Home Security: Fire & Kulilte Sikkerhedstips

Røg / Co2 Alarm Vedligeholdelse

Røg, varme og kulilte alarmer er ligesom de fleste andre elektroniske enheder; så længe du tager sig af dem ordentligt, de vil få arbejdet gjort. Vedligeholdelse på disse enheder er meget grundlæggende og bør ikke give problemer, selv for de elektronisk analfabeter.

Tjek dine sensorer regelmæssigt for at sikre, at støv ikke bosætte sig i og tilstoppe dem. En ophobning af støv og andre partikler kan forhindre detektorerne fra optagning af tilstedeværelsen af ​​røg eller kulilte.

En batteridrevet detektor bipper og en lys blinker indikerer tid til en ny strømkilde. De fleste brandalarmer vil vare næsten 10 år, men bør alligevel kontrolleres regelmæssigt. Når dette sker hoppe på det hurtigt; Lad ikke batteriet løber tør, før du udskifter den.

Selvfølgelig du ønsker at undgå at få dem våde, da vand og elektricitet aldrig har netop været en kamp i himlen. Hvis de kommer i kontakt med vand, omhyggeligt tørre dem ud og sørg for at teste sensorerne i udstrakt grad i de næste par dage for at sikre, at de stadig fungerer korrekt. Hvis der er nogen mærkbar problem efter denne erstatte dem med det samme.

En defekt eller beskadiget alarm kommer ikke til at beskytte dig eller din familie, men de vil forlade dig sårbar, så længe de er i dit hus.

Hvor kan man Place Røg / CO2 detektorer

Røg og kulilte detektorer skal placeres strategisk rundt i huset, hvis du vil have dem til at være så effektiv som muligt i at beskytte din familie. Mens mindste anbefaling er én af hver for hver etage, er sandheden mere er nødvendige for fuldstændigt at beskytte et hjem.

Du ville ikke forvente den samme mængde mad til et barn at fodre to voksne, så det er ikke rimeligt at tro, at en røgalarm, der dækker et hus med fire værelser kan gøre det samme job for et hus med 12.

Hvis du ønsker at maksimere din brand og kulilte sikkerhed bør der være en detektor i hvert soveværelse, især et barns værelse. Kontorer med computere, stuer med hjem underholdning centre, og andre områder med en masse elektronik og ledninger skal have detektorer så godt. Elektronik kan undertiden stige eller overophedning og starte brande, så installere detektorer på disse områder er smart.

Undgå at placere røgalarmer i områder, hvor du kan få regelmæssige falske alarmer, som direkte over en ovn. Heat detektorer, der fornemmer stejle stigninger i temperatur, må heller ikke sættes i nærheden af ​​ovne, tørretumblere eller badeværelser, hvor tager et varmt brusebad kan ved et uheld sat dem ud.

Kulilte (CO2) Detektorer

Kulilte er farveløst og lugtfrit og umuligt at opdage uden en sensor. Det er produceret når fossile brændsler er ikke helt brændt og kan komme fra åben ild, skorstene og andre ting, der typisk findes i et hus.

Denne giftig gas kan fremstilles ved biler, så det er vigtigt at have en sensor i garagen. Hvis du bruger en masse tid på at arbejde derude, hvis din vaskemaskine og tørretumbler er i garagen og det er knyttet til dit hus, kan du blive udsat for høje niveauer af CO2 uden at vide det.

Carbonmonoxid forgiftning inducerer kvalme, opkastning, hovedpine og besvimelse blandt andre ting. Co2 symptomer kan have dig til at tænke du har en Kør mill mave lidelse eller influenza, når du er faktisk i de tidlige stadier af forgiftning. En detektor kan undgå denne fejl.

Disse sensorer er ikke røg alarmer, så det er nødvendigt at have dem i dit hus så godt. Der er dobbelt sensorer, der kan detektere både, men sørg for at vide, om dit kan så du ikke lader dig selv sårbar på begge front.

Sørg for at teste CO2-detektor regelmæssigt (enten ugentligt eller månedligt) ved hjælp af knappen på enheden for at sikre, at det fungerer korrekt.

National Fire Protection Assoc. Statistik

Hvis du ønsker at spille numrene spillet det ubestrideligt, at røgalarmer redder liv. Ifølge forskning udført af National Fire Protection Association i 2004, 96 procent af boliger i USA havde mindst én røgalarm. Af de rapporterede hjem brande 2000-2004, næsten halvdelen var dog i hjem, hvor der var ingen.

I samme periode, 65 procent af brand dødsfald var i hjem med ingen arbejder røgdetektorer. Forhøjelsen af ​​disse sensorer i hjem over hele landet har bidraget til næsten 50 procent nedgang i brand dødsfald siden slutningen af ​​1970'erne.

Fra 2003 til 2005 var der en 18 procent stigning i rapporterede kulilte hændelser i USA Dette tilskrives CO2 detektorer bliver mere almindelige, ikke Co2 hændelser selv.

En person kan blive forgiftet af store mængder carbonmonoxid over en kort periode eller mindre mængder over en længere periode, hvilket er grunden til disse detektorer er så vigtige.

Hvis numrene ikke ligge så det tager kun simple aritmetiske at indse, at røg og kulilte detektorer har reddet utallige liv i de seneste årtier, og er et effektivt middel til at beskytte din familie mod brand og CO2-relateret ulykker.