Home Retsmidler for øre infektioner

Home Retsmidler for øre infektioner


Før fremkomsten af ​​moderne medicin, hjem retsmidler for øreinfektioner forudsat tid-testet, mor gennemprøvede metoder til at lindre smerter og ubehag af denne smertefulde tilstand. Mange af disse hjem retsmidler forbliver lige så effektive i dag, som de var for århundreder siden.

Øre infektionstyper og Symptomer

Øre infektioner er en ret almindelig lidelse, især blandt små børn, og de kan være smertefuldt og yderst ubehageligt. Der er to typer af øreinfektioner -. Otitis media og otitis externa Otitis media er en mellemøret infektion, mest almindeligt påvirker spædbørn og småbørn otitis externa, der ofte omtales som svømmer øre, er en infektion i øregangen eller ydre øre.. De vigtigste symptomer på en infektion i øret er en ørepine samt en høj temperatur og undertiden kvalme. Mange øreinfektioner vil rydde op på egen hånd i et par dage, og har ikke brug for behandling. For resten, her er blot et par traditionelle retsmidler for øreinfektioner.

Naturlige måder at bekæmpe øreinfektioner

Løg og hvidløg

Hvidløg og løg indeholder anti-bakterielle forbindelser, der er effektive til behandling af øreinfektioner. Der er en række måder, du kan drage fordel af dem som hjem retsmidler for øreinfektioner.

Hvad du har brug for

 • 2 spsk olivenolie
 • Lille løg
 • Fed hvidløg
 • Strainer
 • Medicin eller eye dropper
 • Vand
 1. Varm op de to spiseskefulde olivenolie. Riv eller Hak nogle løg og hakkekød nogle hvidløgsfed.
 2. Tilføj to spiseskefulde hver i gryden. Tilsæt en spiseskefuld vand og steg let. Si stegte løg og hvidløg i en krukke eller flaske.
 3. Brug et lægemiddel dropper eller pipetten til at sætte et par dråber i det inficerede øre. Bøj hovedet eller fortrinsvis ligge ned på din side i 15 minutter. Hæld vandet ud og derefter skylle øret med vand.

Lav din egen Hvidløg Olie Antibiotisk

 • 5 fed hvidløg
 • 4 spsk ekstra jomfruolivenolie
 • Ren krukke eller flaske
 • Vat
 1. Knus eller hakkekød hvidløg nelliker. Placer knust hvidløg i en ren krukke og hæld i ekstra jomfru olivenolie.
 2. Lad hvidløg stejle i olivenolie i fire til fem dage.
 3. Si hvidløg olie i en flaske og opbevar den i køleskabet. Det vil holde i op til seks måneder.
 4. Hvis du vil bruge hvidløg olie til dit øre infektion, varme det til stuetemperatur og derefter sætte 3-4 dråber ind i øret. Hold dit hoved vippes eller løst stik øret med et stykke vat. Gør dette tre gange om dagen i fire til fem dage.

Andre måder at bruge hvidløg eller løg for øreinfektioner

Her er et par flere forslag, der kan lette en øre infektion.

 • Købe nogle hvidløg olie flydende kapsler fra din lokale apotek. Varm en kop vand og sætte kapslen i et minut eller to til forsigtigt at varme det op. Stik et hul i kapslen. Klem 4-5 dråber i de ramte øre. Læg dig ned på din side eller holde hovedet vippes i mindst 5 minutter.
 • Skræl et fed hvidløg i det berørte øre, og holde det på plads med et stykke vat.
 • Varm op nogle løg saft og bruge det som eardrops.

BEMÆRK: Brug aldrig hvidløg olie som en øre infektion afhjælpe, hvis du har en øre udledning eller hvis der er nogen chance for, at trommehinden kan være perforeret.

Flere hjem afhjælpe Tips til lempelse earaches

 • Nogle gange kan en ørepine være forårsaget af en blokeret eustakiske rør. I dette tilfælde kan gabende eller synke være alt du behøver at gøre for at fjerne blokeringen af ​​røret og lindre smerten. Disse foranstaltninger tjener til at åbne passagen mellem øret og røret. Hvis det er et barn, der har ørepine, der har barnet sluge noget vand kan have samme effekt.
 • Stående kan også fjerne blokeringen af ​​en eustakiske rør naturligt, så hvis du har ørepine, mens du sover, kan du prøve at sidde oprejst i din seng i et par minutter.
 • Du kan også klemme din næse lukket, og tage en dyb indånding. Hold din mund lukket, blæse luft ned næsen uden at lade luften ud.
 • Anvendelse varme til de ramte øre vil hjælpe med at lette smerten ved at forbedre blodcirkulationen. Det vil også hjælpe med at fjerne voks oprustning, som kan bidrage til ørepine. En fugtig varm klud eller varmepude kan anvendes til dette formål.

Kontakt din læge før du bruger nogen hjem afhjælpe

Som med enhver hjem afhjælpe, er det stærkt anbefales, at du bruger dem i samråd med din læge eller en anden licenseret sundhedspleje praktiserende læge.