Home Improvement: Belysning Basics Tips

Mørke hjørner

For det hjørne af lokalet, der altid er for mørkt, overveje at tilføje spor belysning. Hvis du har en eksisterende loft lys, er det nemt at erstatte det med spor lys. Jeg kan lide at køre spor lys ned i midten af ​​loftet, og derefter parallelt med væggene, ud fra væggene omkring to fødder. Du kan tilføje en lysarmatur overalt langs sporet. Du behøver ikke engang at bruge de samme armaturer i hele lokalet. Mix og match, der passer til dit humør.

Dramatisk dæk

Accent belysning - Decks 69.387
Tilføjelse lav spænding belysning til dine dæk gør en dramatisk forskel. Ledningerne kan hæftes under dæk boards, op hjørnestolperne eller under gelænderet. Der er mange forskellige stilarter til rådighed. Det tager ikke en masse lys til at gøre dækket en elegant udendørs rum.

Foyer lysekrone

Ved udformningen af ​​belysning til dit projekt, så tænk på funktionalitet. Hvis du har en 20 'loft i din foyer, en lysekrone er smuk. Men i 6 måneder, når løgene brænde ud, har du en plan om at ændre pærer? Det kan være bedre at flytte armaturet tættere på ovenpå railing så du kan nå armaturet.