterende hjem tyverialarm. Det anbringes i områder, hvor du er bekymret for vand overløb, såsom ved siden af ​​en vaskemaskine.
 • En trådløs sump-pumpe alarm og oversvømmelse alarm vil lade dig vide, om din sump pumpe svigter. Denne combo leveres med en seks-fods lange sensor og en vand-sensing sonde du placerer i sumpen crock. Den batteridrevne alarm forbliver tør med en væg-mount anker.
 • En trådløs oversvømmelse-frost advarsel Flasher har en bærbar modtager, der kan placeres hvor som helst, eller gives til en nabo for at overvåge, når du er væk. Signalområdet kan være op til 120 meter. Eksterne sensorer har to funktioner. De registrerer oversvømmelser i dit hjem, samt indendørs temperaturer, der falder under 45 grader.

Flood sensorer er små, overkommelige, let at installere

Flood og vand sensorer bruges til at være standard beskyttelsesanordninger i butikker og store kontorbygninger. De sjældent blev set i hjemmene. Men takket være trådløs teknologi, kan oversvømmelse og vand sensorer være en fast del af dit hjem sikringsordning.

De små sensorer kan placeres i oversvømmelsestruede områder med transmitteren til huse i en kasse monteret på en væg. Det er så nemt at installere og aktivere en oversvømmelse sensor, du kan gøre det selv. Batteriet betyder ingen besvær med ledninger eller bekymre sig om elektriske ledninger i områder med stor risiko for oversvømmelse.

Disse sensorer kan også tilslutte op til din primære sikkerhedssystem eller arbejde sammen med en sikkerhed kamera, der kan nul i den vandskader og videobånd det for forsikringsdækning.

Tilføj en oversvømmelse Sensor Men tage forebyggende skridt, Too

Flood sensorer er praktisk til påvisning rørbrud i dit hjem. De vil signalere et problem, før man har haft tid til at lægge mærke til. Men der også er nogle trin, du kan tage for at forhindre oversvømmelser og vandskader i første omgang:

 • Hold dit hus opvarmet til en temperatur på mindst 62 eller 65 grader Farenheit. Lavere temperaturer kan forårsage rør i dine vægge til at fryse.
 • Rens tagrender at undgå is dæmninger om vinteren. De kan forårsage vand at sive ind i dit hus og skabe en rod.
 • Lad ikke en vedhæftet garage døren åben. Udkastet vinteren kan sænke dit hjem temperatur og fryse rør.
 • Kend placeringen af ​​vandet afspærringsventil af dit hus, hvis du har brug for at slå den fra i en nødsituation.
 • Tøm dig vand system til at holde rør fra frysning, hvis du planlægger at være væk i lang tid om vinteren.
 • Tjek din indboforsikring. Har du tilstrækkelig dækning for vandskade og oversvømmelse?

Usund Mold Vokser i Wet Kældre

Installation af en oversvømmelse sensor vil beskytte dit hjem mod skader og, endnu vigtigere, beskytte dit helbred mod skadelige skimmel.

Skimmelsvamp og Meldug trives på mørke steder, og din kælder kan være en førsteklasses område, hvis det er sårbare over for oversvømmelser. Svampesporer kan gennemføres gennem din air-conditioning system til andre dele af dit hjem.
Før du ved af det, har du en syg hjem og usundt er resterende indendørs forårsager familiemedlemmer til at lide af åndedrætsproblemer, som allergi og astma.

Dit bedste bud kan være en oversvømmelse sensor, der registrerer de tidligste tegn på problemer. Når du har det tidlige varslingssystem på plads, tage skridt til at ende skimmelvækst i din kælder.

 1. Hvis mug allerede er et problem, er du nødt til at rydde op i formen og fjerne kilder til fugt.
 2. Fastgør kilden til vand problemet. Dette kan indebære at installere en sump pumpe.
 3. Kør en affugter i din kælder hver dag.
 4. Umiddelbart rene og tørre byggematerialer og møbler. Du har 24-48 timer før skimmel vil begynde at vokse.
 5. Slip af mugne tæpper og ikke lægge nye tæpper i områder, der kan oversvømmes.

Upgrade Home Security med Flood og temperatur Alerts

Når du køber hjem sikkerhed, overveje en national virksomhed, der tilbyder mærkevarer og garantier. Forvent at få dit system i årevis. Du ønsker at vælge en virksomhed, der vil give den service og opgraderinger du har brug for.

Nationale selskaber også vil kunne tilbyde de nyeste innovationer og tilbehør i hjemmet sikkerhed. Tjenesteydelser af hjemmet sikkerhedsfirmaer har udvidet betydeligt. Beskyttelse er ikke længere kun om at tilslutte op til et indbrud alarm.

Kig efter disse andre produktinnovationer:

 • Flood sensorer, der bruger trådløs teknologi til at opdage lækager og oversvømmelser i dit hjem, før det bliver en krise.
 • Medicinske panik vedhæng, der kan bæres rundt om halsen og tilkalde hjælp med et enkelt tryk på knappen.
 • Low-temperaturfølere, der advarer en overvågningsfacilitet når dit hjem falder til kølige niveauer, der kan rørbrud.
 • Overvåget kulilte detektorer, der underretter 24-timers respondenter, når niveauet er farlige.

Sensorer gøre dig opmærksom på Hjem Basement Oversvømmelser

Hvis du bor i et område udsat for oversvømmelser, eller hvis din kælder bliver våd hvert forår, du måske overveje en oversvømmelse sensor.

Det er en trådløs enhed placeret i kælderen. Det vil opdage vand oversvømmelser på tidlige stadier. Flood sensorer giver husejere sikkerhed for, at de vil blive gjort opmærksom på vandproblemer, så snart de opstår.

Oversvømmelser skade kan være dyrt, hvis ikke fanget tidligt. Vægge kan bryde sammen, møbler bliver ødelagt, og usund skimmel kan vokse.

Vand Sensorer kan placeres under Appliances

Den store ting om en vand-sensor er, hvor nyttigt det er. Nogle kan registrere en brøkdel af en tomme af vand overløb på gulvet og en alarm eller tone at lade dig vide.

Her er steder du kan sætte vand sensorer:

 • Under den badeværelse sink, hvor lækager, kan give vandskader på skabe eller gulvbelægning.
 • Ved siden af ​​vandvarmeren at opdage tidlige tegn på lækager og spare dig penge.
 • Under køleskabe, opvaskemaskiner og vaskemaskiner. Catch lækager før de beskadige dine gulve og forhindre usunde vækst af mug.
 • I din kælder. Put sensorer i områder, hvor du tror, ​​vand vil indsamle.