Home lånekapital vs. kreditlinjer

Home lånekapital vs. kreditlinjer
Er et hjem egenkapital kreditlinje eller lån rigtige for dig?

Du har brug for nogle ekstra finanser og afgørelsen kan koges ned til hjem lånekapital vs. kreditlinjer. Din specifikke økonomiske situation bestemmer det bedste valg for dit lånebehov.

Home lånekapital vs. kreditlinjer Oversigt

Et hjem ansvarlig lånekapital er en anden pant baseret på mængden af ​​egenkapital i dit hus. Det kommer som et engangsbeløb med en fast rente og en fast betaling i løbet af livet af lånet.

Et hjem egenkapital er en linje af kredit baseret på mængden af ​​egenkapital i dit hus. Det kan komme i form af et checkhæfte eller kreditkort, som giver dig mulighed for at låne op til en vis mængde kapital. Du får ikke de penge alt i én engangsbeløb som en ansvarlig lånekapital; du låne penge, som du har brug for dem. Din rente (i de fleste tilfælde) og betalinger vil variere afhængigt af aktuelle priser og saldoen.

Mens dette er den enkle forklaring, er der mange faktorer, der bestemmer hvilke valg er det rigtige for dig.

Kassekredit Fordele

Der er mange hjem egenkapital kreditlinje fordele, der kan bruges til dine specifikke lånebehov.

  • Renter - et hjem egenkapital kreditlinje sats normalt starter lidt lavere end egenkapital lånerenter. Priser er normalt variabel, baseret på Prime Rate. Som satser gå lavere, så vil din rente og betaling.
  • Fleksibilitet - Lån hvad du vil, når du vil. Det holder dig fra at låne i overskud, som holder dine betalinger ned. Det giver også mulighed for at være konservativ på din budgetlægning. Du kan låne, hvad du har brug for, men hvis du har brug for mere, behøver du ikke at tegne et andet lån, bare tryk på din egenkapital kreditmaksimum.
  • Skatter - rentedelen af dine betalinger er fradragsberettigede, og mens hovedstolen er ikke fradragsberettiget, anses det ikke for indkomst, så det vil ikke skade din skatteopgørelse enten.

Hjem ansvarlig lånekapital Fordele

Når man sammenligner hjem lånekapital vs. kreditlinjer, et hjem ansvarlig lånekapital er ikke uden fordele enten. Der er mange aspekter af denne type lån, som kan være perfekt til din økonomiske situation.

  • Renter - I modsætning til en variabel rente med en egenkapital linje, et hjem egenkapital lån har en fast rente. Og mens priserne kan gå ned, kan de gå op, også. Hvis satser gå op, vil din sats forblive fast og stabil og giver dig en fordel i tider med stigende rater.
  • Umiddelbare behov - Kom dit hjem egenkapital lån i et engangsbeløb er en fordel for projekter, som kræver up-front omkostninger. Hvis du har brug for penge straks for noget som en tilføjelse til dit hjem eller andre større remodeling projekter, en ansvarlig lånekapital giver den store mængde kontanter du har brug for lige væk.
  • Stabilitet i dit budget - Equity linjer har varierende priser, mellemværender samt betalinger. Dette gør budget prognoser lidt tricky. Med en fast rente lån, har du stabile betalinger over lånets løbetid, så du kan skabe balance dit budget.
  • Skatter - Som med en egenkapital linje, er dine rentebetalinger fradragsberettigede og din primære anses ikke indkomst, holder din skatteopgørelse indenfor en overskuelig rækkevidde.

Home Equity Lån vs. Lines of kreditbevillingsprocessen

Du har set begge sider af medaljen og vejes fordelene ved home lånekapital vs. kreditlinjer, men der er stadig et skridt i beslutningsprocessen - omkostninger. Ved bestemmelse af, hvilken type lån er den bedste pasform for din situation, skal du være opmærksom på omkostningerne for hver process.It er vigtigt at se på de årlige omkostninger i procent (APRS) for et lån og en linje, men husk på, at APRS beregnes forskelligt for hver.

  • ÅOP for en ansvarlig lånekapital - Inkluderer rente plus punkter og andre finansieringsudgifter.
  • ÅOP for Equity Lines - Indeholder ikke point eller afgifter. Beregnet kun at bruge den periodiske sats.

Ved afgørelsen mellem og ansvarlig lånekapital samt en egenkapital linje, så sørg du faktor i de priser, point, og eventuelle tilknyttede gebyrer for at åbne regnskaberne. Dette bør alle være en del af din beslutningsproces.

Må huske på, at alle gebyrer, punkter og sats oplysninger bør videregives til dig, før du underskrive nogen låneaftale. Du er beskyttet under sandheden i udlån Act, som kræver ved lov for långivere til at informere dig om alle relevante vilkår i Deres aftale. Loven beskytter også dig, hvis långivere ændre noget lignende satser eller vilkår mellem den tid, du forhøre sig om aftalen og åbne en plan. Du får også tre dage til at ophæve planen skriftligt, hvis du beslutter betingelserne er ikke for dig, og ingen långiver kan ændre nogle af vilkårene i din lån, når den er åben eller anden grund.

Vide er halvt fuldendt

De hjem lånekapital vs. kreditlinjer kamp er ikke så produktiv eller kompliceret som det kan lyde. Når du forstår opbygningen af ​​hver type lån, så er det bare kommer ned til at vælge den plan, der er bedst tilpasset dine økonomiske behov. Altid låne ansvarligt og gøre dit bedste for at gøre regelmæssige og rettidige betalinger, hvis det er muligt.