Home Security: Extra Home Security Products Tips

Detect Vand Oversvømmelser før skaderne sker

Hvis du installerer et nyt hjem sikringssystem eller udbygning af en ældre en, overveje at tilføje en sensor, der giver tidlig advarsel til kælder oversvømmelser.

Ved nu, har de fleste amerikanere læse nyheder regnskaber orkanen Katrina ofre, der ikke var klar over, at deres standard boligejer forsikring ikke dækkede oversvømmelser. Disse folk sandsynligvis er ude af lykke at få dækning for vandskade fra oversvømmelser i deres hjem.

De fleste af os vil aldrig vide terror en katastrofal orkan. Men det er ikke usædvanligt, at husejere i visse dele af landet til at bekymre sig om kælderen oversvømmelser efter kraftig regn eller en fjeder sne-melt.

Flood sensorer kan signalere kælder oversvømmelser tidligst tegn på problemer. Flood sensorer er trådløse enheder, der er enkle at installere. De er placeret i hjemmet kældre og opdage oversvømmelser som den starter.

Husejere kan undgå problemer ved at pumpe ud kældre, støvsugning vandet, kontakte en blikkenslager, eller endda sandbagging væggene i deres hus.

Automatisk Garage Dørlukkere gøre arbejdet for dig

Her er en prisbillig hjem sikkerhedsprodukt, der er svært at gå op: en garage døråbner, der automatisk lukker døren efter en tidsforsinkelse.

Hvis du er ligesom en masse travle husejere, kan du forsømmer at lukke garageporten efter at de genanvendeligt, parkere din bil eller sætte børnenes cykler væk. Eller du kan fumle i mørke i knappen for at lukke garageporten. En garageport åben gør dine ejendele sårbare over for kriminalitet.

Du behøver ikke at tænke på at lukke garageporten igen med en automatisk garageport tættere, hvilket er trådløs og tager batterier. Ligesom luksusbiler, der lukker forlygterne automatisk, en automatisk garageport tættere gør arbejdet for dig efter en forprogrammeret tid forsinkelse.

Hvis du har brug for at udføre arbejde, der kræver garageporten at holde åbent i et stykke tid, bare slukke åbneren eller nulstille den. Shop online til en automatisk garageport tættere der er under $ 50 og let at installere.

Micro-sensorer er mindre synlige i døråbninger og Windows

Døre og vinduer sensorer, der kommer med dit nye sikkerhedssystem vil sandsynligvis standard størrelse. De arbejder godt registrere, døre eller vinduer åbnes i begrænsede områder.

Men nogle mennesker foretrækker mindre sensorer, kendt som mikro-sensorer, der er mindre påtrængende, men kan koste mere at købe eller udskifte.

Der er fordele ved at mikro-sensorer:

  • De er ikke så synlige, når de anbringes i døråbninger og vinduer. Micro-sensorer er kun omkring en tomme lang, mens standard sensorer er tre inches lang.
  • Micro-sensorer tager en lille batteri ligner et ur batteri, som kun skal udskiftes hvert tredje til femte år. Med en standard-størrelse sensor, AAA batteri skal udskiftes årligt. Dit sikkerhedssystem skal advare dig, når batteriet er ved at løbe tør.

Biometri har en rolle i Home Security

Her er et hjem sikkerhed produkt til gadget nørder: biometriske fingeraftryk dørlåse. I stedet for at bruge nøgler eller en touch-pad, biometriske dørlåse læse dine fingeraftryk til at give dig adgang til dit låst hjem eller forretning. Disse højteknologiske dørlåse køre omkring $ 300, og du kan bestille dem på internettet. Må ikke bekymre dig om at miste din nøgle. Enheden automatisk låses. Bare husk at tage dine handsker, så den biometriske enhed kan læse dine fingeraftryk. Den fingeraftryk anordning er indeholdt i dørlåsen for nem installation og brug. Du kan føje brugere til dørlåsen system eller slette dem efter behov. Dette produkt er så nyt, at du måske ønsker at læse forbruger anmeldelser online eller spørg sikkerhed i hjemmet forhandlere, hvor godt de arbejder.

Indkørsel Alarmer gøre dig opmærksom på køretøjer på din ejendom

Trådløse indkørsel alarmer lade dig vide det øjeblik nogen trækker på din ejendom. Indkørsel alarmer tjener mange formål. Tjek de måder, de kan gavne en boligejer. Disse enheder:

  • Hjælp mennesker, hvis hjem er nogle afstand fra deres indkørsel indgangen.
  • Er praktisk for husejere, hvis ejendom er skjult af træer eller andre bygninger.
  • Alert beboere til levering lastbiler og besøgende i deres indkørsel.
  • Tilføj endnu et lag af beskyttelse. Med indkørsel alarmer, behøver du ikke at leve i et grønt område for beskyttelse.

Afhængig af modellen, indkørsel alarmer er effektive fra 1.000 meter til to miles fra dit hjem. De bruger en tone, ikke en alarm, så du ved, et køretøj har trukket på din ejendom. Nogle lader dig tale gennem et samtaleanlæg. Andre kommer med et kamera til overvågning.

Indkørsel alarmer brug for en sender og en modtager til at arbejde. Typisk senderen registrerer køretøjet med infrarødt udstyr. Det sender et signal til modtageren inde i dit hjem.

Vælg en håndholdt model eller en standardmodel, som kan monteres på en port, afhængigt af dine behov. Håndholdte modeller er velegnet, hvis du har sikkerhedsvagter.

Bredbånd Connections Link Homes til Sikkerhedstjenester

Sikkerhed virksomheder traditionelt anvendes telefoner LAN-line til at linke et hjem tyverialarm til overvågning faciliteter, der signaleres, når der er et indbrud. Med flere forbrugere, der anvender mobiltelefoner eller internettet i stedet for LAN linjer, sikkerhedsfirmaer tilbyder nu overvåge tjenester via en bredbåndsforbindelse. Det giver det samme serviceniveau, men sparer forbrugerne penge.

Medicinsk Pendler Access-hjælp Umiddelbart i en nødsituation

Nogle gange kan en simpel hjem sikringssystem er ikke nok. Tilpas dine hjem sikkerhedsbehov med produkter, der passer til din livsstil og tidspunkt i livet.

For eksempel kan unge familier ønsker at tilføje en dørklokke til deres hjem sikringssystemer. Døre, der fører til udendørs vil kime, når den åbnes, så forældrene ved, om små børn eller småbørn vandre ud.

Ligeledes seniorer eller afslutning ins værdsætter medicinske vedhæng, der faktisk trådløse enheder til at advare et hjem overvågning service til en sundhedsmæssig nødsituation.

Pendlerne er slidt som en halskæde eller klippes på linning, så de er nemme at få adgang til. De har en panikknap, som indkaldelsen hjælpe med et enkelt tryk. Enheden er især nyttigt for folk, der har høj risiko medicinske tilstande og har brug for øjeblikkelig hjælp i en nødsituation.

Overvåget Kulilte detektorer Offer øget sikkerhed

Hjem sikkerhed betyder så meget mere end låse din dør og tænde for alarmanlæg. Hjem sikkerhed betyder at have en sikker, beskyttet og sundt miljø for din familie.

Med den travle liv amerikanske familier, hjem sikkerhedsfirmaer erkender behovet for at have en komplet pakke af udstyr til overvågning af sikkerhed og velfærd i hjemmet.

Ud over at overvåge anti-indbrud systemer, er flere sikkerhedsfirmaer tilbyder månedlige ydelser til at overvåge miljømæssige farer, såsom høj kulilte. Når kulilte detektor slukkes, det ikke kun advarer folk derhjemme, men også en overvågning.

Du kan lyde i søvn om natten eller væk på ferie, når sirenen lyder. Din overvågning service vil øjeblikkeligt tage skridt til at sikre sikkerheden for dig og din familie, og til at kontakte de lokale myndigheder, hvis det er nødvendigt.

Voice varslingssystemer Alert Husholdninger til Fire

De mest sårbare medlemmer af din familie kan være den mindst tilbøjelige til at komme ud af huset, når der er ild. Nylige undersøgelser viser, at røgalarmer kan undlade at vække børn, hvis sovende mønstre er dybere end hos voksne.

Men du behøver ikke konkludere, at røgalarmer er unødvendige. De er din første advarsel til brand eller røg fare i hjemmet. Overvej i stedet en vokal optagelse, er en del af din røgalarm system. Den vokale advarselslyde sammen med bippende støj af røg alarm. Det kan være den indspillede stemme en forælder fortæller alle til at forlade huset med det samme på grund af brand. Indledende undersøgelser viser, at sovende børn er mere tilbøjelige til at vække og reagere på den velkendte lyd af en mor eller fars stemme.

De automatiske varslingssystemer bør indgå i en samlet brandtrappe plan for din familie. Hvis du ikke allerede har gjort det, udarbejde en plan og gennemføre øvelser, ligesom skoler og arbejdspladser gør. De øvelser bør undervise hvert familiemedlem, hvordan man reagerer på en brand nødsituation og vis de bedste flugtveje.

Hvordan Stun Guns arbejde?

Bedøvelsesgeværer bruger høj spænding og lav strømstyrke for midlertidigt at deaktivere en angriber i flere minutter. Stun gun er ikke afhængig af smerte for resultater. Energien lagres i pistolen dumpet i angriberens muskler der forårsager dem til at gøre en stor indsats hurtigt. Denne hurtige arbejdscyklus øjeblikkeligt udtømmer hackerens blodsukker ved at konvertere den til mælkesyre. Kort sagt, han ikke er i stand til at producere energi til hans muskler, og hans krop er ude af stand til at fungere ordentligt. Stun gun afbryder også de små neurologiske impulser, der styrer og direkte frivillige bevægelser muskel. Når hackerens neuromuskulære system er overvældet og kontrolleres af stun gun han mister sin balance. Skulle angriberen være at røre dig, vil strømmen ikke passere til din krop!