Home Office Jobs Ineffektiv?

Amerikanske forskere har undersøgt effektiviteten af de såkaldte "home office job" - det fænomen, der er blevet meget populære på det seneste. Begrebet refererer til den form for job med arbejdstageren ikke besøger kontoret regelmæssigt, men gør sit arbejde på afstand - i hjemmet, for eksempel.

Home Office Jobs Ineffektiv?

Fordelene ved et hjem kontor job er klart for både virksomheden og dens medarbejdere, men dens effektivitet i forhold til den sædvanlige kontorarbejde sakker agterud, ifølge forskerne. Tidsskriftet The Psychological Science skrev mere om det.

Undersøgelsen omfattede adskillige arbejdskraft grupper af forskere, som havde et hjemmekontor jobskabende artikler til de trykte medier og internettet. Deres arbejde blev sammenlignet med arbejdet i de videnskabsfolk, som ville hver dag kommer til kontoret og skabe deres opus ved siden af ​​hinanden. I løbet af undersøgelsen forfatterne analyseret mere end 35.000 fælles videnskabelige publikationer skrevet af 200.000 forskere. Da flere navne traditionelt anvendes til at underskrive sådanne papirer, analysen tog hensyn hvor langt fra hinanden forfatterne var under arbejdet med artiklen.

Forskerne derefter vurderet populariteten af de undersøgte artikler - altså hvor ofte henvisninger til dem blev foretaget i andre videnskabsmænds papirer.

Det viste sig, at den mest objektive popularitet var blevet vundet af de materialer, der var blevet skrevet af grupper af forskere, der arbejder i samme rum: de var blevet henvist til 45% oftere end papirerne skrevet af hjemmekontoret forskerhold.

Desværre har forfatterne af undersøgelsen ikke nævner, hvordan forskellige resultaterne af hjemmekontoret jobbet og den konventionelle måde at arbejde var i andre områder af menneskelig aktivitet. Under alle omstændigheder kan resultaterne af denne undersøgelse motivere en masse mennesker til at forbedre effektiviteten af ​​deres arbejde.