Home Improvement Konkurrencer

Home Improvement Konkurrencer

Hjem forbedring konkurrencer er til gavn for både forbrugere og producenter. Konkurrencer er blot én måde producenterne henlede opmærksomheden på et bestemt produkt linje, og husejere høste frugterne af gratis merchandise og remodeling.

Finde Hjem forbedring Konkurrencer

Hjem forbedring konkurrencer er nemme at finde. Der er sådan en fokus nu på gør-det-selv projekter, indretning, landskabspleje, og andre hjem-centrerede ventures, at næsten hver makeover show, magasin, og hjem forbedring butik udvider muligheder for at vinde.

Medieprogrammer

Mange virksomheder partner med populære hjem forbedring viser at tilbyde store foræring.

Den remodeling show "på hus med Carey Brothers" har en særlig webside dedikeret til hjem forbedring muligheder. Hyppige kampagner omfatter chancer for at vinde nye døre, dæk, og andre byggeprojekter.

Hjemmesiden for DIY Network har et udvalg af hjem forbedring konkurrencer. Nye garager, baggård BBQ centre, selv et helt nyt hjem er blot nogle få af de præmier fremhævede. Dette netværk er tilknyttet andre hjem-centreret kanaler, herunder Food Network, hgtv, og Fin Living. Hvis du ønsker at gå til hjemmet guld Indtast hgtv Dream Home Sweepstakes.

Magasiner

For køkken remodeling, er der ingen bedre sted at anvendelsesområdet ud konkurrencer end madlavning magasiner. Ekstraordinære apparater, dejlige køkkenskabe og andre kokkens kroge og forestillinger ofte annonceres, og mange af de reklamer omfatter salgsfremmende foræring.

Du kan finde nogle af de annoncerede konkurrencer fremhævede på Magazine hjemmesider, også. For eksempel Madlavning Light har en konkurrence side tilbyder en række konkurrencer, herunder ture, køkken makeovers og en kok gave kurv fyldt med fine køkkengrej og tilbehør.

Andre hjem forbedring magasiner som Better Homes and Gardens sponsorere konkurrencer også.

Producent Websites og displays

Gå direkte til kilden til elementer såsom varme bade, badeværelsestilbehør, nye gulve eller fliser, apparater, døre og udskiftning af vinduer og andre remodeling behov.

For eksempel American Standards VVS og inventar hjemmeside tilbyder diverse kampagner, herunder den grimmeste Bath Contest, samt gratis tidsskrifter, du kan for at hjælpe din remodeling indsats.

Hardware og Byggemarkeder

Mange detailforretninger er medsponsorer af konkurrencer og konkurrencer, eller er god reklame point for forfremmelser. For eksempel, Home Depot har jævnligt diverse indhold og konkurrencer foregår, at de annoncere på deres Sweepstakes side.

Ting at huske

  • Produkter og tjenester kan være skattepligtig indkomst. Du tror måske en $ 50000 drømmekøkken makeover lyder fortryllende, men virkeligheden er, at du bliver nødt til at betale en tredjedel af det vindende dollar beløb i skat. Vurder dit planlagte projekt budget før du indsender tilmeldingsblanketten at sikre, at du har nok til at dække denne udgift.
  • Tag dig tid til at læse det med småt. Producenter skabe hjem forbedring konkurrencer for at fremme et produkt eller en service. Mens du kan vinde design og tømmer til et nyt dæk, kan variable faktorer såsom byggeri, vragrester takeaway, byggeri incidentals osv være dit ansvar.
  • Din tidslinje kan ikke være den salgsfremmende tidslinjen. Ofte konkurrencer falder sammen med en større produktlancering, en storslået åbning af en ny butik, eller afsløringen af en ny hjemmeside, bog eller tv-show. Derudover, afhængigt af konkurrencen struktur, kan posten tidslinjen vare så længe som 10 måneder, og tildelingen ydelse kan tage op til et år. Hvis du forsøger at fikse op dit hjem, før et salg eller til en baggård bryllup, kan det ikke være klogt at stole på en konkurrence for at få arbejdet gjort.
  • Pas på svindel. De fleste konkurrencer kræver ikke et køb at komme ind. Sørg for at der er en fuldstændig kopi af de regler, til rådighed på tidspunktet for indrejse. Du bør ikke have til at give meget mere end kontaktoplysninger, en kort essay, eller et digitalt billede til indrejse, så hvis den annoncerede forfremmelse beder om privat eller usædvanlige oplysninger, holde sig væk.

Giv det en chance

Hvis du har tålmodighed, revidere reglerne, og allerede har et rimeligt budget afsat, er der ingen grund til ikke at udfylde en registrering slip eller en post-kort. Tusindvis af mennesker vinde hjem forbedring konkurrencer - og du kan blive den næste!

For flere chancer for at få øje på hjem forbedring konkurrencer og andre lukrative kampagner, besøg Konkurrencer Today.com.