Home Improvement Tilskud i New Jersey

Home Improvement Tilskud i New Jersey

Hjem forbedring tilskud hjælpe beboerne at skabe et sikrere hjem eller forbedre afkastet af deres investering ved at yde den økonomiske støtte er nødvendig for at foretage reparationer, forbedringer eller remodel. Beboere i New Jersey kan være berettiget til konkrete tilskud gennem statslige og føderale programmer.

New Jersey-baserede Hjem forbedring Grants

Selvom der ikke er mange tilskud til rådighed for hjemmet reparationer og forbedringer, der er et par rettet netop på beboerne i New Jersey.

Union County Home Improvement Program

Hvis du er bosiddende i Union County i New Jersey, kan du være berettiget til at modtage penge via Home Improvement Program, som fordeler midler til boligejere med lav og moderat indkomst. Programmet finansieres gennem Community Development bloktilskuddet fonde. Ansøgerne skal beskrive deres hjem forbedring behov, indkomst og i alderen alle indbyggere i hjemmet, der skal screenes for godkendelse.

Weatherization Assistance

Hvis dit hjem er blevet beskadiget i en storm, eller behov for forbedringer for at hjælpe det modstå fremtidige stormfald, kan du være berettiget til midler i New Jersey gennem Weatherization Assistance. Grant penge er til rådighed for ældre, handicappede og indkomst kvalificerede beboere til reparationer, eller for at forbedre energieffektiviteten i deres hjem. Kvalificerede ansøgere skal gælde mellem den 1. oktober og den 30. september eller April 1 og den 31. marts.

Øvrige tilskud

Ofte giver penge kan være tilgængelige for bestemte typer af hjem forbedringer eller reparationer eller til bestemte befolkningsgrupper, der allerede nydt godt Community Development bloktilskud. For at finde ud af, om der er penge til rådighed i dit område, har du et par muligheder:

  • Besøg din lokale rådhus for at se, om der er by eller stat penge til rådighed for dig.
  • Kontakt din lokale senator. Nogle senatorer, ligesom senator Menendez, har særlige programmer til at hjælpe beboerne med at finde statstilskuddet penge.

Føderale tilskud

Ud over tilskud til rådighed kun for borgerne i New Jersey, er der også statstilskuddet penge til rådighed, der er øremærket til New Jersey beboere.

USDA Udvikling af Landdistrikterne

USA Department of Agriculture, division udvikling af landdistrikter gør bevilge penge til rådighed for beboerne i New Jersey, der lever i landdistrikter eller underudviklede områder. Tilskud er tilgængelige under dette program kvalificere beboerne for følgende områder:

  • Landdistrikterne hus reparation og rehabilitering: For at kvalificere sig, skal ansøgerne være mindst 62 år og være i stand til at kvalificere sig til kredit på grund af lav indkomst.
  • Boliger konservering: For at kvalificere sig, boligejer skal bevise lav indkomst, eller at de udleje ejendommen til personer, som har ekstremt lav indkomst.
  • Farm arbejdskraft boliger: Tilskud er tilgængelige for landmænd i New Jersey, der har brug for penge til at reparere eller vedligeholde de vigtigste hjem eller bolig på ejendommen.

HUD

Det amerikanske boliger og byudvikling har yderligere midler til rådighed gennem Community Development Block Grant Fund program. Hvis du mener, dit samfund som helhed ville drage fordel af tilskud penge, kan det være muligt at anvende som et fællesskab for at modtage midler.

Grants.gov

Grants.gov er et program, der forvaltes af det amerikanske Department of Health og Human Services som en portal til at finde og ansøge om statstilskuddet penge. Der er særlige tilskud til rådighed for reparationer i hjemmet og hjem forbedringer. Ansøgere gælder lige på stedet, og kan logge ind på ethvert tidspunkt at kontrollere status eller status for deres ansøgning. Brug søgemaskinen på siden for at kigge efter den type tilskud, du er ude efter, og se, hvad du har brug for at kvalificere sig.

Ansøg i dag

New Jersey beboere, der kan kvalificere sig til tilskud penge bør tage sig tid til at ansøge. Grant penge ikke skal tilbagebetales, hvilket gør dette en glimrende måde at få de nødvendige midler til reparationer og boligforbedringer.