Home Security: bevægelsessensorer Tips

X10 Motion Sensorer Brug dit hjem ledningsføring til arbejde

Techies elsker X10 bevægelsessensorer for national sikkerhed, som automatisk tænder lys og apparater til og fra. Du kan lyse op mørke rum som din kælder, loftsrum eller veranda. Når der registreres bevægelse, sensorer signalerer X10-aktiverede lys.

Hvordan virker X10 virker? En sender sættes i stikkontakten og bruger dit hjem eksisterende el-ledninger til at bære signaler i hele dit hjem til en modtager. Du behøver ikke at gøre noget for at dit hjem ledninger at gøre din X10 station arbejde.

Motion Sensorer Tillad for Independent Living for Ældre

Bevægelsessensorer kan være nøglen til sikkerhed og velfærd for ældre i deres hjem. Som medicinske advarsler, de gør det muligt seniorer og handicappede at leve uafhængigt, mens deres velfærd er overvåget 24 timer i døgnet.

Her er hvordan bevægelsesdetektorer med medicinske alarmer virker: De er strategisk placeret rundt om et hus til at følge de rutinemæssige bevægelser beboerne.

Sensorer i en entre og køkken, for eksempel, ville opdage en person at komme ud af sengen om morgenen og om fastsættelse af kaffe. Da sensoren registrerer bevægelse, sender et signal til modtageren, som overvåges af en 24-timers reaktion system.

Der er mange fordele ved at lægetilsyn gennem bevægelsessensorer:

 • Denne passive form for overvågning giver folk mulighed for privatliv, og giver dem mulighed for at leve deres liv uden indtrængen.
 • En afbrydelse i signaler er et tegn på problemer. Hvis en ældre boligejer falder ned eller har en ulykke, men kan ikke tilkalde hjælp, vil overvågningsservicen notere inaktivitet og svare.
 • En ny form for bevægelsessensor til medicinske advarsler bruger sensorer og en mikroprocessor til at fortælle, når nogen falder ned. Det klip til brugerens linning, så folk tager det med dem. Det overfører automatisk et signal til et kontrolpanel, som advarer en svartjeneste.

Motion Detector Overvågningskameraer er Problemfri

Bevægelsessensor overvågningskameraer tage besværet ud af at gennemgå timers videobånd, fordi de kun aktiveres, når de fornemmer bevægelse. Så behøver du ikke at videresende eller spole båndet tilbage for at se handlingen.

Der er trådløs udendørs bevægelsesdetektor overvågningskameraer, der ikke har en masse kabler at bekymre sig om. De bruger sendere til at sende signaler op til 100 meter væk, selv gennem vægge.

Kig efter bevægelsesdetektor kameraer med dobbelt projektører at fange tyvene på film om natten, badning banen mørke i skarpt lys. Hvis det ikke er nok til at skræmme tyvene væk, kan du fange dem på videobånd.

Kombiner Motion sensorer med andre hjem Security Products

Motion sensorer er mest effektive, når en del af en hel hjem sikkerhedspakke du tilpasse baseret på dine behov for beskyttelse.

Komponenter i en grundlæggende sikkerhedspakke kan indeholde et kontrolpanel, tastatur, vindue og dør sensorer og en sirene. Sensorerne signalere alarm, når en dør eller et vindue åbnes.

Hvis du ønsker at tilføje sikkerhedsprodukter, overveje bevægelsesdetektorer. De fornemmer, når nogen er inde i dit hus. Beskyt kældre eller andre områder, der ikke ofte besat. Eller aktivere bevægelsesdetektorer i levende områder, når du ikke er hjemme.

Motion Detector lamper lyser Fare, skadedyr

Bevægelsesdetektor lys kan yde billige hjem sikkerhed og fred i sindet.

De kommer automatisk, når du trækker i indkørslen fra arbejde, eller når dine børn gå ind i gården efter at have spillet på en neighborâ € ™ s hus. De vil belyse en vaskebjørn forsøger at vælte dine skraldespande.

Bevægelsesdetektor lys er nemme at installere, især hvis du udskifter et eksisterende lysarmatur. De er også er overkommelige: To pære projektører er omkring $ 25. Front-dørs lys kan køre omkring $ 60 år.

Lysene tændes sent om natten, hvis en ubuden gæst går mod din garage, ryg dæk eller forhave. Tjek disse tips til at finde bevægelsesdetektor lys:

 • Hvis du vil have lys til at komme på, når du får i natten, at positionssensorer dække stier nær døre, du bruger til at komme ind i huset.
 • Placer sensorerne til at belyse områder, der har brug for ekstra sikkerhed, såsom nær puljer og trapper.
 • For at forbedre sikkerheden, skal du finde motion sensor lys omkring adgangsveje til dit hus - entryways, terrasser og i porte og hegn.
 • Det er ikke en dårlig idé at placere dem i mørkere områder omkring din værftet, siden træer og buskads. Den sidste ting, at en ubuden gæst ønsker, er at blive set.

Indkørsel Alarmer kan beskytte autocampere og både

Indkørsel alarm bevægelsesdetektorer lade dig vide, når folk eller køretøjer er på din ejendom.

Disse enheder kan bruges til at stille sikkerhed ved indgange, garager, indkørsler eller lader. Brug dem til at beskytte både, autocampere, lastbiler og postkasser.

Kig efter et system, der omfatter:

 • Passiv infrarød bevægelsessensor og modtager.
 • DIY installation.
 • Ranges, der matcher dine behov. Forvent at finde bevægelsessensorer med en 30-fods detekteringsområde, der kan sende et signal 1.200 meter væk til en modtager.
 • Shields, der beskytter enhederne i regn eller sne.
 • Lydkontrol til de toner, der advarer dig til køretøjer eller mennesker.
 • Trådløse sensorer, husholdningsbrug batterier.
 • Valgfri add-ons for flere sensorer.

Bevægelsesdetektorer Arbejde Ligesom Magic

Bevægelsessensorer synes at arbejde som magi, "se" folk i dit hus uden brug af skjulte kameraer. Tre typer af bevægelsesdetektorer bruges i hjemmet sikkerhed: infrarød, ultralyd og mikrobølgeovn.

 • Infrarøde bevægelsessensorer, som er den mest almindelige, fornemmer kropsvarme.
 • Motion detektorer, der bruger ultralyd bølger udsende impulser, der måler bevægelige objekter.
 • Med mikrobølge bevægelsessensorer, mikrobølgerne hoppe ud bevægelige objekter.

Spørg dit hjem sikkerhed forhandler om dobbelt teknologi bevægelsesdetektorer, guldstandarden af ​​disse beskyttelsesanordninger. De bruger en kombination af teknologier til at levere en effektiv afsløring og færre falske alarmer.

Motion Sensorer kan registrere en Intruder

Hvis du er shopping for sikkerhed i hjemmet, eller udbygning af en eksisterende sikkerhedssystem, er det nyttigt at forstå, hvordan bevægelsesfølere virker.

Motion sensorer er en standard del af mange hjem sikkerhedspakker. De fleste bevægelsessensorer til hjemmet sikkerhed er pyroelektriske sensorer, hvilket betyder at de opdage infrarød energi. Sensorerne ligner enkle elektroniske komponenter, men er følsomme over for varme, der afgives fra det menneskelige legeme.

Når en person går gennem et værelse "bevogtet" af bevægelsessensorer, detekteres infrarød energi og en alarm aktiveres.

Brug bevægelsesdetektorer Det Ignorer kæledyr

Kæledyr kan udgøre et problem for bevægelsesdetektorer, som mening, når en person walking gennem huset og udløse en alarm. Du kan undgå falske alarmer med avancerede bevægelsessensorer, der giver "kæledyr immunitet."

De ignorerer alle dyr, der vejer mindre end 40 pounds. Den bevægelsesdetektor har også evnen til at påvise forskelle varme mellem kæledyr og mennesker.

Hvis du har en stor kæledyr, kan du programmere størrelsen og vægten af ​​dit dyr, så vil systemet ikke aktiveres, når det går gennem huset.

Du kan også placere bevægelsessensoren i dele af dit hjem - såsom kælderen - hvor husdyr ikke er tilladt.