Home Made Weight Gainer Shake

Alle ved, du har brug for kalorier til at vokse, ikke? Mange mennesker henvender sig til vægt Vindere ryster at udfylde de ernæringsmæssige huller. Problemet med det er disse kosttilskud tendens til at være overprices og ikke tilbyde en meget god pris / servering forhold. Denne artikel vil vise dig, hvordan du gør din egen vægt gainer shake fra billige ingredienser, du kan samle op på købmand og en balje med din foretrukne valleprotein.

Trin 1:
Køb en kaffemølle. De er billige, og du kan købe dem næsten overalt. Jeg købte en på Target, men hvor som helst ligesom Wal Mart vil have dem.

Trin 2:
Gå til denne hjemmeside og bruge butikken-finder til at finde en forhandler tæt på dig for at købe denne vare. Denne ting er guld. 560 kalorier pr kop og butikken ved mit hus sælger det til .99 cent pundet!

Kig på den ernæringsmæssige værdi på det her:

Næringsindhold Information for
Stål Cut Havre
Portionsstørrelse 1/4 kop (40 g)
Portioner Per Container 17.00
Kalorier 140,00
Kalorier fra fedt 25.00
Total Fat 2,50 g
Mættet fedt 0,50 g
Trans Fat 0.00g
Kolesterol 0.00mg
Natrium 0.00mg
Total Carbohydrate 27.00g
Kostfibre 4,00 g
Sukkerarter 0.00g
Protein 6,00 g
Ingredienser hele korn havre

Trin 3:

Grind havre op med kaffemølle og smide dem i din favorit shake. Hvis de havre er taget tyk i din shake blot tilføje mere mælk / vand. Jeg anbefaler 8 ounce af væske til hver 1/4 kop havre. Selvfølgelig vil du har brug for mere mælk / vand, hvis du tilføjer flere ingredienser som jordnøddesmør eller frugt.

Hver dag jeg har flere af følgende shakes.

billig, hurtig og nem at fremstille

16 ounce iskold skummetmælk
1/2 kop formalet stål skæres havre
1 skefuld ON valle (chokolade)

571 kalorier
77 gram kulhydrater
53 gram protein
7 gram fedt.

Selvfølgelig kan du eksperimentere med, hvad du ønsker at smide derinde. Enhver frugter, jordnøddesmør, osv osv fungerer perfekt. Jeg kan godt lide det, fordi det tager mig omkring 1 minut at lave. Her er et par andre opskrifter, du kan prøve.

Hard Gainer shake

20 ounce skummetmælk
1/2 kop stål cut havre
2 spsk naturlige jordnøddesmør
1 stor banan
1 scoop af valle

899 kalorier
110 gram kulhydrater
63 gram protein
23 gram fedt

Tips: - konstant ryste disse op i en shaker kop, fordi havre vil bosætte i bunden for hurtigt.
- Altid drikke iskold!
- Hvis du ikke kan finde cut stål havre, vil gammeldags valset havre arbejde. Bare ikke får nogen, der er "hurtig" eller har sukker. Havregryn er gode bare ikke så kalorie tætte som de afskårne stål havre.