Home forsikring: Hvordan at spare penge på Husejere Forsikring Tips

Røgdetektorer og forsikringsvirksomhed Rabatter

Jo mere indsats du gør for at beskytte dit hjem mod skader jo lykkeligere forsikringsselskaber vil være. Så sørg for at have en røgalarm og CO2 alarm på hver etage i dit hjem. Hvis du har beskyttelse mod oversvømmelse gennem regeringen eller et privat forsikringsselskab, installere oversvømmelse detektorer i din kælder så godt. Disse kan købes af mange alarm virksomheder enkeltvis, eller de kan indgå i et hjem sikkerhedspakke.

Røgdetektorer er vist sig at hjælpe med at forhindre hus brande og begrænse skaderne, samt personskade. Jo mere beskytter dit hjem har fra ild, røg og vand skader, jo mindre din forsikring mod sådanne trusler vil koste. Dette kan hjælpe netto dig overkommelige indboforsikring.

Husk ikke at installere røgalarmer direkte over komfurer / ovne. Ellers vil det sandsynligvis gå ud, når du er madlavning. Placer det et sted, hvor det er nemt for dig at få adgang til det, så du kan teste batteriet en gang om måneden, og erstatte det når det er nødvendigt.

Efterkontrol Forsikrede Værdigenstande

Mindst en gang om året sammenligne værdien af ​​jer forsikrede besiddelser / værdigenstande og dit hjem mod grænserne for din boligejer forsikringspolice. Sørg for, at grænserne for din plan er ikke drastisk højere end udskiftning værdien af ​​din ejendom.

Når du markerer dette hvert år justere politikken i overensstemmelse hermed, hvis nødvendigt. På den måde du ikke betaler en højere månedlig præmie for en politik, der giver mere dækning end du rent faktisk har brug for. Ikke kontrollere dine ejendele mod dine politiske grænser er en væsentlig grund til, at folk betaler mere, end de burde have til for forsikring hvert år.

Det er ikke en opgave for forsikringsselskabet til at gøre dette for dig, og de vil ikke. Det er op til dig at holde øje med måder at spare dig selv en sorteper eller to. I løbet af hvor længe du ejer dit hjem, at ekstra penge hver måned kan tilføje op til en betragtelig mængde. Pludselig vil du have en langt mere overkommelig boligejer forsikringspolice.

Organisation Rabatter

Organiser! Forsikringsselskaber giver ofte rabatter på boligejer forsikring for medlemmer af visse organisationer. Hvis du er medlem af nogen grupper som veteraner organisationer, non-profit, hytter osv, kan du være berettiget til en rabat. Det skader aldrig at spørge.

Der er også arbejdsgivere og faglige organisationer, der tilbyder forsikring gennem en bestemt virksomhed så godt. Spørg din chef og se, om det vil føre til den billigste boligejer forsikring valg med den bedste beskyttelse.

Pensionister er også tilbøjelige til at få en ekstra rabat. Dette er fordi de anses for at være hjemme oftere end en person arbejder 40 timer om ugen. Så det kan være lettere for dem at se og undgå ting som ild og røg skader, før de er alvorlige nok til at berettige at indgive et krav. Med nogle forsikringsselskaber rabatten kunne være så højt som 10 procent. Men selv en to procent rabat bør ikke skruet ned. Hver en krone tæller.

Flere politiske Rabatter

De fleste forsikringsselskaber ikke begrænser sig til at give en form for dækning. Mange vil tilbyde livsforsikring, auto, dental og sundhed samt overkommelig boligejer forsikring. I stedet for at sprede din dækning ud over flere selskaber, finde ud af, hvad du ville have til at betale, hvis du konsolideret din forsikring.

Du skal være i stand til at få en betydelig rabat, hvis du har flere konti med et selskab, som auto, liv og indboforsikring. Tag et kig på QuoteScout.com at se fordelene ved at bruge et selskab til dine forsikringsbehov.

Nogle tilfælde kan vise sig værd, nogle måske ikke. Men i det mindste du vil vide med sikkerhed i stedet for fortsat at betale mere end nødvendigt, når du kunne have undgået det. Når du opdaterer din forsikring på dit hjem, så spørg dem, hvad deres priser er ligesom for andre ting, og hvis der er en økonomisk fordel at skifte dem over til ét selskab.

Hold op med Regelmæssig vedligeholdelse

Normal slitage omkring huset er ikke omfattet af boligejer forsikringer. Hvis du har en utæt rør, som du udskyde fastsættelse for måneder og derefter ender med alvorlige vandskader, er du ude af lykke. Dette anses for at være normal vedligeholdelse. Forsømme ting, indtil de er i serviceområder og skal udskiftes, vil ikke arbejde, fordi under din forsikring plan du forventes at følge med regelmæssig vedligeholdelse.

Så det bedre form du holder dit hjem i bedre vil du være. Eventuelle krav, som du fil skal være legitime. Du kan løbe ind i flere problemer, hvis du filen et uforholdsmæssigt stort antal klager uden fortjeneste, der er afvist. Hvis du ønsker at spare på husejere forsikring, er en streng af dårlige fordringer ikke vil hjælpe.

Også huske på, hvad dine fradragsberettigede er, og udgifterne til reparationer / udskiftning. I nogle tilfælde kan det være billigere at betale ud af lommen. Og jo mere du bo på toppen af ​​regelmæssig hus vedligeholdelse af mindre ofte skal du bruge din forsikring.

Sikkerhed Systems lavere forsikringspræmier

Hvis du er på jagt efter overkommelige boligejer forsikring, installere et alarmsystem er et godt sted at starte. For én ting, det gør dit hjem mere sikkert og mindre sårbare over for indbrud og tyveri. Når dit forsikringsselskab ser, at du bruger en alarm til at beskytte dit hjem, er den opfattede sandsynlighed for, at dit hjem kan burglarized reduceret.

Den mindre sårbare dit hjem ser ud til at være, jo mindre vil du sandsynligvis nødt til at betale for din forsikring. For de bedste hjem forsikring rabatter i forbindelse med sikkerhed, få et alarmsystem, der overvåges af et vagtselskab 24/7.

Jo mere synlige systemet er for udenforstående, jo bedre. Skilte, oversvømmelse lys og vinduesskilte om Deres hjem er beskyttet af en alarm alle bidrage til at afskrække indbrud. Forsikringsselskaber plejer gerne dette, og du vil blive behandlet til lavere præmier end du ville uden dette system.

Selvrisiko Vs. Premium

Din fradragsberettigede er det beløb, du accepterer at betale ud af lommen, når du indsende en klage med din boligejer forsikringsselskab. Jo højere din fradragsberettigede er, vil de lavere din månedlige præmier sandsynligvis være. Det modsatte gælder også.

Det er noget, du forhandle med dit forsikringsselskab, når du køber en politik. Din fradragsberettigede kunne være $ 250, $ 1000 eller næsten enhver anden figur. Så hvis der er 10 tusind dollars værd af skader på dit hjem og din fradragsberettigede er 1000 dollars du kun betaler 10 procent af de samlede omkostninger ud af lommen. Dit forsikringsselskab betaler resten.

Købet politik, er du nødt til at regne ud, hvor meget du har råd til at betale i månedlige præmier, derefter beslutte, om du ønsker en højere eller lavere selvrisiko. Normalt kommer ned til din måned-til-måned finanser og hvad du er mere komfortabel med. Så hvis du ønsker at begrænse dine månedlige regninger, en højere selvrisiko er en måde spare på indboforsikring hver måned.