Home Office: Software Tips

Business Plan Pro

Forretning planlægning er en vanskelig opgave, men Business Plan Pro software, tilgængelig fra Palo Alto Software, vil lede dig gennem processen med at skabe en sterling forretningsplan, hjælp af en guide tilgang. Du er ikke sandsynligt, at glemme alle vigtige elementer i din plan. Tjek det ud, på www.paloalto.com.

Home eller Professional?

Windows XP findes i to versioner, både hjemmet og professionel. Hvilken skal du vælge? Home versionen, for $ 99 fungerer som en opgradering til Windows ME og Windows 98. Samt, er det designet til at håndtere alle de ekstra enheder, du måske lyst til at bruge Windows XP (dvs. kameraer, MP3 afspillere, etc.) Professional ($ 199) er en opgradering af Windows 2000. Den indeholder sikkerhed og netværksfunktioner dit hjemmekontor behøver måske ikke.

Plug and Play for Real?

Kan du huske boret du måttet gå igennem, når du fik at ny printer, eller når du har brug for at geninstallere din printer software? Windows XP eliminerer behovet for en stor del af installationsprocessen, fordi det ofte genkender og installerer eksterne enheder automatisk.

Shareware

Før du går ud og plask ned store penge for at specialiseret software bundle, så spørg dig selv "hvad skal jeg virkelig brug for at acomplish?" Mange software forfattere har fremragende shareware produkter, der er tilgængelige via internettet, koster meget mindre end "butikken købt" software og faktisk lade din prøve før du køber.

Hvis du vil opgradere, eller ikke at opgradere?

Microsoft anbefaler en PIII kører mindst 500 MHz og 128+ Ram. Så hvis din maskine er mindre end to år, er der en god chance for du kan opgradere og ikke køre fast for meget. (Selvfølgelig, hvis du beslutter dig for at købe en ny computer lige nu, er der en god chance Windows XP vil allerede være installeret!)

Windows XP Plus?

Træffer beslutning om at opgradere til Windows XP, kan du overveje at andre programmer, du i øjeblikket ejer, såsom antivirus og firewall-programmer vil skal opgraderes så godt. Kontakt producenterne af disse produkter for at se, hvordan de håndterer opgraderingen. Windows XP kan koste dig mere end blot prisen på produktet.

Ingen Nedbrud

En lang, lang tid siden, Microsoft bragt os et operativsystem kaldet "DOS", som stod for Disk Operating System. Det var i begyndelsen af ​​1980'erne. I årenes løb har de opgraderet og forbedret deres brugerflade, men systemer så sent som Windows ME er fortsat med at stole på DOS i det mindste nogle af dens funktionalitet. På et tidspunkt, Microsoft, forstå begrænsningerne i DOS, skabte en helt ny OS kaldet Windows NT, som er meget mere stabil, selv om dens primære marked var corporate markedsplads. Hvad er vigtigt at vide om Windows XP er, at det er den første forbruger OS Microsoft har udgivet, der er baseret på Windows NT-kernen, hvilket gør det meget mere stabilt og meget mere pålidelige.