Home Improvement Online Stores

Home Improvement Online Stores
Lad Internethjælp med dine hjem forbedring projekter.

Shopping for din remodeling behov på et hjem forbedring online butik er en hurtig og nem alternativ, når du søger efter svære at finde emner eller simpelthen ikke ønsker at køre til din lokale "mursten og mørtel" home forbedring butik.

Home Improvement Online Store muligheder

En af de bedste ting ved shopping til dit hjem forbedring behov online er den brede vifte af produkter, der tilbydes, som måske ikke er tilgængelige for dig lokalt. Online shopping tilbyder også nem prissammenligninger og evnen til at søge efter den svære at finde varen, uden at forlade komforten i dit hjem. Online byggemarkeder er ikke begrænset til den populære Home Depot, Menard s eller Lowes.

 • Forbedringer i kataloget - Denne hjemmeside tilbyder en bred vifte af hjem forbedring produkter fra opbevaringsløsninger til en udendørs chimenea. Deltag i "Købers Club" til at modtage yderligere rabatter på deres i forvejen lave priser.
 • Gør det bedste - hævder at være "Verdens største isenkræmmer" Gør det Bedste tilbyder et stort udvalg af produkter, der indeholder alt fra byggematerialer til øko-venlige elementer.
 • En trendy hjem - Denne online butik kan prale af over 500 produkter og er vurderet "AA" af Better Business Bureau.
 • Amazon - Amazon har alt fra en forbindelse geringssav til den enkleste dørhåndtaget. De sælger både nye og brugte produkter og ofte køre skibsfart specials at fremme dit hjem forbedring projektet besparelser.
 • Renovators Supply, Inc. - Hvis du er på udkig efter reproduktion antikke hardware, håndvaske, vandhaner, belysning og tilbehør til dit køkken eller bad, så er renovators Supply.
 • Lumber Likvidatorerne - Hvis du er på udkig efter gode tilbud og store rabatter på hårdttræ og laminatgulve, besøge Lumber Likvidatorerne hjemmeside. Den online butik giver dig mulighed for at afhente du bestille på nærmeste Lumber Likvidatorerne butik eller have den leveret til dit hjem.
 • BuilderDepot - Opsøge dit hjem forbedring produkter browsing BuilderDepot s "Store Aisles".

Online Shopping Tips og advarsler

Hold følgende tips og advarsler i tankerne, når shopping på et hjem forbedring online butik.

Tips

 • Søg efter kuponer - Besøg Flamingo verden hjemmeside for at finde rabat kupon koder for et stort udvalg af online butikker.
 • Kig efter gratis forsendelse tilbud - Mange online butikker tilbyder gratis forsendelse, når din ordre er over en vis dollar beløb. Nogle hjemmesider som Amazon tilbyder også skibsfart tilbud på visse produkter, uanset rækkefølgen dollar beløb.
 • Udskriv din ordrebekræftelse side - Gem side med alle dine kvitteringer. Udskrivning din ordrebekræftelse side vil også give dig nem adgang til din ordre oplysninger, hvis dine produkter bliver tabt under forsendelse proces.

Advarsler

 • Gem en kopi af alle kvitteringer - Dette omfatter din ordrebekræftelse side og kreditkort kvitteringer. Du skal bruge begge dele, hvis dine bestilte artikler ankommer beskadiget eller har brug for at blive returneret.
 • Brug kun pålidelige websites - Opsøge sites med "VeriSign Secured" segl. VeriSign er et firma, der har specialiseret sig i blandt andet, online transaktion sikkerhedstjenester.
 • Slet din browserhistorik - Når du er færdig med at handle, gå til "Funktioner" drop-down menuen på din browser. Vælg "Internetindstillinger" og under "Browserdata" klik på "Slet". Dette vil slette alle cookies, adgangskoder og andre personlige oplysninger, du måtte have indgået, når du foretager dine online-køb.
 • Sørg for at dit sikkerhedssoftware er opdateret - der out-of-date sikkerhedssoftware åbner dig op til lang række problemer, der omfatter at have dine personlige oplysninger og kreditkortnummer (r) stjålet.

Online Shopping er Safe

Du er nødt til at tage et par forholdsregler, når de handler online, men det er lige så sikkert som at piske dit kreditkort ud på din lokale home forbedring butik. For at indstille dit sind på lethed lidt mere, hver internetudbyder har sin egen firewall og sikkerhedssoftware, der bruges som supplement til softwaren på din egen computer. Så sætte dit sind på lethed og dine bekymringer til side. Happy shopping!