Home Retsmidler for uønsket facial hår

Facial hår er et følsomt emne for kvinder. Men det er meget presserende. Håber på bedre, piger prøve forskellige midler, lige fra voks til en barbermaskine. Der er salon tilbud, såsom laser eller elektrolyse. De er effektive, men dyre og ikke egnet til alle hudtyper. Men man kan altid stole på nationale eller hjem retsmidler.

Home Retsmidler for uønsket facial hår

Kvinderne i Indien er lykkedes at finde hjem retsmidler. Facial hår er ikke sjælden blandt indiske kvinder, og de fleste af moderne salon behandling er ikke egnet til deres hud. Men de er heldige at have tid-testet retsmidler gik fra deres mødre og bedstemødre. Indiske kvinder er ikke bange for at prøve dem på deres ansigt.

Ikke alle retsmidler er 100 procent effektive, og nogle af dem kan kun afhjælpe problemet, og ikke fjerne det helt. En ting er garanteret: de ikke ødelægge den sarte hud i ansigtet.

1. Basil + løg

Basil findes i mange indiske hjem; kvinderne i Indien ikke kun generøst tilføje det til deres mad, men også bruge det i hudpleje. For eksempel, der er en populær indisk opskrift fra acne med basilikum. For at fjerne facial hår, er man nødt til at bruge pasta. Tag 10 basilikumblade og 2 løg, og male dem til en pasta. Anvend denne blanding på de områder, hvor facial hår vokser. Vent, indtil pasta tørrer og vaske dit ansigt. Brug denne opskrift en gang i to dage, og resultaterne vil være synlige i en måned.

2. Havregryn og honning

Dette er opskriften på en maske. Du bør blande følgende ingredienser: 1 spiseskefuld honning, en halv spiseskefuld jord havregryn og et par dråber frisk citronsaft. Anvend denne pasta på ansigtet i 15 minutter. Gentag 2-3 gange om ugen i løbet af en måned. Det hjælper unge indiske kvinder at fjerne hår i ansigtet.

3. Papaya + gurkemeje

Velsmagende og saftig papaya frugt er værdsat af kvinderne i Indien for sin ejendom for at forbedre fordøjelse og mave flora. Men papaya er også en populær ingrediens i hjem retsmidler for ansigtet. For at fjerne facial hår, skal du bruge følgende opskrift: knuse 1 papaya frugt og tilføje en halv teskefuld gurkemeje. Massage i 15 minutter og derefter vaske ansigtet. Brug denne opskrift en gang om ugen.

4. Gurkemeje + bønne mel

Bland en knivspids gurkemeje med mel og føje den til yoghurt (uden aromaer). Brug denne blanding på huden for at reducere ansigtshår. Denne opskrift indeholder bønne mel, som er en national Indian produkt ofte anvendes til fremstilling af skønhed opskrifter.

Home Retsmidler for uønsket facial hår

5. Honning + citron

Honning er værdsat af indiske kvinder, især af dem, der er tilbøjelige til at acne og hudorme. Efter alt, honning er et naturligt antibakterielt middel. Så for at fjerne facial hår, bør du blande 4 spsk honning og 2 tsk friskpresset citronsaft. Påfør blandingen i ansigtet, lad det i 15 minutter, og derefter vaske det. Opskriften er effektiv, hvis du bruger det to gange om ugen.

6. Egg + sukker

Separat æggehvide: æggeblomme vil ikke være nødvendig. Men det kan anvendes til indpakning hår, når det blandes med olivenolie. Tilsæt 1 tsk sukker og 1 tsk af majsstivelse til æggehvide. Blandingen bliver til en stor blegende tandpasta, som hjælper med at gøre håret tyndere. Pastaen skal anvendes på steder med rigelige ansigtsbehåring. Fjern det kun, når pastaen tørrer på huden helt. Påfør dette middel to gange om ugen.

7. Mælk + mel

Bean mel nødvendigt igen (en halv kop) samt en halv kop mælk, 1 tsk af gurkemeje og 1 teskefuld frisk fløde. Bland det hele godt og bruge blandingen på områderne med ansigtsbehåring. Massage ansigtet og lad blandingen i 25 minutter. Dernæst fjerne det ved at gnide mod retningen hårvækst.

Arabisk måde at fjerne hår i ansigtet

Når man undersøger de blogs af indiske piger, kan vi finde en anden måde at fjerne hår i ansigtet. Dette er en gammel afhjælpning af orientalske skønheder, og pigerne fra Indien bemærke effektiviteten af ​​metoden.

Facial hår fjernes ved hjælp af en tråd. Denne metode bruges til at fjerne hår fra øjenbryn, øvre og nedre læber og hage. Sommetider denne metode omtales som "arabisk." Dette er, hvordan proceduren ser ud.

Home Retsmidler for uønsket facial hår

  • Du har brug for en robust bomuld tråd. Brug det til at fælde og udrydde hårene. Sådan er processen med hårfjerning med et gevind.
  • Skær en bomuldstråd, der ville være så lang som en underarm. Jo kortere tråden er, jo mere kontrol du vil have over processen.
  • Bind enderne af tråden for at danne en ring.
  • Stræk tråden ring mellem hænderne, holder den med tommelfingre og pegefingre på begge hænder.
  • Twist tråden et par gange efterligne form af nummer 8 (dreje dele 6-7 gange) for at danne en snoet del af tråden omkring 2,5 cm lang.
  • Har nogle praksis. Hold tråden ring på fingrene, så prøv at flytte den snoede del udvider en ring med fingrene og indsnævre den anden. Disse tiltag udgør grundlaget for processen.
  • Prøv nu at fjerne hårene. For anæstesi, kan du først behandle huden med en isterning. Før tråden over hårene, så de kunne være i samme segment af "otte" ring. Prøv nu at flytte den snoede del, åbne en anden ring af "otte" med fingrene. Som et resultat vil hår blive fanget af den snoede tråd og fjernes.